Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de korán ,és viccesen keltél,
ne irígykedj,inkább fogjál magadnak ott valahol 1 Júliát!
ja és etz a buzizásért :

ha egyszer elengedem a 60 kilómat
Asszem én voltam,még a télen volt róla szó.
Akkor tettem is fel képet róla.KERESDMEG!
Különben nem törött,csak nem új.

Árát nem tudom,megegyezünk.Itt csak ahelyet fogja.
Megfordítottam amíg nem veszek hozzá új lapokat de most szépen alapjár és veszi a lapot lentről is.(jól láttam a k.anyját 1mm-t állt el a háztól és faszul is rakták fel)
Egy kis eszmecsere csodákra képes.
Hö-Hö. Köcsög membrán. Vót.
Akkor nem menek. Dolgozz csak. És
Ja amúgy dolgozok mint a güzü forgatásra előkészület van diszletépítés és egyéb nyalánkságok amit a csajok csinálnak és mi élvezzük azaz szopás.
Jaja m3 as mellett mogyoródón mógyoródot fóttal összekötő úton a mogyoród táblánál baszott nagy szürke épület balra és nem univerzoo van ráirva az nem a mienk.
Gyulának? Mekkora ziccer volna.
Szarul kezdődött az év, legalább folytatom.
Holnap mit csinálsz? Ha jövök vissza, beugranék hozzád pihenni. M3 mellett vagy emlékeim szerint.
Naná, hogybeszállunk a kőccségekbe.

Ne aggódj, Te mindenképp ráfizecc
Sziasztok!Valaki mondta,hogy van neki 600-hoz átlátszó plexije!Megvan még neki és mennyiért adja?
Az nem olyan sok ám, nem tom, milyen papírjaid vannak. Meg azt se, hogy a munkakör tényleg vezető, vagy úgy Igazgató, mint a fundamentánál a 22. szintű ügynök
Én úgy kapok egy pesti cégtől 100br+20 kaja, hogy be se járok, ha meg meló van, az plusz darabbéres, és így simán megvan a duplája, és lényegében betanított munka... ezt csak viszonyításnak írom.
Egyébként merni kell nagyot álmodni legfeljebb nem téged vesznek fel. De aki olcsójános, az is gyanús, meg meg is xopassák általában.
Dekatlon? Én eddig csak Corában láttam gőrkoris csajszikat
Jajj szemét 13.a beázott a fél stúdió akkora eső esett felrobbant 1 400v 250a elektromos szekrény akkorát szolt kibaszta a kapcsolószekrény ajtaját, mindenki megtalált ma, főnők nem hozott lóvét elfelejtett de magának nem felejtett el kivenni pénzt. . .
300000 Majd megbeszéljük.
felejtsd el az ingyen kajat,akor inkabb nem megyek.vagy esetleg abban benne vagyok,h mondasz egy osszeget,es osszedobjuk.
Kezdeményezz. Az lesz amit mondotok. Nem kell semmit hozni. Elintézek mindent. Kicsi család azt mondta, kíváncsi rátok, ezért lehet ott lesznek ők is.
Ma nem piacolok. Ducato rendbeszedés holnapra, motor be, és ha minden jól megy, motorral haza. Igaz parázok kicsit, mert esőt mond. 200 km esőbe elég gáz. De legalább megnézi a sárga is a Mátrát.
Valamelyőtök hazudik.
Takarítás zárás után?
Neeee etess már hogy nincs 300-400e Ft-od kéznél és mégis ilyen csinos barátnőd van!
No megyek net kávézóba melózni