alkalmazkodo tipus vagyok.az ettermet legyen kecskemet vagy helyi,tamogatom. sot,a halastot is szivesen megneznem.sor satrazas mehet.4 eve vettem egy satrat,es meg nem probaltam ki:)
Kajaügyben vannak alternatívák.
Zsolti mondta hogy nem kellene vinni semmit,minden elő lenne készítve mire mennénk. Viszont én úgy gondolom hogy nem várhatjuk el a háziaktól hogy egy csapat elmebeteget vendégül lásson (még ha szívesen tennék akkor sem) az meg hogy fizetnénk ezért,hát én elég hülyén érezném magam ismerve Zsoltiékat.(épp elég hogy letapossuk a füvet)
Tehát:
1: van a közelben egy halastó amit különben is meg kéne nézni,nagyon szép (nem jártam arra de így informáltak) és olcsón nagyon jót lehet kajálni és mindenki azt ehet amit épp szeret,nem pedig csak egy féle kaja lenne.
2:Be lehet menni Kecskemétre is,ott is lehet választani hogy hol legyen etetés.
3:mindenki hoz szendvicset magának de ez nem jó ötlet.
4:nem eszünk csak iszunk de ez sem jó ötlet
Tehát érkezéskor ha megjött mindenki,némi ismerkedés (és a hónapok alatt összegyűlt beígért pofonok kiosztása után)
megbeszélnénk hogy mikor és hova menjünk kajálni illetve mi legyen a program (az ivászat önmagában kevés) Zsolti felvállalta az idegenvezető szerepét mert Ő mégiscsak a helyi erőkhöz tartozik. A kaja és közös program (alternatív) után bandázás a bázison, itt lehet(az elvetemültebbeknek) sört és egyéb tudatmódosító szereket alkalmazni,valamint igény esetén sátrazni másnapig.Ha valaki igényli akkor van a közelben pár camping is,az is egy lehetőség.
Eddig ennyit konzultáltunk és ilyesmi elképzelés körvonalazódik de ez csak az én verzióm ha bárki tud valami okosat akkor nyomassa.
Hol vagy baszod?
Van egy kis Decathlonos fejlemény!
Itt a Dunaújvárosiban fel vannak állítva campingsátrak az áruház körül hogy meg lehessen nézni őket eredetiben. Ma reggelre elloptak hármat.
Első mondatom az volt hogy "ez Magyarország" de megnyugtatott a srác hogy ez így még egész jó mert Pl Romániában vagy még keletebbre ki sem merik tenni.
1:Ábrusnak jó
2: Jaszinak es jó
3: bekessanyinak jó!
4: emre: még nem tudom, de majd megoldom, szóval meg hát
5: Adamfzr (+né jólenne) valsze kocsival. Hány km ez az izsák vagy üllés?
6: mlas-nak is jó.
7: Fábi76-nak is jó
8: Royal is jön, ha nem jön a sááááárga
9: csövinek is jó, lehet jön a pótkocsi is, ha nem dolgozik
10: robertgida újra a halállistán bakosi nem tudsz lerázni
11:bakosi (valamelyik asszonnyal) akit épp most köröztem le/ Robertgida/
12. rena224, aki nem merte magát felírni
13. Thomas - viszen aszonyt is. (egyedül nem enged. )
14. Gyuszkót se engedik egyedül!(ezek a nők!)
15. Feri bacsi (kizart,h vigyen not:D )
16. P071 elméleti síkon fel vagyon írva, Izsák jobb lenne Nekem is, közelebb van mint Üllés.
17. BVarga - nincs, aki visszatartson!
Tudom hogy unjátok már,de akkor is elmondom! Múlt héten amikor kint volta Ausztriába, összesítettük a megtett km-eket. Tokkal vonóval,hétfőtől vasárnapig 1000km bringáztam egy hét leforgása alatt. Hűűű! Mekkora KIRÁLY VAGYOK!
