Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem csak a motorom az 1-2 fokozaton túl mást nem ismer.
Miért,alapjáraton ketyegett egész délután az udvaron?
Ha rányomsz a User:abrus-ra akkor megmutatja a másik két termékemet is
Az úgyis eltér az enyémtől 8l benyát benyalattam a vassal kb 40km alatt.
Mert a 95-ösre a Shell V Powert dobja fel. Én meg bejelöltem a normal gasoline-t és kész. Egyébként a fogyasztást tartom nyilván benne meg tudom hogy mennyit mentem egy évben.(a rönó már régóta fent van de a Yamahát meg az Apriliát csak most tettem fel.
Ha kíváncsi vagy bármilyen jármű átlagfogyasztására itt megnézheted.
Hali nem tud valaki használt gumit 17-est műszakira kellene?
Yahoma jó na viccelek meg ne sértődj. mert
91 es benzin van bejelölve nálad az oldalon?
Szopás
De mire használod?
Basszus kopog a jég a fejem felett a tetőablakon!
És az új képek között ki van középen?
Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt az oldalt:
http://www.spritmonitor.de/en/
(én is ezt használom )
Jó pénzért fűnyíróember végzettséggel.
mennyiert,milyen vegzettseggel?
Postán is el tudod küldeni vagy ugorjak ki Fótra hétvégén?Neked kell árat mondani,mert te vagy az eladó!
Amikor megvettem akkor önindítóval forgattuk csak a srác nem volt valami okos!Úgy akarta beindítani nekem,hogy levette a karbisort és szívócsőbe spriccelt benyát! Egy párat durrant aztán mondtam neki,hogy elhiszem,hogy ment!
Tehát a Tiéd is beleillik a képbe.
Összesen talán öt vagy hat motor van eladó,szóval nem nagyban csinálják,ez csak olyan kiegészítő elfoglaltság.
Volt egy robogó,egy zzr 400,egy BMW K1100LT ,az FZR,még valami a BMW tövében amire nem emlékszem,(lehet hogy egy virágtartó? )meg egy Honda Pan-European ami nem volt épp ott.
Mind ilyen 90-es évekből való idősebb vas.
Ok köszi,ha kész a gép akkor üzenek, nekik meg telefonálok.
Szombaton nem biztos hogy nyitva van de mivel ez egy karosszérialakatos műhely (és nem motorkereskedés) ezért szombaton is ott szoktak lenni.
Ha viszont megbeszéled vele hogy mennél akkor biztos hogy kimegy mivel kb 5 percre lakik onnan az öreg.
Szeretnék, de csak akkor tudok menni, ha megjön a motyó. Mindenképpen reggel indulnék, viszont nem tudom hogy szombaton nyitva vannak-e?
Ha jövő szombaton jössz akkor délutános leszek úgyhogy ha gondolod akkor elmehetek Veled.(ha nem jön közbe semmi)