Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelt.
Én is próbáltam az academy -t, de nekem nem jött be. Bár, Én már vagy 3 hónapja nem játszottam, pedig ittvan egy xbox 360 fullosra megépítve (gpu vízhűtéssel).
Utoljára a COD Modern Warfare 2-t toltam. Kicsit túl rövid volt.
Egyébként jó reggelt !
3,6 alatt a 0-100 (Porsche Carrera GT V10 5700 ccm gyorsul 3,9 alatt 0-100)
Mikori?(gépigény miatt) Az outcastot meg akkor szoktam elővenni ha csak lövöldözni akarok egyet( már tudom kívülről) mert ez nem olyan félelmetes(a Doom 3-at a negyedénél abbahagytam és mint megtudtam nem én voltam az egyetlen)
na joccakát holnapra megyek már ígyis tovább maradtam a kurva torrent visszatöltés miatt.
Én most a mass efectet tolom fú bakker jó kis game pedig én nem szeretem a külsőnézetes lövöldözőst én 8 éve counter-strikeot tolom.
Ha már felhoztad ábrus a Jedi outcastot. Régen nagy pc gamer voltam, minden időt a monitor előtt töltöttem, manapság már nagyon nem - öregszem na a lényeg. Ha valaki teheti (gépigény végett) akkor feltétlenül próbálja ki az Assassin's Creed 2-t. Régóta nem láttam ilyen jól megírt story-val megáldott számítógépes játékot. Pedig próbáltam már egy s mást. Szép grafika, jó sztori, pörgős játékmenet. Mi kell még?

Jedi outcast helyett meg Jedi Adacemy-t told, az nagyon nagy király, még multiba is játszottam vele
Semmi gáz én is belekavarodok néha a felhasználónevekbe!
Amúgy én is visszakerestem mert nem voltam képben.
ja bocs tényleg
P071 az xt-s
Valakivel keversz,
faternak 20 éve volt simson szárja,de már őt is eltemettük novemberben
összes füvet ki akarod irtani ott a faterod xt je kapargassál a kerbe 1 kicsit.
1000 négyzetméterre nem valami olcsó lehet ,de kösz a tippet
Az nagyon barbár megoldás.Csalánlét szoktam még csinálni,az is nagyot üt és ingyen van.
Itt a cégnél mind1 mennyi csak hatásos legyen na ez az.
töményen
ezt még nem is hallottam! hány százalékosra kevered?
Nekem az a bajom vele lassan döglik a gaz. háztartási sósav na az igen olcsó és hatásos.
feerde a fejidom egy trapézlámpás 400as viszont nagy szerelem lenne, mondjuk 600as blokkal
Sajnos nem minden.
Elég Mad Maxes
Ez annak az esete hogy benne van a lóvé,jól is néz ki,meg is van csinálva de senki sem fogja sajnos megfizetni mert mindenki a húszéves motort látja benne. Sajnos 300-350e ez is csak hamarabb jön meg rá a vevő.