Szerintem teljesen igazad van ,ez kb olyan mint a telefonok
amit megveszel 1 havi minimálbéres fizetés árán mert legújabb legszebb nagyon sokat tud ,na az tuti bekampózik pár hónapon belül.És többet van a szervízben mint nálad,majd a 3. alkalom után azt mondják hogy nem igazán tudnak vele mit kezdeni , de addigra persze már oda a garancia.Ez a túlbonyolítás,mindenre jó, még sört is tudsz vele bontani,DE telefonálni nem
Amit 10-20 ezerért veszel az meg hosszú éveket bír
nem tudsz vele csak telefonálni,sms,meg esetleg gagyi fotó,de a telefon erre hivatott !
Jó az elölről is. Nekem vegyesre kellene. De még mindig vito párti vagyok.http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/mercedes-benz/mercedes
-benz_vito-3849923
Ez lenne itt
Már akinek hátrány. Ha berax hátra 1 tonnát, amire ezt csinálták, akkor jobb, ha hátul teker. Persze ha valaki puccos 1terűnek vagy családi autónak veszi ÁFA csalás miatt, jobb elöl (azt mondják legalábbis, én mindig hátulrú szeretem )
Persze nincsk ét egyforma gép,egyik bírja,másik nem.kollégámnak 2.2D-s Mitsuja van,az nagyon jól bírja,pedig már 200000 km.felett van,neki is a fix hátsó meghajtás az egyedüli gondja.
Igen,enyém is repedezett,de ahogy tapogattam belül,még nincs átrepedve.Nem gond,van másik komplett blokkom,arról át tudom tenni,csak másik karbisorral ezzel a hengerrel nem volt baj,igaz mikor szerdán raktam vissza nem akart rámenni,erőlködtem vele,és lehet hogy a szélső gumi átszakadt.Köszi Sanyi,majd ezt is megnézem!
Nem lehet hogy neked is a szívócsonkoknál repedés van,mert ahogy elnéztem múltkor, tisztára repedezett! Lehet hogy falsh (remélem most jól írtam mert Ádám megint lebaszarint érte mint múltkor)leveőt szív? Attól lehetnek ilyen tünetek, és tök szabálytalan az alapjárat is.Olyan mintha csak három henger menne. Mint az előbb írtam,az enyém is ilyen volt mikor megvettem. Hátha csak ez a baj nálatok is. Bagoly ha ránéz, biztos meg tudja állapítani.
P071:ha neked van alapjárat,csak gyenge,nem húz alacsony fordulaton,akkor a súbertű magasságát ellenőrizd,fenti végétől első-második nútban van a seeger gyűrű,az jó! Az alapjárati csavar két-három fordulat bentről kifelé,több nem kell.Ha így nem jó,még emelhetsz a súbertűn,de akkor sokat fog fogyasztani.De ne várj tőle nagy nyomatékot kis fordulaton,ezek pörgős sportmotorok,kis fordulaton nem húz!3000-felett kezdődik,és igazándiból 6000-től van nyomatéka!
Nem nagyon konyítok, hozzá, de az enyém ugyanezt csinálta tavaly amiikor megvettem. Kiderült a probléma,a szívócsonk el volt öregedve, repedés volt rajta, hamis levegőt szívott. Ez csak alapjáraton jelentkezett, gyorsításkor, szépen dolgozott a moci. Még egyszer mondom, nem értek hozzá, az enyémnek csak ez volt a baja.
Illetve még az úszószinteket megnézem,azt eddig kihagytam,mert a másik három henger megy,feltételeztem hogy az utolsónál is jó,de hát hinni a templomban kell!Majd ha nem esik holnap,futok rajta még egy kört.
