Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint a borecet
És ez most mért is jó? Voltam gyúrni, fél év után 60 kg még "simán" ment a fekvőpadon. 70 is ment volna talán, de nem akartam szétb@szni magam... na erős vagyok?
Különben nem kell túlkomplikálni a dolgot, mert végig a hajtásláncban lineáris összefüggés van.
Tehát elöl 10%-al nagyobb lánckerék a sebességen is 10%-ot fog növelni, hátul nagyobb meg csökkenteni, eccerű kiszámolni.
pl. elöl 16 helyett 17 fog az 100 km/h helyett 100*17/16=106,2 km/h.
Ez kész.
Tegnap megfáztam a motoron taknyom nyálam 1be folyik. Kúrvajó lehúzott rostéllyal tüsszenteni.
Miket nem lehet tanáni, a világhálón?
-Sziasztok látom nem nagyon lehet angol nyelv nélkül dolgopzni.Hozáteszem aki akar dolgozni az talál munkát!:)Én is ki szeretnék menni júliús 1 -vel ,persze nyelv tudás nélkül. 16éves koromtól válalok diák munkákat, sokk helyen dolgozam már, szóval 19-évesen tudom mi a munka és akkarok dolgozni !Junius végén végzek asztalosként, de kezdőként biztos nem tudok elhelyezkedni ithon. Londonról ne is beszéljünk.
Olvasgatom hogy miket íttok, hogy nem sok emberben lehet bízni,CSAK átba..ák az embereket!
Lene egy kérdésem azokhoz akik kint vannak.
Koldúló emberek vanak-e?,vagy lehete koldúlni?
Egy haverom Francia országban az útcán leteszi a járdára a sapiját és csövezik.De a havi 500.000ft -ot kérget össze.
Azt szeretném megtudni itt lehete koldúlni?:)
Mégegyszer akarok dolgozni csak,már meguntam a szar diák munkákat,mert minden diákot kihasználnak,gondolok a dolgozókra stb!
Olyan munkát szeretnék végezni amit szeretek,megfizetik(nem magyarországra gondolok!:) ) és tiszeségesen bának az emberel, de most bisztos aszt gondoljátok válaogatok.Tudom az elején minden munka lehetőséget,(sz@r) mukát el kell válllani, végezni.
Csak szerencse kell!
A K
jó éjt. szép
Én az év elején voltam így. Kifúrtam a vizvezetéket a konyhába (szerencsére nyomóágat), a szakinak meg aki jött összefoltozni benyomták szélvédőjét egy féltéglával.
Estére már pisilni is félve mentem, mert amihez hozzáértem balul sült el.
Ez csak nekem bonyolult? mi ez a soxar rubrika? hova mit kő írni? és mér nem magyarul van ?
Á, ma amúgy is xar napom van, ritka az ilyen, de előfordul. Amihez nyúltam ma, mind rosszul sült el megyek is lefexem.
már nem is érdekel fzr 1000 csak 89-től van benne
ááá, bénák vagytok.. itten van a tuti http://www.gearingcommander.co...
Nem akarok 200al menni csak azt érezni mint a haverom 800le subarujában.
Negyedikben.
Nekem az ezres 18/45-ös áttétellel ment (óra szerint) 260-at 10.000--nél.
A picsán rúgást a mostani áttétellel is átélheted csak a jobb oldalon levő markolatot kell határozottabban magad felé fordítani és 10000-nél váltani kettesbe majd hármasba.(de mivel nem vagy gyakorlott ezért egyenlőre határozottan nem javaslom!)

Gratulálok. (a Pink Motors oldalán még az árlistát is letöltheted hozzá excelben,ugyanis ebből dolgoznak)
Én anno az ezekhez az áttételekhez tartozó sebességet is kiszámoltam a fordulatszám függvényében, igaz csak az FZ-hez igazítva
15/47-hez mit szólna a masina? Jobban érezném a picsán rúgás szindrómát?
Aham. Értem köszi.
azt sztem tudsz te is akár az aegon.hu-n, simán utasbiztosítás és kész. javaslom a poggyászbizti szabályzatát ALAPOSAN áttanulmányozni, majd RENDKÍVÜL vigyázni, nehogy betörjék a kocsid vagy akármid ablakát és ellopják a két hete vett 300.000-es laptopot, meg a 150.000-es fényképezőt, amikről persze van számlád veszélyes biznisz az utazás, nehogy pórul járj.
basszátok, mit találtammmmm EZT
Új nevet adtam a mocimnak:-)))
YAMAHA FZ750 GENESIS-FIRE-BLADE