Na szép jó estét mindenkinek. Most értem csak haza.
Köszi a segítséget, majd ha jobbak lesznek a fényviszonyok kint megnézem.
Voltam ma Kecskeméten és láttam egy nagyon fasza rendőrségi Yamaha XJ-t. Meg bevizsgáltam a csalánosi csárda és környékét. Mondjuk a főnököm nem ezért küldött.
Pont ezt beszéltük ma adamfzr-el, hogy mekkora kib@szás már, hogy mi 7-8 lepedőnél fogunk járni mire rendbe lesz a motor teljesen, a kis 250-es, mikor nap mint nap kerülnek fel 600-1000-esek 300.000 környékén...mondjuk nem kéne, de akkor is kib@ szás...
Az a baj, hogy nem vagyok nő...villamos mér nők. Villamost mérő nők-et keresnek akkor gyakorlatilag. Ez a monyinyi ez mi a f@sz? mert moncsicsi-t ismerek, de ezt így ilyenformán nem
No most hívtak a BKV-tól, bekerültem a 240-be most lesz vmi felmérés ami alapján kiválasztják a legjobb 30-at (csak kíváncsi lennék mi alapján, amikor még semmit nem tanítottak...) és azok kezdhetnek neki a tanulásnak
De beteg.
Frissítettem a galériát, de sajnos sérült a cucc.
A képen még nem az a gumi van a gépen.
Köszi a segítséget, majd ha jobbak lesznek a fényviszonyok kint megnézem.
Voltam ma Kecskeméten és láttam egy nagyon fasza rendőrségi Yamaha XJ-t. Meg bevizsgáltam a csalánosi csárda és környékét. Mondjuk a főnököm nem ezért küldött.
Grat ! Villamos mérnök végzettség előny ! Csak azt tudnám minek a villamosokat állandóan mérni?