Erre valahogy nem volt nehéz rájönni mert mind a háromnak DR Big formája van (és mindegyik fekete)
De a hóban állva a harmadik képen jól néz ki,mert az elsőn nemigen van hó,a második meg tök szarul van fényképezve,több kép meg nincsen.
de frnakón ugyanennyiér majnem ott volt DR650rs meg gsxr400, de a gizda jóféle, de valamiért nem is tudom miért ennél éreztem úgy hogy jó lesz.. de tényleg, már vagy másfél éve láttam benn, egyszeer el is vitték aztán gondolom becserélték nagyobbra, akkor újra megjelent, kopott volt, olyan kicsi hogy sosem gondoltam komolyan ilyenre (akkor már előtte volt a DR BIG-em), aztán elkezdtem sportmotorokat nézegetni, 600as eszemeb sem jutott, volt a 400as gixer, az borzalamsan bejütt, volt egy suzuki across 250, az nagyon tiptpo volt, borzasztóan tetszett a tank helyén lévő tárolóval együtt, de az kicsi volt, akkor a leggizdább egy 250rr cbr volt, de az egyszerűen túl kicsi volt, amivel meg már tényleg egy éve legalább szemeztem a végül öcsém által előlem elhappolt csodaszép fekete zxr250-el, az naaagyon tetszett, dehát mint mondottam öcsié lett, és miután mentem vele egyből tudtam hogy ilyen 250es kell nekem! azt néztem, hogy nini, mi ez? az a régi fzr? tudni kell hogy a legtöbb km is ebben volt a kicsik között, olyan őszinte 37ezer km volt.. ráülte, hoppá mondom, ez kénylemes is, csodával határos módon a lábam is elfért a váltónál, azt addig addig nézegettem hogy azt elhoztam kaptam hozzá új hátsógumit is, és nagyon szuper volt.. (uccsó képen enyém meg öcsié)
anyámér mer ez volt a baronban, megfizethető részletre, plusz kicsit féltettem magam nagyobb gyorsaságitól, meg ezt ha nincs műszaki hiba akkor nagyonnagyon olcsó (bő 10es egész évre a fizetnivaló..) úgyh nem rossz ez nekem csak egy nagrobesz kéne mellé
Tényleg nem értem én sem hogy miért a 250/400-zal kell küzdeni ha igazából nagyobbat szeretnétek.
A 250-es is ilyesmi árban megy,el kell adni,ha kell akkor tenni hozzá egy kicsit és megvan a "nagyvas".
Szép-jó-megvan és nem kell vele annyit kínlódni. Eltelik egy-két év és úgyis ez lesz a vége,akkor minek a kicsikre költeni ha a nagyobbra is lehet?
De a hóban állva a harmadik képen jól néz ki,mert az elsőn nemigen van hó,a második meg tök szarul van fényképezve,több kép meg nincsen.
(kib@szom ezt a rohadt egeret )
Miért nem maradtál meg a DoktoR úrnál? (én nagyon gondolkodtam olyanon csak kicsit rövid a lábam)
Az ezresem meg 42 kw-os.
A 250-es is ilyesmi árban megy,el kell adni,ha kell akkor tenni hozzá egy kicsit és megvan a "nagyvas".
Szép-jó-megvan és nem kell vele annyit kínlódni. Eltelik egy-két év és úgyis ez lesz a vége,akkor minek a kicsikre költeni ha a nagyobbra is lehet?