Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy részeg ember sétál hazafelé a Rákóczi úton.Megszólítja egy néger ribanc:
-Szia szépfiú, nem kísérsz haza?
Erre a részeg:
-Mi a faszomat csináljak én Afrikában?
mondjuk kicsit többet kap a kelleténél, mert nagyon ordítós volt a gép és kitömtük jobban gyapottal, azóta kicsit kormosak a gyertyák, nem nagyon de kormos
bár hosszútáv még nem használtuk csak ilyen 5-10 km utakon
tudod mit? majd felhívlak.
Mit is mondtál, meddig vagy bent hétköznap? Lehet odaugrom, személyesen egyszerűbb..
Pont mint az enyém!
Kicsit megmosogattam a motorom magasnyomásúval a blokkot mert tiszta olaj meg olajsár volt az alja eleje szépen le is szedte az olajat meg a festéket. most legalább már látom hol ereszt esetleg az olaj..
Feri iridiumos gyertyákat vett bele,nagyon dicséri!Kérdés,azokkal meddig megy?Az se mindegy mennyi benzint kapnak a hengerek,mert ha előtted valaki"tuningolta"a karbikat és sokat adnak,könnyen bekoszolódnak ezek a kis méretű gyertyák,aztán mesés lesz a szikrád,hol volt,hol nem volt!
Remélem ezt a csövet már nem dugítod el!
Köszi.
Nem is volt benne légnyomás semmi.
Rakétával együtt érdekelne
408cm3. Ha légtámasztású (szelepelt) a villád akkor 0,4-0,5 bárig nyomhatod.
Az én FZ750-em ben is NGK gyartya van.
Kérdés mennyi olaj kell az első telóba száranként?
ÁÁÁÁÁÁÁ kifogyott a benzinem áááááááá jajjjjjjj áááááááá uristen tragédia neeeeee és nincs aki hozzon kannába. Zabája a naftát a dög.
Az is nagyon jó!
Irigyellek!
gyengén
írásbeli nehéz volt... szóbelin meg nyökögtem össze vissza
és 11,45 től ültem a folyosón(írásbelinek és a hallgatós feladatoknak akkor lett vége) és 16óra körül jutottam be szóbelizni, kicsit megfáradtam a várakozásban

kb 3 hét mulva lesz eredmény
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja:
1. / Ki találta fel a munkát?
2. / A többiek miért nem verték agyon?
Hűűű! Mennem kell dolgozni! CSŐ!
Nagyon jól tetted! Majd meglátod sokkal türelmesebb az ember! A vizsga hogy sikerült?
Ja még valami! Nem nagyon értek hozzá, de érdekelne hogy a nipondenso gyertya jó-e? Igaz qrva drága. Azt irnak gyárilag a kis frézihez.
szia Sanyi!
példát vettem rólad
csak délután megyek dolgozni, bringáztam egy kört délelőtt
Ez mekkora KIRÁLYSÁG! Ilyennel még volt szerencsém dolgozni!
másikakkal jó
még a szimó 100 éves isolátorával is rendesen szikrázik
ezek az ngk-k meg olyanok hogy megy az ember pár km aztán már nem is megy az egyik henger
és nem mindig ugyanaz hal ki......
szóval a gyertya minősége a bűnös
Próbáld meg bármilyen másik gyertyával hogy hol van szikra. (az NGK az egyik legjobb gyertya)

http://www.hasznaltauto.hu/haszonjarmu/kraz/kraz_255-3683924