Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól szét van kapva...az idomok kurvajól festenek, pöpec ez a szín, jó állapotba is vannak kép alapján. A képek minősége is tökéletes, látom tanultál ábrustól fényképezni
Tettem fel képeket a galáriámba. Telefonnal ilyeneket tudtam csinálni. Kábelezés, akku elektromos cucok megvannak a blokk dobozokban,a plexi hiányzik, a kulcsok kint maradtak az előző tulaj munkahelyén.
Hát lehet fogok legozni is. De nekem nincs olyan gyakorlatom ebben, meg nem tudom mennyi időm lesz rá. Viszont ez a cucc kitűnő alap lenne ahhoz hogy megtanuljam mi merre van. Elsősorban a futóművet szeretném átpakolni az FZ-be. 17"-es felnikre már régóta vágytam. A blokk alkatrészeket megmutatom egy szerelőnek hogy érdemes-e összerakni. De szerintem ezzel egy darabig nem fogok vesződni, szóval az is lehet megy az apróba az idomokkal együtt. (bár a segge és a dupla lámpa megtetszett) Még igazából nem döntöttem el mi legyen vele. Arra is gondoltam, hogy belevésem az AF-es vázszámot a vasba és csak a blokkot teszem át. De a kábelezés, gyújtás átpakolása túl nagy meló szezon közben. Ezt most biztos nem csinálom meg. Túl sok jóra különben nem számítok, mert a lánckerék rá van heggesztve a tengelyre, meg túl sok cucc van szétburítva. De az eladó szerint a yakamoto-sok 'csak' gyűrűzést és csapágyzást javasoltak gyógymódnak a motorhoz. Az előző tulajnak meg tele lett a töke az egésszel és eladta. Állítólag megy ki spanyolba dolgozni. De ha a futóművet át tudom rakni akkor idén nem kell gumit vennem.
Azt hogy mennyiért vettem nem szívesen árulom el mert 1-2 alkatrészt biztos eladok majd belőle és nem akarom hogy Xuan és családján kívül más is ferdeszemmel nézzen rám. Mert nem titkolom hogy keresni is akarok rajta egy kicsit. Legalább annyit hogy a megtartott alkatrészek ingyenbe jöjjenek ki.
Nem csak akarják, be is fogják, mert cégnéven a kocsi, és egyszerűen leinkasszózzák, megtehetik. Még szerencse, hogy pont lexarom, de akkor is bosszant, mert nagyon súlyos a büntetés a vétséghez képest, miközben milliárdos lopások után jönnek ki mosolyogva a tárgyalóteremből... na de mind1, nem akarok itt közhelyeket pufogtatni. Elbaxtam, kész, nem okolok senkit, legfeljebb a hülye sógoromat, mert ő pécsi, ismernie kéne a helyet, épp ezért ő ment elöl, én meg követtem nem is figyeltem nagyon, csak mentem utána.
egyenlőre a vasárnapokat megtartom családi célra hétköznap sosem végzel emberi időben?
A mocskos k.rva any.ukat. Sz.rf.szú bagázs. Mire fel akarnak 50.000-et behajtani? Kinek lett attól baja, hogy Ti oda álltatok? Undorító törvények vannak...kéremkapcsojjaki
Ja. 150 liter benzin kb 2000 km motorozás ára.
50.000?
Közben megnéztem a police.hu-n
Ott az a kiba behajtani tilos tábla, és mint kiderült, mind2 végéről. Nem láttam, mert az utca mind2 oldala tele volt parkoló autóval, és fel se merült, hogy abba az utcába tilos lehet bemenni.
Baxxák meg akkor is. 50 péz. Végülis egy rettentően veszélyes, felháborító bűneset... még jó, hogy csak ennyivel megúsztam.
Akkor most legózni fogsz motorozás helyett?
Mennyire darabos az ezredes?
Sanyi, segíts, lécci.

Húsvét vasárnapján délután itt parkoltunk ebéd céljából. Állt ott vagy 5-6 autó, a templommal szemben, a butikok előtt, szépen beálltunk velük párhuzamosan, a sorba
http://maps.google.hu/maps?q=4...
Erre most kapom a papírt, hogy közig bírság, behajtási tilalomra, meg kötelező haladási irányra vonatkozóan (a kötelező hal irányt nem tudom, honnan xopták ki, mivel épp keresztben parkolt az autó)
Menj már el arra lécci, és nézd meg (vagy fotó akár) hogy milyen tábla van ott kint, a Klimó György felől mentünk be, én ne,m emléxem, hogy ott láttam volna valamilyet.
Ui: rakják tele az annyukat, hogy ezzel baxakodnak ünnepi 7végén, Kultúrális Fővárosunkban a turistákkal.
Már semmi csak a progikat kell keresgélni win7 re mert 1 csomó nem jó ami xp-n kellett pl egérdriver ami ráadásul microsoft.
Éljeen, éljen soká emre
Merthogy? Mi a gond?
No kartársak hivatalosan is klubtag lettem egy 89-es ezredessel.
De ez nem hivatalos, mivel donor lesz a vasbú, mivel ki lett vonva a forgalomból, a blokk darabkban, viszont olcsó volt.
Képeket ha érdekel teszek fel késöbb.

Ábrus hogy viszonyulsz a lego és a puzzle motívumokat sem nélkülöző restauráláshoz? Ha passzívan lehet lesz 1-2 eladó alkatrészem.
Ultras,feladtam a csövet,remélem szerdáig odaér.Küldd vissza az eldugultat,majd kidugítom!
Snoopy,

Ha holnap este átmegyek a kipuffért az jó neked?
Adsz egy telszámot meg címet ? jöhet email-be is.

Köszi
Hehe én is most raktam fel win7 et és szopok mint az állat.
NO immáron windows 7 alól vagyok Gyors mint az állat. Meg nincs tele szeméttel. Jelenleg 1246 GB szabad helyem van.
Igen azt néztem, hogy alig mentek vele. Viszont nemrég volt egy R1 2000 körüli évjárat és hét valamennyiért...
Láttad mennyi kilométer van benne? Szerintem nem drága,csak már eljárt felette az idő egy kicsit..
Ok gondolkodom.