Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocska
De én egészséges vagyok!
4/3 siker
öt ből egy se sikerült

De beteg.
Nagyon szép az a Capri. Hátha olcsóbb lett...
De úgy látom, hogy az bizony üvegszálas...olyan van nekem is.
Engem érdekelne a fejidom, ha gyári. Ha sérült nem baj, annál olcsóbb Csak ne üvegszálas legyen, hanem műanyag.
Valaki érdeklődött a fejidom után.
Frissítettem a galériát, de sajnos sérült a cucc.
Nekem egy 110/70x16-os KENDA cruiser S/T.
Per pillanat Metzeler ME330-as, 110/90*16" méretű.
A képen még nem az a gumi van a gépen.
Na szép jó estét mindenkinek. Most értem csak haza.
Köszi a segítséget, majd ha jobbak lesznek a fényviszonyok kint megnézem.

Voltam ma Kecskeméten és láttam egy nagyon fasza rendőrségi Yamaha XJ-t. Meg bevizsgáltam a csalánosi csárda és környékét. Mondjuk a főnököm nem ezért küldött.
sziasztok azt szeretném kérdezni nem tudtok véletlen egy 7-es hajtókar csavart fz400r-be elöreis köszi
próbáld utánozni a vili hangját ezzel, hogy moyninyi... Rájössz.
igaz. És elvben nagyobb löket miatt tartósabb. Nem pörgeti magát széjjel.
Add el vegyél 1 600-1000 mi tart vissza a 250 esek is 1 régebbi 1000 árába mozognak.
Pont ezt beszéltük ma adamfzr-el, hogy mekkora kib@szás már, hogy mi 7-8 lepedőnél fogunk járni mire rendbe lesz a motor teljesen, a kis 250-es, mikor nap mint nap kerülnek fel 600-1000-esek 300.000 környékén...mondjuk nem kéne, de akkor is kib@ szás...
Az a baj, hogy nem vagyok nő...villamos mér nők. Villamost mérő nők-et keresnek akkor gyakorlatilag. Ez a monyinyi ez mi a f@sz? mert moncsicsi-t ismerek, de ezt így ilyenformán nem
Üresedés már van reggel kidőlt 1 vezető.
monyinyi-monyi-nyi-mmooonyiinyiiiii...
Grat ! Villamos mérnök végzettség előny ! Csak azt tudnám minek a villamosokat állandóan mérni?
No most hívtak a BKV-tól, bekerültem a 240-be most lesz vmi felmérés ami alapján kiválasztják a legjobb 30-at (csak kíváncsi lennék mi alapján, amikor még semmit nem tanítottak...) és azok kezdhetnek neki a tanulásnak
vegyél normálisat
4-7 között szoktam eljönni, mikor hogy. Telefonozz előtte, úgy a biztos