Plusz 10kg száraz eledel és le is viszem. hazafele megsétáltatom,(nem a kaját). Vissza kéne faragni a gyári dobot avval jó volt az alapjárat. Csak nem fér el az új villától.
Jött érdeklődő az ótóra:
üldözöm!
figyejjé má! vóna hasas csirkém vagy 10példány!csere möhet?adnék még egy nájlon kendör magot is!oszt akko áll az alku?
Megnéztem. Meg az egyikre 1 csepp pillanat ragasztó. Szerintem még valahol falsot szív. Ha lesz egy esős hét, lebontom a szívócsonkokat, és kicserélem az o gyűrűket. De ha így marad akkor így marad. Szeretem.
Meg beszéltem a sráccal, akitől jött a felni. Megvan még a karbi. Eléggé zűrös ügye lehetett, vitték mobilt számítógépet a rendőrök. Alig bírtam levadászni. De megvan.
Én is mentem. Olyat csinál húzod a gázt 3000-ig fullad. Aztán meg akit picsánvertek. Meg dobálja a seggét kanyarba, nagy tempónál. Lehet puhítanom kellene a hátulján. De a majrécsík még megvan a gumin. De nem nyugszok.
vigyázz mit mondasz mert.
. . .
üldözöm!
figyejjé má! vóna hasas csirkém vagy 10példány!csere möhet?adnék még egy nájlon kendör magot is!oszt akko áll az alku?