Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk ma épp motoros nap van... kimentem, megnéztem, autóval. Nap süt ezerrel, főutca lezárva, 200 motoros, ingyenes tréning, majd szlalom verseny, rengeteg fiatal sétálgató alig felöltözött muff, ital és cukor sátor... télleg már csak ez a vidi hiányzott motivációnak
Van kint csomó Pannónia, 500 ccm MZ, versenymotorok...
László! Szeretnék kedveskedni neked egy motivációs videóval...

http://youtu.be/HsvCMWIrJi4
Na megyek almafát venni,és utána ültetés. Majd jó lehülyézik a kertész,mert ilyenkor már rég el kellett volna ültetni.
Szűrő nélkül 2,7, ha szűrőt is cserélsz akkor 3L megy bele.
Nem zár rendesen a injektor,és becsepeg a benzin leállítás után.
Ha valamelyik tűszelep nem zár rendesen,és a túlfolyó is eldugult,akkor simán telefolyik benzinnel. Ha 3 hengerezik akkor is emelkedik a szint,de az csak meghallod. Persze ehhez sok dolog együttállása kell.
Valami volt a befecskendezővel
És mitől volt sok benzin benne neked?
Nekem amikir nagyonnagyon sok benzin lehetett benne sem tudtuk Ferivel meggyújtani
Wahahaha
Én is arra gyanakodtam , hogy beledolgozza a benzint valamelyik szelepnél de nem volt benzin szaga.
Nincs benzin szaga a leeresztett olajnak?
Sztenderen töltött utána szerintem
Az mitől lehet , hogy több mint négy liter olajat engedtem le az ezres fzr-ből? Télen vettem gondoltam cserélek olajat. 2,7 kell bele?
Pupunak
Érdeklődnék hogy valakinek nincs-e esetleg megmaradt/felesleges régi Swiftre való 4 felni+még használható nyári gumival. (de akár külön is jó lehet)
A témával kapcsolatban megemlíteném hogy amíg én eddig aludtam, a szomszédom lenyírta az az árokparton a ház előtt ÉS az udvaron a "füvét" (gazt) ELEKTROMOS! fűkaszával!
(mondjuk ez a veje volt, az öreget tavasztól őszig a Balatonon eszi a fene az utóbbi két évben)
Hát ja.
Lehet hogy meglepetést okozok, de mikor decemberben volt az a furcsán kellemes idő, nekiálltam és két délután alatt felástam a kertet. (ásóval)
A Terra meg ott pihent a helyén.
Azt a qva mindenit....
És amikor a kettő találkozik
http://youtu.be/IGpEPkgX63E
Ja ja. Flexel is elég nagy zajt lehet csapni nagyobbat mint egy benzines fűnyíróval úgyhogy haggyuk ezt kérem...
Biztos voltam benne, hogy mindenre tudod a jó megoldást.