Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Összetett feladat. Mivel elvileg én vagyok az igazgató utáni első ember én igazgató helyettes is lehetek név szerint. De hivatalosan adminisztrátori beosztásban vagyok. Stúdió kiadás visszavétel műszaki ellenőrzés villanyfogyasztások regisztrálása kapcsolattartás. De mivel azért gazdasági válság van és elküldték a kertészt így az is én vagyok meg a tmk-s is. Kellett nekem pofázni mennyire szeretek szerelni bütykölni ez lett a vége.
vicbescsávó. egyszer estem saját hibából, akkor is ónosesőben munka közben. és ha nem lett volna ott a kamion, a motort sem töröm össze.
Mit csinált, mit csinált. Kölcsönadta a hülye báttyának.
Régi playboy? Ez Qva régi lehet. Mivan a szőrös nőkre gerjedsz?
Kszuan számát adja meg aki tudja, vagy az említet kong híjjonfel.
(őrizni a birkákat?)
Elég jó ómen ez. Tegnap este a mellettünk levő utcába ütöttek el egy gyereket, ma az 500 m-re Tőlünk levő Sorin csattant a motoros...lehet nem kéne holnap kimenni motorral?
És mit kell Neked ott csinálnod?
Amúgy a pénzem nagy részét anyáméknak adom mert fater beteg, és drága a gyógyszere.
És szinte semmi kiadásod mert rezsi az nincs csak amit megeszel ha nincs forgatás, ha van akkor a rezsi csak a tisztálkodó szerek.
Tudod mekkora gáz hogy sikerül heti 40 rongyot úgy el költeni hogy nem mész el innen csak 1 napot.
Tele a tankom és a is megvan csak még nem kaptam meg a jövőhetit a főnöktől én hetente kapok pízet .
Aztán műszakira meg benzinre van már dohány főszereplő úr?
Lehet dolgozni kéne és nem koldulni. . ja meg görkoris sindyt játszani. .
de nincs egy 30-40 minuszban vagyok simán így is, persze az apehes sarat nem számítva most ha még egyszer ennyivel elúsznék, ja nicns is miből elúszni
Szeretném már újra ilyen fényében tündökölve látni ezt a gépet. 1x mentem vele, azóta senki nem ült rajta... szánd rá azt a 20 ezret vizsgával együtt. Mondtam, adok hozzá mindent ami kell...
mennyire kitűnően olvasható volt a rendszámom
Ejj de korán keltél Itt gyönyörű szép reggelre ébredtem, remélem nagyon, hogy marad is a napsütés egész hétvégére. Most indulok megvenni a bepácolandó husikákat és halacskákat a hétvégi nagy sütögetéshez nyami-nyami!
vagy mégsem
jó reggelt még nem esik de mindjárt fog.
Én 10 éve az összes motogp-t láttam 125-500-1000-800. sőt superbikot és salakmotort is nézek.