és a vicc az lehet hogy egy másfél millás motorról mégha iratna is az ember egy mitommén 500.000-es papírt, még akkor is tuti kapna a fejére hogy annyi pénzt kiadott egy ilyenér.. TUITIIIII
most assziszitek vicc, de baronban poénból kérdeztem hogy ha vennék vlamit, akkor lehetne-e egy kamupapírt adni hogy sooookkkal olcsóbban h otthon ne legyen baj, és a srác rámnézett és mondta hogy tudom-e mennyi ilyet csinálnak?
A többség tényleg jó fej, a sínbohócos okoskodást is ismerem, heti szinten kb. 2x oda-vissza használom a volán-t árpád hídtól - pilisszentiván-ig vagy épp fordítva.
Nem vagyok az, nem sértődtem meg ne félj. Ennél sokkal többet kapok naponta, és baszott nagy seggfejektől.
Csak jól jött ki!
Egyébként nagyon közvetlenek az emberek. Egyből letegeznek, és még meg is ismernek!
pl:Hol voltál idáig te hülye! Nincs órád ba...meg!
Hát nem 1 szerű, de a többség normális.
Én nekem a volánosokról csak jó véleményem van. A szokásos kérdés kérsz jegyet ha nem akkor féláras. De mindig tudják mikor van a vonalon ellenőrzés és adják a drótot egymásnak. Szóval hogy ebbe az országba nem lehet jól keresi? Csak az nem keres jól aki nem használja ki a lehetőségeket.
Gotti hirdetést ad fel: Yamaha fzr 1000(sárga) kihasználatlanság miatt olcsón eladó,továbbá Chrysler Voyager és Fiat Ducato is (csak takarítsák el innen ezeket a sz.....at mert már nincs aki használja őket és csak a helyet foglalják)
Értelmes nem motorozó férfiemberre csere esetleg érdekel.
El tudom képzelni.
Zsolti: Aztaqrva Gotti figyeled milyen szép ETZ! Milyen jó lenne kijárni a földekre és keveset is fogyaszt! Még keresnénk is rajta! Kéne venni nem?
Gotti: Mi az az ETZ?
Zsolti: Egy motor
(a háttérből a tokjából kicsúszó szamurájkard hangja hallatszik)
Gotti: Motooor?
Zsolti: az
Gotti: BÁÁÁNNNDZZÁÁÁÁÁJ!
Télleg 3 napos biztit is tudsz csinálni? Külföldi úthoz kéne. Na meg mennyi?