Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ha nem a képre kattintasz, hanem a bal alsó sarokban levő kis háromszögre?

Egyébként meg hétfőn tudok választ adni a ....tudod mire.
Ezt meg hogy csináltad? Ne legyél már béna.
Ugyanzen a linken nézem
http://livetv.ru/webplayer.php...
Nekem azon foci megy.
Nélkülem meg nem dolgoznak.
Na megyek megyek mert vár a két kollégám(lapát és a talicska ) meg 10m3 föld.
Mondjuk a környéke is olyan hogy le lehetne forgatni a Terminátor bármelyik részét,nem messze tőle van a salaktörő ahol ha egy kocsiból kitennének egy olyat aki még nem járt arra az joggal hihetné hogy a Holdon van.(sehol semmi csak kő és mindjárt megfullad)
Amikor a Dunai Vasműben dolgoztam akkor az első munkavédelmi oktatáson kihangsúlyozta a nőci hogy a kokszoló blokkok tetején időnként látható sárgás kénszagú füst (amitől egyébként két perc alatt felfordul bármi) az egyáltalán nem ártalmas csak ijesztően néz ki.(mondja ő aki állítom sosem járt ott csak az irodája ablakából látta)
Érdekes adalék hogy az üzemelő blokkok környékén még véletlenül sem látni egy madarat még átrepülni sem,nemhogy leszállni rá,valamint a blokk tetején huzamosabban dolgozók jellemzően nem szokták megérni a nyugdíjas kort.(ez sajnos az ismeretségünkben szomorú tapasztalat)
Ja ezt sejtettem . . ezt mikor írták 2072 be és valami időgéppel visszadobták érdekes a dizel kamionokra teherautókra ezt nem írják .Ne használja mert bla bla.
Röviden:Figyelmeztetés! Ez a termék szigorúan zárt pályás versenycélú járművekhez készült semmiképpen se használja közúti forgalomban mert megsérti a törvényben foglalt emissziós előírásokat!
Figyelj fordítsd le mert a stúdióba nem kötelező az angol a beszédet megértem olvasni nem tudok angolul.
25000-ért rángatom én a gázt hevesen nem kell dinó.
És ne felejtsük el a legfontosabbat:
This product is intended to be used only on racing vehicles on closed courses, and not for use on roads or vehicles otherwise subject to emission control requirements
Nem is a teljesítmény miatt jó hanem a motor gázreakciója lesz jobb,sokkal élénkebben reagál a gázadásra.(persze ha ez számít valakinek)
A grafikont elnézve minimális a dino cuccos növekedés ennyiért ennyit nem ér . Szerintem csak.
Sanyi barátunknak lassan meg kell érkezni a tekerésből vagy elvileg már otthon van nem? Biztos elfáradt és alszik még a SANYI.
Home sweet home
Köszi szépen de az akkori időkben egyik jellemző tulajdonságom az volt hogyha meglátott az újságosnéni hogy közeledem akkor már égnek állt a haja hogy megint jön ez a hülyegyek aki minden másnap azt kérdezi hogy:Motorrevü van,576kilóbájt van,PCguru van,kommodorvilág van,valamilyen vájd vagy mi a frász van,Gárfild újság van? Nincs? És mikor lesz? Akkor egy mentolos szofit kérek. Köszönöm,majd még benézek
Szóval nagyon sok megvan de ha már nincs rájuk szükséged akkor (csak a motorrevüket)szívesen elfogadom őket.(ha lesz gyerekem annak őrizgetem őket)
Figyelmeztetés: ezeknek a cikkeknek az elolvasásától még senki sem lesz szakember,én sem lettem az de segít megérteni pár összefüggést az
"eltekergetem a csavart mert biztos jobb lesz" aztán meg "mi a farkamért nincs alapjárat"meg "miért torpan meg ha gázt adok vagy mi a rákért nem indul be ez a szar"vagy "mi lenne ha rátennék egy bazinagy karbit" ilyen problémák elkerülése érdekében.
Elvileg pesten van nekem rengeteg motor-revü és born to be wild ha gondolod megkeresem és elküldöm neked hogy ne foglalja a helyet és kimazsolázod ami megvan vagy ami nincs.
Na faszikáim: Egy tagunk érdeklődött tőlem hogy hogyan tehetné tönkre a karburátorát a teljesítmény növelése érdekében és én kifejtettem Neki hogy mit NE tegyen.
Mivel itt vannak mániákusok akik imádják elbaszni a jól beállított gépüket ezért megosztom Velük azt az anyagot amit én tizensokévvel ezelőtt rongyosra olvasott Motorrevükből tanultam meg hogy én is sikeresen baszhassam el azt amit mások gyárilag jól kitaláltak. Az újságokat (némileg ugyan szétmállva) kincsként őrzöm de megtaláltam a neten és mivel nem vagyok irigy dög (meg ne kelljen már százszor elismételnem ugyanazt ) tessék olvasgassátok. (a cikkeket Kovács László írta akivel már volt szerencsém konzultálni anno és tényleg tudja mit beszél,a szerviz pedig az erősen ajánlott kategóriába tartozik)
http://www.mforce.hu/tuning.ht...
minek neked az én számom?

majd felhívlak, ne hisztizzél... csak sok a melóm. Egyébként biztosítás érdekelne majd előreláthatólag... mennyi a gildába egy napijegy?
. . .
Itt nincs birka hacsak ide nem jössz.