szép estét lovasok! helyzet jelentés a balaton mellöl szakad az eső ordit a szél és hordja az esőt mint az állat és egyre erősődik a szél a motort a garázs legmélyebb pontjára rejtettem
Igen Izsák. A tó is ott van de, azt csak kultúrális programként, vagy kajálni látogatjuk meg. Sok variáció lehetséges, majd a helyszínen eldöntjük. Egy biztos, éhen szomjan biztosan nem maradunk.
Ok! Én még nem is mentem senkivel, úgy hogy akkor maradjon az eredeti, egyébként is az én gépem kicsi és ha többen vagyunk meglódulnak,fényéveket kapok a többiektől.
Ööö izé, nem is tudom hogy mondjam hogy ne legyen sértődés.
Ha gondolod szólhatsz bárkinek, van egy másik kaposvári tag is FZR600-al, Olivér-nek hívják az előző szervezéskor jelentkezett.
De akkor én inkább szólóban megyek, mert valahogy nem szeretek nagy csapattal vonulni. Nem tudom miért van így, de nem érzem olyan jól magam. Leülni dumálgatni más kérdés. de ha közlekedek akkor szeretém a saját tempómat menni, nézelődni stb. Ja ezt még tavaly vágtam közel egy órás anyagból:
Ne lötyögjön a fejeden és nehezebb megfogni nem tudnak lerántani. Na itt is elkezdődött az istencsapása olyan eső van meg szél és nem látom a meccset az idő miatt nincs jel a műholdon.
Pécs-Kaposvár-Tamási-Simontornya..... ez sem rossz,de még kitaláljuk. Kellene szólni Bakos Pistinek is, hátha neki is lenne kedve velünk jönni. Ki tudja? Hátha!
Na majd találkozón mindenkivel leszámolok aki eddig sértegetett. .
Azért fehér mert az ellenfeleknek szinte mind fekete, és 1 kicsit kellemetlen lenne a saját haverod püfölöd az ellenfél ellen mert nem látod az arcát.
Pécs - Izsák legrövidebb út: a 6-os úton felmenni Dunaföldvárig, aztán Solt, stb...
Nekem mindössze ez nem tetszik. Nem a Kaposvár-Pécs távolságról beszéltem. De ha egyedül megyek akkor valszeg innét is Dunaföldvár felé indulok. Csak a 6-ost nem szeressük.
http://livetv.ru/webplayer.php...
Ilyen izgalmakat kihagysz, mikor 10 emberrel jáccik az újpest?
Na ki itt a nagy indián isten a nagy MANITOU .
Majd ha arra kerül a sor megbeszéljük, okés?
Ha gondolod szólhatsz bárkinek, van egy másik kaposvári tag is FZR600-al, Olivér-nek hívják az előző szervezéskor jelentkezett.
De akkor én inkább szólóban megyek, mert valahogy nem szeretek nagy csapattal vonulni. Nem tudom miért van így, de nem érzem olyan jól magam. Leülni dumálgatni más kérdés. de ha közlekedek akkor szeretém a saját tempómat menni, nézelődni stb. Ja ezt még tavaly vágtam közel egy órás anyagból:
egyébként tényleg elég szar idő van itt.
Azért fehér mert az ellenfeleknek szinte mind fekete, és 1 kicsit kellemetlen lenne a saját haverod püfölöd az ellenfél ellen mert nem látod az arcát.
Nekem mindössze ez nem tetszik. Nem a Kaposvár-Pécs távolságról beszéltem. De ha egyedül megyek akkor valszeg innét is Dunaföldvár felé indulok. Csak a 6-ost nem szeressük.