Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kizárt. Ha egy nagy muffot akarna, nem hozzád menne
Egy kicsit később főnök,mert most hívott egy gugolvahugyozós
hogy mindjárt itt van
és szerintem ugyanazt akarjuk 1 mástól
A gyári méret 33,5mm, a minimum 32,6mm
A lamellák vastagsága 2,9-3,1mm, a fémlapoké 1,8-2,2mm
Na üdvözlet srácok,most már itthon is van netem,vettem egy modemet
kemény kettő forintért,persze két év hűséggel!Már ha az asszony engedi,itthonról is beszólok néha!
Akkor ragadj szerszámot és vedd ki a kuplungrugókat egyenként és mérd meg a hosszukat.
nos Ábrus :megvizsgálódtam
-függőleget irányba /tengelyre függőleges/ minimális kotyanás van a mögötte lévő bazinagy fogaskerékkel 1ütt
-ki-be /vizszintes irányba is van 1 kis kotty de max fél mm alig észrevehető,de az is a nagy fogaskerékkel 1 ütt
-ha csak a lamellákat fogom meg az nem mozdul
nya mit tegyek?
Igazad van

Abban, hogy nem jól tudod A MHz tartomány egyenes vonalban terjed, még a főd görbületét sem követi, ezért kell magasra tenni.
Mindenféleképp, majd előtte megbeszéljük, hogy hol találkozzunk, Én is imádom a konvojt főleg ha azonos típusúak a motorok

Apropó, tegnap láttam a Moszkva téren parkolni egy kettö ötvenes GENESIS-t...ugyanolyan FZR mint az enyém...fórumozik az illető?
Ő már ezeket kinézte ám
Fiókák!
Aki pesti vagy környéki,legurulhatnánk konvojban! Az tök jó!
Hát igen elcsábítom az tuti enyém nagyobb löketű és kényelmesebb is jobban rá lehet ülni. . .
Egyébként szerintem Ádám biztos többet tud mondani a motorról meg az autóról is.
Aztán zörög még a kuplung ebben a nagy jövőtervezésben?
Ádámnak grat, Miának kevésbé de majd elcsábítja Ultras
egyébként ádám barátnője tényleg nagyon csinos, élőben még elragadóbb. grat Miának, és Ádámnak is.
Mellé egy ilyen kocsi
Ilyesmi, csak fehér idomokkal

De akkor még csak tervbe volt véve, az árat nem mondtad...
Te sem játszól, te is ott voltál
Helyes. Akkor a zx6r lesz? Egyik nap beálltam egy R1-es mellé árpád hídnál...hát szerelem első látásra, fehér idomok, fekete váz és arany telók, fékek, stb. Gyönyörű volt és úgy ott hagyott mint a retek...ha Én váltok erről, akkor csak is olyanra! Gyönyörű, erős, kicsit ugyan drága, de pöpec!
1: Ábrusnak jó.
2: Jaszinak es jó
3: bekessanyinak jó!
4: emre: még nem tudom, de majd megoldom, szóval meg hát
5: Adamfzr (+né jólenne) valsze kocsival. Hány km ez az izsák vagy üllés?
6: mlas-nak is jó.
7: Fábi76-nak is jó
8: Royal is jön, ha nem jön a sááááárga
9: csövinek is jó, lehet jön a pótkocsi is, ha nem dolgozik
10: robertgida újra a halállistán bakosi nem tudsz lerázni
11:bakosi (valamelyik asszonnyal) akit épp most köröztem le/ Robertgida/
12. rena224, aki nem merte magát felírni
13. Thomas - viszen aszonyt is. (egyedül nem enged. )
14. Gyuszkót se engedik egyedül!(ezek a nők!)
15. Feri bacsi (kizart,h vigyen not:D )
16. P071 elméleti síkon fel vagyon írva, Izsák jobb lenne Nekem is, közelebb van mint Üllés.
17. BVarga - nincs, aki visszatartson!
18.ikim2025 (asszony nélkül-nehéz lenne )
19. ÁRULÓKÉNT CSATLAKOZOM
De nem nagyon értem ezt...ez nem infra, hogy egyenes vonalba tudjon csak kommunikálni...ha akadályba ütközik a jelforrás akkor addig "kerül" amíg meg nem találja a másikat. Persze, lehet, hogy nem jól tudom, sőt szinte biztos
Valami jó vizsgás helyet Nekem is mondhatnának a Pöstiek - Hai - Snoopy - stb... Én nem tudom kiszámolni, meg nem is akarom, de 300 körülire saccolok pisztácia van?