Alapvetően az van, hogy tudnod kell ha elromlik mi a baja és azt is, hogyan javítsd meg, mert itt nem lehet félreállni nem tudom amúgy minek kell ezt a sok szart tudni, de ha ez az ára annak, hogy pénzem legyen, akkor bevállalom...tele van mindenféle jóval. De úgy vagyok vele, hátha majd tudom hasznosítani az életbe is ezeket...talán...
Mijafaxnak kell egy villamosvezetőnek a tranzisztor áramviszonyait ismerni ? ezek tiszta hülyék.
Ződ, mehet, piros, megáll, és kész. Mehet a forgalomba
Az "F1" utasításba bele se néztem. Abban, gondolom, az új Mercedes fejlesztésű szélterelő elemeket, meg a Ferrari spoiler rögzítését ismertetik, a 2010 szabálymódosítások miatt.
Jól mondod melletted de nuku kuffantás . Gyere drágám úgy szeretnék... NEM lehet a áramváltót biztosítéktábláját. meg az ajtózáró gombot kell megjegyeznem hol van, ezeket kell tanulnom a vizsgára ..
Vaze, a te alkatoddal úgy nézel ki a naked 250esen, mint egy normális emberszabású egy pitbike-on
Tényleg egy qrvanagy túraenduró illene neked, vagy egy cruiser (bár én azokat nem tartom igazán motornak)
Motor így sincs, amíg nincs pénz, addig biztosan. Inni nem igazán szoktam, akkor is csak módjával barátaim nincsenek asszony meg így is úgy is itt lesz Mellettem
Igen, Volán buszozni akartam, de a buszozáshoz olyan sok előzetes kell, hogy az "rövid" időn belül megvalósíthatatlan. Én tök sok normális vilivezetővel találkozom. Megvárnak, nem csuknak oda stb. Viszont mennyi seggfej volánossal találkoztam..nem tud vezetni, nem tud értelmesen jegyet adni, nem pontos, bunkó seggfej, stb. Sokat használom mindkét közlekedési formát
arcra osztalyoznak! ha menyet fejed van,ellenor leszel.ha megtudsz szolalni,es ertelmes fejed van,akkor buszvezeto, ha az IQ-d 2 akkor villamosvezeto(mivelhogy 1 kart kell elore-hatra tologatni).a buszvezeto jegyet is ad,azert kellenek ott jobb keszsegek:) bocs sanyi,haverom is buszvezeto,mindig ezzel szivatjuk:) igaz o tavolsagi...
ezz egy igazi motor, ami nem köcsögöknek, meg hurkadaniknak való, amit akárki nem állít fel ha tizedszerre dől el a sziklás patakmederben, vagy amivel nem lehet kifogásokat kitalálni, hogy magas, kényelmetlen, nehéz.. férfi kell fú de imádtam, ha lenne pénzem felkészíttetnék egyet hogy rendes motor legyen, megemelném, , kormányt is, azt had szójon
Mijafaxnak kell egy villamosvezetőnek a tranzisztor áramviszonyait ismerni ? ezek tiszta hülyék.
Ződ, mehet, piros, megáll, és kész. Mehet a forgalomba
Az "F1" utasításba bele se néztem. Abban, gondolom, az új Mercedes fejlesztésű szélterelő elemeket, meg a Ferrari spoiler rögzítését ismertetik, a 2010 szabálymódosítások miatt.
Tényleg egy qrvanagy túraenduró illene neked, vagy egy cruiser (bár én azokat nem tartom igazán motornak)
Tanulnivalók
Szóval annyira nagyon nem lehetnek buták azok a vilivezetők, bár egyikből-másikból még 1 értelmes mondatot nem néznék ki.
emre jók a képek sok ügyes autós...
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
De most már húzok aludni mert holnap van.