Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor költöztök?
nindzsáááááááá
Mennyiért?
"Én az újpestben szertornáztam!"
Ninjaakadémia?
most mivan? mondtam nem búcsuzok, nem kelljen már képet küldenem magamról

amúgy még csak nézegetek, de igen valószínű, h kawa lesz. Az FZR-t pedig már eladtam.
Előbb-utóbb mindegyikünk áruló lesz csak idő kérdése.
hát elnézést, kikérem magamnak!
Én az újpestben szertornáztam! Királyok voltunk, van egy halom érmem, amit pont hogy a Vasas, Honvéd, KSI, és nem utolsósorban a Fradi legyőzésével kaptunk meg.

Tehát nem vagyok focidrukker, avagy football huligán, de ha már erről van szó, akkor inkább az Újpesthez húz a szívem.

Egyébként utálom a focit, főleg a drukkereket, már akik ok nélkül villamosokat rongálnak, szemetelnek, vandálkodnak, és mit sem törődve a sport szépségével, csak önkény kedvük szerint baromkodnak, rombolnak, és bántanak 20-an egyszerre más embert. Na az ilyeneket nem szeretem, sőt rühellem.
hát igen kép? jól emléxem 2K05?
Kép?
nahh azééé.
Mámmegint?
Ja csak cipőt mert elázott a qu esőbe.
Nincs semmi baj én is váltok.
Megkereslek Újpesten és letöröm a tükrütök.
http://www.youtube.com/watch?v...
. ÁRULÓ és még "fradista" is zöld motor.
nem gondlnék ilyet, sztem a fradi szív (és most nem úgy szív, hane manatómiaia jelleggel ) ami a zöld felé húz téged testvérem ésmilyenlesz az a kawa?
bagoly! Azért a megrendelt hátsóféket meg sárvédőt nem felejtettem el.. viszem majd hozzád jövő héten vmikor, csak jövő hétig tanulnom kell.
srácok!

Olybá tűnik elpártolok a yamahától egy időre, és Kawasakim lesz.
Nevezhettek árulónak, attól én még boldog maradok.

És előre látom már szemeim előtt Adamfzr betűit: "azért veszel kawasakit, mert a színe hasonlít a kertészeti termékeidre?"

És nyugodtan számítsatok rám FZR talin, mert az emberek miatt mennék, nem a gépek miatt. persze ha ráérek, de juniban vlaszeg ráérek majd.
http://www.secron.hu/vadasz.ht... ez tetszik nekem nagyon.. plusz most olvastam h kínában nagyon megy egy 5000ft-os cucc ami feltöri pikkpakk a wifi kódot azt jónapot.
200
Hmm...most akkor kivárok, mi lesz a rendszergazdás melóval, meg a kertészkedéssel és ha úgy érzem menne még valami ilyen, akkor mindenképp kopogtatok...max nem nyitnak ajtót köszi
Anett jöhet, de a Yagi antenna csak néhány vertikális és horizontális fokban szór, illetve vesz. azért nehézked a beállítás. Ráadásul leszűröm MAC címre, és máris nem lopható.
Ezzel a win 7 el szopok még mindig beállítottam az avikat úgy ahogy mondták a srácok de minden bekapcsoláskor visszaáll alapra .