Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megérte rá várnod.
Dehogy szereled, csak szétbarmolod.

https://ebike.hu/termekek/karb...
Biciklit szerelek. Mondjátok már meg, ez a xar hogy jön le az agyról (az a rész, amiben a racsni van)
Igen.

Kíváncsi leszek mit mutat összerakva.
ezek hipp hopp megvannnak, ha nem sertepertél körülötted senki :)
Ezzel még nem. De ha kész lesz,akkor nagyot üt majd.
Még nem. Indexek nincsenek meg,és még az első helyzetjelzőt be kell rakni. A motorblokkot amig nincs fent az idom,le kell mosni brigóval,mert az olajcserekor ráfolyt a kipufogó könyökre. A láncot is le kell ganézni,és szépen lefújni láncspray-vel.
Ezzel nem kell menni még holnap
Akkor holnap már motorozhatsz is
Holnap felszerelem,és össze lesz polírozva a régivel.
Kész!
Semmi gond
300-1100Le ig a haveromé 780Le
Fészen van fent vidi egy csomó sasold meg és ez még csak edző nap volt a buli szombat vasárnap van
Ez jó buli lehetett
Komoly autók...
Öcsémmel nyomtuk keményen. Arnikám ne haragudj,hogy nem hívtalak :( fél 4 re értünk le a 200db gumi kiadni a versenyzőknek fél 6 ra végeztünk és volt féló 6ig az edzés végéig azt gyorsan kihasználtuk öcsémmel. De augusztusba ígérem hívlak elvileg lemegyek 3 napra és akkor bandázunk ha te is ráérsz :D
Nincs ezzel baj, nekem sem megy minden elsőre.
Most értem haza reggel 6 kor indultam
Nem gondoltam volna, hogy azok után, hogy youtube-videó meg távsegítség alapján szétszedtem és összeraktam a karbisort, és működik is (pedig azelőtt még Simson-karbi sem volt a kezem ügyében), azok után egy kuplungbovden fog ki rajtam na mindegy, az ember ismerje el, ha hülye volt, akik ennek ellenére is segítettek, azoknak ezerszer köszönöm!
Június első hétvégéje jó lehet. De még nincs kész a motorom.
Bocs, most értem csak haza, de ábrus látom átvágta a gordiuszi csomót.