Mert a 95-ösre a Shell V Powert dobja fel. Én meg bejelöltem a normal gasoline-t és kész. Egyébként a fogyasztást tartom nyilván benne meg tudom hogy mennyit mentem egy évben.(a rönó már régóta fent van de a Yamahát meg az Apriliát csak most tettem fel.
Ha kíváncsi vagy bármilyen jármű átlagfogyasztására itt megnézheted.
Amikor megvettem akkor önindítóval forgattuk csak a srác nem volt valami okos!Úgy akarta beindítani nekem,hogy levette a karbisort és szívócsőbe spriccelt benyát! Egy párat durrant aztán mondtam neki,hogy elhiszem,hogy ment!
Összesen talán öt vagy hat motor van eladó,szóval nem nagyban csinálják,ez csak olyan kiegészítő elfoglaltság.
Volt egy robogó,egy zzr 400,egy BMW K1100LT ,az FZR,még valami a BMW tövében amire nem emlékszem,(lehet hogy egy virágtartó? )meg egy Honda Pan-European ami nem volt épp ott.
Mind ilyen 90-es évekből való idősebb vas.
Szombaton nem biztos hogy nyitva van de mivel ez egy karosszérialakatos műhely (és nem motorkereskedés) ezért szombaton is ott szoktak lenni.
Ha viszont megbeszéled vele hogy mennél akkor biztos hogy kimegy mivel kb 5 percre lakik onnan az öreg.
Ha kíváncsi vagy bármilyen jármű átlagfogyasztására itt megnézheted.
91 es benzin van bejelölve nálad az oldalon?
Mi ez az öszvér?
http://www.spritmonitor.de/en/
(én is ezt használom )
Volt egy robogó,egy zzr 400,egy BMW K1100LT ,az FZR,még valami a BMW tövében amire nem emlékszem,(lehet hogy egy virágtartó? )meg egy Honda Pan-European ami nem volt épp ott.
Mind ilyen 90-es évekből való idősebb vas.
Ha viszont megbeszéled vele hogy mennél akkor biztos hogy kimegy mivel kb 5 percre lakik onnan az öreg.