Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen motorral megy a srác? Halálos tempó...azt hiszi más nincs az utakon...
Elöször is helló mindenkinek ! kösszi meg vagyok csak mostanság sok dolgom is volt meg társult hozzá egy hallom elintézni valo dolog ( csak papirt ne kéne magyarországon intézni) olvasgatam benneteket azota azért de csak ugy átfutobban most kicsivel több dolgom akad meg stb. Nem voltam gép közelben sem 1-2 hétig meg ilyesmi szóval élek még és láttom pörög a forum ez a lényeg meg legalább jó az idő már majd irok neketek ide sok okoságot ne aggodjatok nem nyelt el a föld
Tudod kinek kell a Te szerszámod...
vagy beveszem a bizniszembe, van pár szerszámom
Üdvözletem. Egy kis segítség kéne. 1988-as FZ400R- be milyen gyertya való? Hányas hőértékű? Jelenleg NGK irídium 9es hőértékű van benne. Köszönöm a segítséget, ha pontos típus kell, írok azt is. Peace ^^
Ádám add vissza ennek a szerencsétlennek a Legújabb STIHL fűkaszáját had dolgozzon!
. .
Kívánságműsor a Calliston:Tessék mondjad mit szeretnél
-Hello szeretném kérni paff deditől az amikor elesem a motorommal című számot (Ill Be missing you) .
Köcsög társ!
Egyébként rendes gyerek hogy szinte mindent kicserélt benne és 2100 km után mégis eladná és nagyobbat szeretne. (vagy esetleg mégsem úgy sikerült a felújítás mint tervezve volt? de rohadt dög vagyok!)
Szinte látom ahogy pl egy szegény ZXR 400 csak úgy elveszik mögötte a semmiben.
Egyébként az utóbbi pár hetet elnézve Neked mi a tököm nem kéne?
Te ezek után még vennél kettöötvenest? Én már soha...min. 400, de inkább a 750...
Szerinted ha lenne szerszámom rendes, meg embereim akkor munkanélküli lennék? az előző társam lenyúlt mindent...legújabb STIHL fűkasza, permetezőgép, fűnyíró, stb. stb...
Milyen gazda vagy Te hogy nem túl jók a birkáid? Mondd nekik hogy legeljetek basszátokmeg mert abból lesz a lóvé! Vagy betelepíthetnél néhány nyulat állandóra azok még aranyosak is,ha meg nem győzik akkor besegítenek néha a birkák is.
úúúristen bazmeg, mekkora király EZ a motor! nagyon kéne!
hülyevagy, felfejlesszük
megyek én is
Írtam mailedre.
Ha a teljes melót elvállalom és állandóra megtart a társasház, akkor beruházhatok egy valami kisebb fűnyíróra. Beszéljük meg e-mailen, ha Neked is jó.
köszönöm
Pasaréti út, és szerintem nincs fűnyíró. Meg néha kellene ágakat, bokrokat metszeni, ősszel avar seprés. Meg a járdát lehetne a ház körül hetente egyszer összesöpörni. Társasház.
Fűnyírom nem túl jó, ha van szerszám amivel dolgozhatok akkor természetesen. Vinni nem tudok sajnos...ha csak nem a közelbe van...
Fűnyírást, vállalsz fűnyíróval? Budán.
Ezért most kinyírhatod az UberSoldat-ot