Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Átlagosan 174 óra. (multiknál és a Hiéna Bt/Kft-nél is ennyit fizetnek ki csak a ledolgozott óraszámod jó esetben is kettessel kezdődik)
Az ismerőseim sok éve ezen a területen dolgoznak,megjárták már az összes multit és ők a VALÓSÁGOT mondják nem pedig azt amiben a felvételkor megállapodtok.(minden multinál a szerződésed alján van egy nagybetűs sor láthatatlan tintával amiben az áll hogy amint aláírtad ezt a szerződést máris érvénytelen és életbe lép a vállalat saját szerződése amiben a szabályok flexibilisek és a betartásuk csak rád kötelező érvényűek,pofázási jogod pedig nincs)
Egy 140kp+utalványmiegymással kiegyeznék.
Holnap megyek Gyöngyösre. Valaki?
Havi 174ó a hivatalos? Az fasza én heti 168 at dolgozok
Az 100 fölött van bakker nem ?
Ha kihúzod az egy évet (és még nem lettél öngyilkos)akkor ezen a szinten maradva elérheted (valami táblázatuk van erre) a nettó 150-170-et.(természetesen ne is álmodj arról hogy havi 174 órában leszel foglalkoztatva,ez munkahely kérem)
Utánakérdeztem ismerősöktől akik képben vannak,konkrétan a Dechatlont nem tudták megmondani de attól függően hogy mekkora az éves cafeteria keret náluk,részlegvezetőként olyan 130-140 nettó körül számíthatsz maximum(és minden szart a nyakadba raknak de gondolom a porszívóügynöki meló után ez nem lesz újdonság)
Hülye. :) úgy gondoltam hogy 150 vagy 200
100 fölött csakis azalatt árufeltöltők dolgoznak.
Fasztudja. HA jó leszek, akkor sem tom mennyit kérhetek. azé kéne info.
Hú Bakker mekkora ember leszel!
pacal
Nem látom a telefonon a smile-kat.
Mondd meg néki, úgy-a! :) képzeljétek, két decathlonba is behívtak részlegvezetőnek interjúra az igazgatókkal. ismérvek olyat aki ilyenben dolgozik?
Komolyan mondom hogy az ólnak támasztott levett láncvédős kempingbicaj igényesebb alkotás mint ez.
Értem én a stílust de még a jobb oldali dobozt sem sikerült egyenesen lefűrészelni,a hátsó rugózásnál meg nehezen hiszem el hogy nem ér bele a gumi a sárvédőbe. A váltókar meg katasztrófa egy görbe lapátnyél is lehetett volna ezzel az erővel.
Rendszámot meg ugye ne is keressünk mert egy igazi Bobber illegálban közlekedik.
Öreg székely megy az utcán és rájön a szükség. Megáll egy ötemeletes ház előtt, és
kéri illendően a házmestert, hogy had használja a wc-t. Mire a házmester imígyen szóla:
- Hát, drága jó bátyám, ebben a házban nincs wc.
- Ugyan miért? - kérdi az öreg.
- Mert itt nincs rá szükség.
- Ez meg hogy lehet? - faggatózik az öreg.
- Csak úgy, hogy az első emeleten vannak a bölcsődések, ők pelusba kakilnak, a
másodikon az óvodások, ők meg bilibe, a harmadikon vannak a kommunisták, ők minden
szart egymásra kennek, a negyediken vannak a zsidók, ezek minden szarból pénzt
csinálnak, az ötödiken meg én lakom, és leszarom az egészet.
Hogy szörnyű. Egy csomó befektetett munka értelmetlenül. Én is alakítottam át IZSt cirkálóvá de nem csináltam ilyen ízléstelenséget.
Ja így könnyű, hogy láttad a többi képet
Hmmm nagyítód is van a stúdióba?

Ha vernek se mondtam volna meg
Nem nyert . Nézd meg a kuplungot és a váltót. Kézi kuplung+kézi váltó 1 oldalon? Vagy jobb oldalon kuplungkar és kézi váltó. És első hátsófék 1be a baloldalon mert fékpedál az nincs a hátsóhoz. . .
Háááát a nem normális az te Jár a pont?
De nem vagy rajta. Ez egy Ts Mz ha jól látom, átfaragva