Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Függőkölcsönbe elviszem. :) de mire nekem lesz pénzem, addig nem adod el. :)
Neked nincs is pénzed itt nyavajogsz jobbra balra.
Szerdán reggel ki is engedték az öreget. Azt mondta mióta berakták az értágítót azóta jobban érzi magát. De annyi bogyója van már a rákra meg a szívre hogy az csuda és nem c-vitamin árban mérik őket.
Tényleg,mi van vele,javulgat?
Sejtettem hogy ezt is kinézted magadnak!
De megvenném.
Már nem érdekel a nyomás mérő levizsgázik és eladom a jövőhéten úgynézki. Faterom gyógyszere sokba kerül és sajnos nincs más lehetőségem.
jo otlet:) bar o most gondolom kint va na piacon.egyszer meglatogatom:)
Majd konzultációt kezdeményezek Zsoltival a lehetőségekről,elvégre mégiscsak Ők a házigazdák.
Olyan nincs hogy valami nem sörbontó
konzervnyitot?ugy erted sörbontot?
Talán a konzervnyitót hozhatnád.
Az hogy részlegvezető nagyon jól hangzik de nem sokat takar.
biztos,h nem az lesz,de mivel senki nem mondott semmit,en benyogtem az elso dolgot,ami eszembe jutott.amugy megelegszem egy jo kis marha porivel.azt szinte mindenki szereti:) mit vigyek hozza?
Némá mit találtam. Ha ezekből sem tudod bekötni az olajnyomásmérőt meg sem érdemled.
http://www.driftgarage.hu/shop...
Szerintem megfelelő Hozzád ez az állás úgyis mindig pofázol meg bratyizól, ebből áll az életed...a 120-140 meg simán jobb mint amit most keresel...még talán FZR találkozóra is eljöhetsz motorral
Részlegvezető 140? Az jó karcsú.
akkorse fogsz felmászni az antenához, és azt mint egy puska úgy szór, illetve vesz. elvben nem sugároz másfele.
basszus, a png-t nem szereti
Hidraulikus féklámpa kapcsolót tud valaki olcsóért eladót?
Valami ilyesmi érdekelne:
mac address clone, es mar lopom is
Ugye ez nem komoly hogy ott nekiállunk pacalt főzni?(egyébként szeretem de szerintem sokan meg nem)
Az jó hely! Volt ott egy On-Site berendezésünk amit hálózaton keresztül üzemeltettünk(nitrogént állított elő a Vishaynak) de elég sűrűn mentünk ellenőrizni hogy minden rendben van-e.
(a céges Astra ilyenkor meg volt rakva kannákkal,a környékbeli borospincékben meg meglátva a munkásruhánkat mosolyogva kérdezték hogy üzemzavar vagy csak ellenőrzés?)
Furcsamód főleg ünnepek előtt kezdett rakoncátlankodni a berendezés.
Sajnos tavaly áttelepítették Pestre a Fóti útra. Azóta megbízhatóan működik,nem kell vele foglalkozni.
Vagy megadják ugyan az ígértet,de még rád sóznak két másik munkakört is!(jó esetben egyet)Aztán ha nem tetszik,"el lehet menni,nem kötelező itt dolgozni"szöveget vágják hozzád!Sajnos itt is kizsákmányoló kapitalizmus van,csak nem látszik!