voltam kunmadarason,sok ügyes,vagy eszement faszit láttam,
szokták mondani h hülye szállguldozó motorosok
odafelé csak nem birtam ki mentem 220 körül pár percet
úgy rámnyomott egy fekete négykerekű BMW,a frászt rámhozva,
mert ki számít arra h ilyen tempónál az út közepén haladva kocsi fogja előzni...
nem tom milyen bömös ,volt úgy eltépett mellettem,hogy majdnem szégyeltem magam,csak az új szagot hozta be a szél,
nem tudnám megmondani menyivel ment,és ez egy sima főút volt
Az könnyen megeshet hogy hülyeséget mutat a fordulatszámmérőd.
Én feltettem a Hondáét és ezt is utána kell állítani mert 100-nál mutat 4000-et(az FZR műszere 140-nél mutatott 4500-at)
Természetesen 530-as.
Sajnos nem hiszem hogy hosszú lesz. Régebben számolgattam a gépem sebességét, nézegettem az áttételeket, míg nem volt nálam a motor. Nálam 6.-ikban 7000-es fordulaton cc. 140Km-es, 5500-nál 110Km-es tempót tud a gép, 16/44-es áttétel mellett. Szerintem ez baromi karcsú. Kinetic gépe közel 200-al megy ilyen fordulat mellett. Nem akarok sebességi rekordokat döntögetni, de ezt a tempót alacsonyabb fordulatszámon el akarom érni.
Esetleg lehet elszerelhettek ebben valamit hogy csak ennyit tud?
Jó reggelt!
Nincs valakinek véletlenül letett, de még használható FZR1000 hátsó fogaskereke? Nem kérem ingyen, csak nagyon olcsón. Ezt esetleg oda tudom adni érte. Vagy ha más lenne a bontott vasból akkor megbeszélhetjük a dolgot. Elsősorban csere érdekelne. Az FZR felnin nekem 47-es van, és ez az én közlekedési szokásaimhoz nagyon rövid lenne. 40-es körüli legalább ilyen állapotú érdekelne:
Jövőhéten megkérdezem Neked (minden kötelezettség nélkül) a lehetőséget és ha benne vannak akkor a többi a Te dolgod. (képküldés,egyezkedés,stb)
(tudom most nem leszel egy darabig)
Nem én vettem,hanem a biztosító ! Egyébként amit összetört az kb ennek a felébe került,csak annyira nincsenek képbe a kárfelmérők,hogy kérek a szakboltból egy szakvéleményt, pecséttel megeszik ami rá van írva. Cserébe ott vásárolom le az összeget
Nekem ez a pozició volt jó,mert 2 méter magas vagyok. A versenybringa nem kényelmes, nem azért van. Itt már a grammokért is súlyos pénzeket kell fizetni, minden alkatrész mellé közlik a súlyát is.
Pl egy full karbon 8kg -os bicaj, miska felett is lehet, de egy 9kg-os alu-karbon már 2-300000 ért megkapod.
szokták mondani h hülye szállguldozó motorosok
odafelé csak nem birtam ki mentem 220 körül pár percet
úgy rámnyomott egy fekete négykerekű BMW,a frászt rámhozva,
mert ki számít arra h ilyen tempónál az út közepén haladva kocsi fogja előzni...
nem tom milyen bömös ,volt úgy eltépett mellettem,hogy majdnem szégyeltem magam,csak az új szagot hozta be a szél,
nem tudnám megmondani menyivel ment,és ez egy sima főút volt
Én feltettem a Hondáét és ezt is utána kell állítani mert 100-nál mutat 4000-et(az FZR műszere 140-nél mutatott 4500-at)
http://www.biker-world.hu/egyt...
Sajnos nem hiszem hogy hosszú lesz. Régebben számolgattam a gépem sebességét, nézegettem az áttételeket, míg nem volt nálam a motor. Nálam 6.-ikban 7000-es fordulaton cc. 140Km-es, 5500-nál 110Km-es tempót tud a gép, 16/44-es áttétel mellett. Szerintem ez baromi karcsú. Kinetic gépe közel 200-al megy ilyen fordulat mellett. Nem akarok sebességi rekordokat döntögetni, de ezt a tempót alacsonyabb fordulatszámon el akarom érni.
Esetleg lehet elszerelhettek ebben valamit hogy csak ennyit tud?
Nincs valakinek véletlenül letett, de még használható FZR1000 hátsó fogaskereke? Nem kérem ingyen, csak nagyon olcsón. Ezt esetleg oda tudom adni érte. Vagy ha más lenne a bontott vasból akkor megbeszélhetjük a dolgot. Elsősorban csere érdekelne. Az FZR felnin nekem 47-es van, és ez az én közlekedési szokásaimhoz nagyon rövid lenne. 40-es körüli legalább ilyen állapotú érdekelne:
(tudom most nem leszel egy darabig)
Pl egy full karbon 8kg -os bicaj, miska felett is lehet, de egy 9kg-os alu-karbon már 2-300000 ért megkapod.