Elöször is helló mindenkinek ! kösszi meg vagyok csak mostanság sok dolgom is volt meg társult hozzá egy hallom elintézni valo dolog ( csak papirt ne kéne magyarországon intézni) olvasgatam benneteket azota azért de csak ugy átfutobban most kicsivel több dolgom akad meg stb. Nem voltam gép közelben sem 1-2 hétig meg ilyesmi szóval élek még és láttom pörög a forum ez a lényeg meg legalább jó az idő már majd irok neketek ide sok okoságot ne aggodjatok nem nyelt el a föld
Üdvözletem. Egy kis segítség kéne. 1988-as FZ400R- be milyen gyertya való? Hányas hőértékű? Jelenleg NGK irídium 9es hőértékű van benne. Köszönöm a segítséget, ha pontos típus kell, írok azt is. Peace ^^
Kívánságműsor a Calliston:Tessék mondjad mit szeretnél
-Hello szeretném kérni paff deditől az amikor elesem a motorommal című számot (Ill Be missing you) .
Egyébként rendes gyerek hogy szinte mindent kicserélt benne és 2100 km után mégis eladná és nagyobbat szeretne. (vagy esetleg mégsem úgy sikerült a felújítás mint tervezve volt? de rohadt dög vagyok!)
Szerinted ha lenne szerszámom rendes, meg embereim akkor munkanélküli lennék? az előző társam lenyúlt mindent...legújabb STIHL fűkasza, permetezőgép, fűnyíró, stb. stb...
Milyen gazda vagy Te hogy nem túl jók a birkáid? Mondd nekik hogy legeljetek basszátokmeg mert abból lesz a lóvé! Vagy betelepíthetnél néhány nyulat állandóra azok még aranyosak is,ha meg nem győzik akkor besegítenek néha a birkák is.
Ha a teljes melót elvállalom és állandóra megtart a társasház, akkor beruházhatok egy valami kisebb fűnyíróra. Beszéljük meg e-mailen, ha Neked is jó.
köszönöm
Pasaréti út, és szerintem nincs fűnyíró. Meg néha kellene ágakat, bokrokat metszeni, ősszel avar seprés. Meg a járdát lehetne a ház körül hetente egyszer összesöpörni. Társasház.
http://www.metacafe.com/watch/...
http://www.metacafe.com/watch/...
-Hello szeretném kérni paff deditől az amikor elesem a motorommal című számot (Ill Be missing you) .
Egyébként az utóbbi pár hetet elnézve Neked mi a tököm nem kéne?
köszönöm