hát elnézést, kikérem magamnak!
Én az újpestben szertornáztam! Királyok voltunk, van egy halom érmem, amit pont hogy a Vasas, Honvéd, KSI, és nem utolsósorban a Fradi legyőzésével kaptunk meg.
Tehát nem vagyok focidrukker, avagy football huligán, de ha már erről van szó, akkor inkább az Újpesthez húz a szívem.
Egyébként utálom a focit, főleg a drukkereket, már akik ok nélkül villamosokat rongálnak, szemetelnek, vandálkodnak, és mit sem törődve a sport szépségével, csak önkény kedvük szerint baromkodnak, rombolnak, és bántanak 20-an egyszerre más embert. Na az ilyeneket nem szeretem, sőt rühellem.
http://www.secron.hu/vadasz.ht... ez tetszik nekem nagyon.. plusz most olvastam h kínában nagyon megy egy 5000ft-os cucc ami feltöri pikkpakk a wifi kódot azt jónapot.
Hmm...most akkor kivárok, mi lesz a rendszergazdás melóval, meg a kertészkedéssel és ha úgy érzem menne még valami ilyen, akkor mindenképp kopogtatok...max nem nyitnak ajtót köszi
Anett jöhet, de a Yagi antenna csak néhány vertikális és horizontális fokban szór, illetve vesz. azért nehézked a beállítás. Ráadásul leszűröm MAC címre, és máris nem lopható.
Ninjaakadémia?
amúgy még csak nézegetek, de igen valószínű, h kawa lesz. Az FZR-t pedig már eladtam.
Én az újpestben szertornáztam! Királyok voltunk, van egy halom érmem, amit pont hogy a Vasas, Honvéd, KSI, és nem utolsósorban a Fradi legyőzésével kaptunk meg.
Tehát nem vagyok focidrukker, avagy football huligán, de ha már erről van szó, akkor inkább az Újpesthez húz a szívem.
Egyébként utálom a focit, főleg a drukkereket, már akik ok nélkül villamosokat rongálnak, szemetelnek, vandálkodnak, és mit sem törődve a sport szépségével, csak önkény kedvük szerint baromkodnak, rombolnak, és bántanak 20-an egyszerre más embert. Na az ilyeneket nem szeretem, sőt rühellem.
http://www.youtube.com/watch?v...
Olybá tűnik elpártolok a yamahától egy időre, és Kawasakim lesz.
Nevezhettek árulónak, attól én még boldog maradok.
És előre látom már szemeim előtt Adamfzr betűit: "azért veszel kawasakit, mert a színe hasonlít a kertészeti termékeidre?"
És nyugodtan számítsatok rám FZR talin, mert az emberek miatt mennék, nem a gépek miatt. persze ha ráérek, de juniban vlaszeg ráérek majd.