Zsolti mondta hogy nem kellene vinni semmit,minden elő lenne készítve mire mennénk. Viszont én úgy gondolom hogy nem várhatjuk el a háziaktól hogy egy csapat elmebeteget vendégül lásson (még ha szívesen tennék akkor sem) az meg hogy fizetnénk ezért,hát én elég hülyén érezném magam ismerve Zsoltiékat.(épp elég hogy letapossuk a füvet)
Tehát:
1: van a közelben egy halastó amit különben is meg kéne nézni,nagyon szép (nem jártam arra de így informáltak) és olcsón nagyon jót lehet kajálni és mindenki azt ehet amit épp szeret,nem pedig csak egy féle kaja lenne.
2:Be lehet menni Kecskemétre is,ott is lehet választani hogy hol legyen etetés.
3:mindenki hoz szendvicset magának de ez nem jó ötlet.
4:nem eszünk csak iszunk de ez sem jó ötlet
Tehát érkezéskor ha megjött mindenki,némi ismerkedés (és a hónapok alatt összegyűlt beígért pofonok kiosztása után)
megbeszélnénk hogy mikor és hova menjünk kajálni illetve mi legyen a program (az ivászat önmagában kevés) Zsolti felvállalta az idegenvezető szerepét mert Ő mégiscsak a helyi erőkhöz tartozik. A kaja és közös program (alternatív) után bandázás a bázison, itt lehet(az elvetemültebbeknek) sört és egyéb tudatmódosító szereket alkalmazni,valamint igény esetén sátrazni másnapig.Ha valaki igényli akkor van a közelben pár camping is,az is egy lehetőség.
Eddig ennyit konzultáltunk és ilyesmi elképzelés körvonalazódik de ez csak az én verzióm ha bárki tud valami okosat akkor nyomassa.
Van egy kis Decathlonos fejlemény!
Itt a Dunaújvárosiban fel vannak állítva campingsátrak az áruház körül hogy meg lehessen nézni őket eredetiben. Ma reggelre elloptak hármat.
Első mondatom az volt hogy "ez Magyarország" de megnyugtatott a srác hogy ez így még egész jó mert Pl Romániában vagy még keletebbre ki sem merik tenni.
2: Jaszinak es jó
3: bekessanyinak jó!
4: emre: még nem tudom, de majd megoldom, szóval meg hát
5: Adamfzr (+né jólenne) valsze kocsival. Hány km ez az izsák vagy üllés?
6: mlas-nak is jó.
7: Fábi76-nak is jó
8: Royal is jön, ha nem jön a sááááárga
9: csövinek is jó, lehet jön a pótkocsi is, ha nem dolgozik
10: robertgida újra a halállistán bakosi nem tudsz lerázni
11:bakosi (valamelyik asszonnyal) akit épp most köröztem le/ Robertgida/
12. rena224, aki nem merte magát felírni
13. Thomas - viszen aszonyt is. (egyedül nem enged. )
14. Gyuszkót se engedik egyedül!(ezek a nők!)
15. Feri bacsi (kizart,h vigyen not:D )
16. P071 elméleti síkon fel vagyon írva, Izsák jobb lenne Nekem is, közelebb van mint Üllés.
17. BVarga - nincs, aki visszatartson!
Akkor mitől változott volna meg a szelephézag?
rter_t4_2.4d_long-3557293
De nem vagyok.
amit megveszel 1 havi minimálbéres fizetés árán mert legújabb legszebb nagyon sokat tud ,na az tuti bekampózik pár hónapon belül.És többet van a szervízben mint nálad,majd a 3. alkalom után azt mondják hogy nem igazán tudnak vele mit kezdeni , de addigra persze már oda a garancia.Ez a túlbonyolítás,mindenre jó, még sört is tudsz vele bontani,DE telefonálni nem
Amit 10-20 ezerért veszel az meg hosszú éveket bír
nem tudsz vele csak telefonálni,sms,meg esetleg gagyi fotó,de a telefon erre hivatott !
ito-3849923
-benz_vito-3849923
Ez lenne itt