Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te is tapasztaltad már hogy gyorsan felejt az ember és már ilyenkor nem is lényeg hogy vigyázzni kell magunkra annyira
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Ha netán ez jobban tetszene.
tegyem vissza az alátéteket? vagyis úgy értem holnap veszek valamit baromi kemény anyagból és azt rakom vissza,hátha az a baj hogy ezek megpréselődtek!?
úgy mondanám h a szemem kocsányon lógott,és a padlót járta a fémlemezt kutatva
Hát én nem így emlékszem
(De azért felszaladt a vérnyomásod egy pillanatra?)
elég nekem a 2 lábam is nem kell még 2-ő
Te nem lehetsz mert nem látok mankót a kezedben.
Egyébként király gépek,főleg mellette a Norton!
Jó,persze 600-as. (az az ezresnél van)
igen elé volt téve egy tábla amin fel volt tüntetvel az adatok én sem hittem de mikkor átnéztük közelröl jobban az
én feszitek de azért nem rossz kis gép(ek) nem tudom hogy ha valaki te értékeled a régi darabokat
Bizony. Pénzt kellett levennem, de az első automata nem működött. Na az még velem volt. A második már ellenem...
Ez biztos, hogy kétütemű?
FZR-rel simán lenyomnám. (ki az a faszi a képen?)
lamellával kezdődik,majd lemez,és lamellával ér véget,más nincsközte
Nem léptek be a klubba? iwiw-n?
Akiket MÉG NEM gázolt el a részegen vezető Stohl Buci
szerintem ez mind tök egyforma,
de nem kevertem össze,habár az lehet h elforgott
igen be tudtam húzni a kormányig,
ÓÓÓÓÓ! 532 ZLV! Kissé meggörbül a tér a pénztárnál és felnyög a bankkártya egy pillanatra.(nekem is ez van fent)
Hm...lehet, h én is már csak ide a fórumra rakok fel képet.
A képen látható a mai nap szerzeménye. Csak tudnám, mikor jutok a cseréjéhez?!...
amit igértem kép 1971 es verseny motor JAWA 500cm3 55 LE 1 henger 2 T végsebesség 230KM/h vagy 240 már nem is pontosan emlékszem ere hütött üzemanyag rendszer , száraz hidrolikus kuplung, 15 ezres fordulat
Hol? Baszod.
Tavaly leszedtem én is az összeset. Tettem fel pár hasznos műszaki megoldást is de mindig jött pár "szakember" aki megmondta hogy az úgy baromság.