A chorust még nem használtam,én rocket launcherrel szoktam menni csak vigyázni kell vele a szűk helyeken,szabadtéren meg ha lehet akkor a sniper riffle a kedvencem. Közelharcra az SMG-1 vagy az MP 40-et használom. (esetleg még a Paratrop riffle)
Szerintem a moníliának ezekkel sem lenne esélye,bár volt már olyan mutáns zombi amire nem hatott elsőre.
Igen, úgy valahogy. A chorus főleg a monília ellen nyújt védelmet. Ha párás, csapadékos, fülledt volt az elmúlt időszak, akkor a monília a legnagyobb veszély. A legyek ellen pedig gondolom azért érted miért kell védekezni
jatek temahoz annyit,h fallout.aki ismeri,tudja mi ez.aki nem,ne akarja megismerni,fuggoseget okoz. lenyomtam az 1, 2 reszet.a tacticsba beleneztem,az szar.a 3. resze a bethesdatol,vmi nagyon durva lett. mar 1 honapja jatszom vele,es meg mindig tud ujat nyujtani:)
STALKER-ből az első résszel nagyon sokat játszottam, végig is vittem, pénzt kaptam a végén állítólag 6 féle befejezése van...a második rész viszont már nem volt olyan izgis, kihagyós lett. NFS Shift-el pedig az a bajom, hogy PC-n játszhatatlan. Egyszerűen billentyűzettel nem lehet megnyerni a nehezebb versenyeket. Lehetetlen. Pedig Én nagyon sokat vezettem pc-n. Szinte minden értelmesebb autóst végignyomtam, még a csaló Underground 1-2-t is
Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy apum szerzett olyan verziót, hogy világított a lámpa mindig. Ha pityu volt a kezedbe akkor is AvP 2 jó lett, de inkább csak multiba, mint single-be. Mondjuk valóban para amikor jön feléd a villogó pötty 200-al, Te meg dobálod a kis piros pararudakat, hogy legalább minimális teret be láss
PC: Két-három éve már nem nagyon nyomom mert 1:nem nagyon érek rá (főleg rep.szimulátorra), 2:a gépem az évek folyamán erőműből zsebszámológép lett a köcsög fejlesztők miatt és amíg ez működik (most 8 éves) addig nem veszek másikat (és a régebbi játékokkal is jól megvagyok)
Kert: a 8 centis fű teljesen jó,az a lényeg hogy ne csutkára legyen vágva. Ha felszívódóst használsz(glialka/medallon ) akkor addig nem szabad lenyírni amíg el nem száradt a tövéig! Először úgy néz ki mintha semmi sem történne,aztán elkezd kissé sárgulni és utána elszárad a növényzet a gyökérig.(ha előbb levágod a gyökere túléli)
Permetezés: ez olyan mint hogy szerintetek milyen olajat tegyek a motoromba című kérdés.
Zsoltit kérdezd meg Ő a mezőgazdász.
FZR: mindjárt megy műszakira
Én meg csak a S.T.A.L.K.E.R.-rel jáccok folyamatosan, esetleg kis NFS Shift. A stalkerekből megvan az összes, meg egy csomó mod hozzá. Nem az a szokásos FPS. http://youtu.be/NpV4Noz213A
Jedi Academy az összes SW játék közül a legjobban adja át a fénykardozást. Még a most kijött Sith Ultimate akárminél is jobb. Az XBOX-ot pedig küldheted erre a címre: 1204. Budapest potitomi utca 69 a CoD MW2-be tudod mi a nagyon nagyon nagy királyság? A kis speckó részek, amik nem a sztorihoz tartoznak, csak külön-külön álló feladatok. Pl. a golden gate hídon, mikor át kell érned a másik oldalra, közben meg jön az nmi, hát az akkora fíling majdnem, mint amikor kamuflázs imázs-ba kell eliminálnod mindenkit chernobyl közelébe.
Mass Effect 1-el Én is sokat játszottam, annak az összképe nagyon bejött, szép is volt, de a kamera kezelés, és a harcok az phejjjj. Én is 8 éve CS-zek 1.5 - LameClub szerver
Reggelt.mlas, kérdezz ha van valami, ez a szakmám - persze jó párszor fogod hallani majd, hogy nem tudom
szóval cserkó: rügyfakadáskor kell neki réz tartalmú vegyszer - monília, stb. ellen. Virágzás kezdetekor és amikor először pottyantja le a virágszirmokat akkor pedig chorus-t adj neki, így úgymond "állandó" védelmet adsz a fának. Ha látod, hogy jönnek a legyek (kis sárga ragadós szexferomon csapda kiragasztása segíthet ebben) akkor pedig Actara vagy Basudin
amikel sokat játszotam az régen a prince of persia :), meg az another world (bár azzal sosem jutottam messzire ), újabbal szintén régebben nagy Unreal Tournamentes voltam, meg CS-s ja meg amivel KONKRÉTAN hétvégéket játszottunk át az a C&C generals volt anno, meg MoH, Operation Falshpoint, meg a végefelé battlefield vietnam meg II.VH-s, ezeket játszottam rongyosra.
bazmeg doom3-tól én is be voltam szarva, egyszerűen nem bírtam a feszültséget hogy mi jön avp2-vel votlam még így mikor emberrel elkezdődik a játék és bemész a kapun, és a geci moizgásérzékelőn csak látod hogy VALAMI van
Reggelt, győztem visszaolvasni... én este má alszok, ti meg milyen hiperaktívok vagytok...
PC: csak nézek, mekkora gamerek vannak itten - én ezekről még csak nem is hallottam. Utoljára 2000 körül nyomtam Seriosus Sam-et, meg kb. 2 évente 1x egy kis CZ.
Gyomirtás: ez a feladatom mostanában, a kert. Qrvára nem értek hozzá (ehhez se ) A fű kb. 30 cm, de tele minden gyommal, kész Noé Botanikus Kert. Most lenyírtam kb 8 cmre, de kiderült, hogy a felszívódós gyomirtót nagy fűre kellett vóna.. így is jó lesz, ha kinyomom? Ha kitisztult, rota és fűmag.
Cseresznye: mikor kell permetelni, és mivel? Már borsónyi, tavaly nagyon húsos lett, most nem kéne. Még nem volt lefújva semmivel.
Assassin’s Creed 2 gépigény:
Intel Core 2 Duo 1,8 GHZ vagy AMD Athlon X2 64 2,4GHZ
1,5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista - Windows 7
256 MB-os DirectX 9.0 kompatibilis videokártya, mely támogatja a Shader Model 3.0-at
DirectX 9.0 kompatibilis hangkártya
Az ajánlott gép a következő:
Intel Core 2 Duo E6700 2,6 GHz vagy AMD Athlon 64 X2 6000+
GeForce 8800 GT vagy ATI Radeon HD 4700
5.1-es hangkártya
Szerintem a moníliának ezekkel sem lenne esélye,bár volt már olyan mutáns zombi amire nem hatott elsőre.