Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látom unatkozol
nézelődjél, mondjuk itt:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Én mint az esélyegyenlőség vezető szakembere. Tiltakozom eme kirekesztő nyilatkozat ellen. Szabadságot a púposoknak.
Kvazimódó a péknél:
-pékbácsi,tessék adni 1 cipót!
pék odamegy jól hátbavágja:
-majd ha az előzőt lenyelted fiam!
Nekem meg több ismerősöm púposra dolgozza magát.
Egyébként 1 ismerősöm parképítéssel púposra keresi magát!
És a szinük is nagyban eltér a normáltól
viszont óránként az ötven perces pihenő után betartják a 10 perc munkát
Nem értem mi a bajod a borostával
"parképítő és fenntartó technikus " Tudom mi tartozik bele,szoktam látni ilyeneket! Ők azok akik a városokban a fás-bokros részeken szedik össze a szemetet meg a faágakat és gereblyézni is szoktak és sárga kukásmellény van rajtuk.Van ilyen szurkálós vasuk is.(a többségük nem túl jól öltözött és általában haragban van a borotvával)
Csak mert akkor beugrok pár haverommal kicsit játszani hogy legyen munkád rendbe tesszük a gépeket .
Na ez az akkor mégse olvastál vissza . Mammut 1 vagy 2
hogy micsi?
Bazz nem olvasol vissza? tudod mi jár ezért . M1 vagy M2
A mennyiért az nem publikus, a milyen végzettség pedig Kert és tóépítő valamint parképítő és fenntartó technikus egészen pontosan...hogy ebbe még mi tartozik bele azt nem sorolom
. mé nem álltál meg itt szárítkozni pihenni volt annyi időm mint a tenger csúsztak a programok.
Ez még nem volt szétszedve bontatlan blokk előbb utóbb muszáj lesz majd télen megkapja amit megérdemel szelep átnézés csapágy szelepszár szimi stb stb csak 1 megbízható szerelő kell nekem.
Jelentem hazaértem. Akkora jégeső volt Kkfélegyházán, A bőrruhán keresztül szabályosan fájt. Meg Gyöngyöstöl kb 20 km kerestül szakadt.
Persze. Nem kell szétrúgni és akkor lesz kettesed sokáig.
Vagy be kell rakni egy hatos váltót de szerintem nem ér annyit hogy ez miatt szét legyen szedve.
Gyógymód van rá? Lehet megmarad a vas. Adómat kifelejtettem hogy visszajár
Hát legyen 5000 Ft.
Jövőhéten mikor vagy Pesten és merre,mert én össze vissza járok és még csak azt tudom,hogy hétfőn 9 órakor a XIV.kerbe leszek.
De ha sürgősebb,nekem jó a hétvége is ,ha kijössz Fótra.
A posta lassú.
Mert az egyes és a kettes között túl nagy az áttétel különbség. A hat sebességeseknél szűkebbek a lépcsők és ott nincs ilyen gond.
Nagy fordulatról nekem se ismeri nem fogadja be a pörgést.
Zsoltié csak a kettest nem ismerte
ma péntek van és a héten még meg se mozdítottam
Eszik de megy is rendesen.