Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki rendszeresen össze-vissza töri magát biciklivel.
te is geci vagy
Plusz 10kg száraz eledel és le is viszem. hazafele megsétáltatom,(nem a kaját). Vissza kéne faragni a gyári dobot avval jó volt az alapjárat. Csak nem fér el az új villától.
És előtte?(akkor tekerd ki 11-re és akkor 11e-nél fog fulladni de ott meg úgy is mindegy)
Neeem ! Nem félek senkiől 200cm magas vagyok,és 82kg színtiszta izom!
tudom tudom félsz a találkozótól és most mentegetőzöl.
Meghirdetted? Mert maguktól biztos nem fognak.
Nem! Azok a gec.k akik úgy hirdetik hogy csere. és mégse!
a ge..k azok kik akiknek ezredesük van?
vigyázz mit mondasz mert.
. . .
Előttünk itt van két napja egy kóbor kutya. Az meg rá az MZ az úgy oké? (mert akkor befogom a kutyát)
. . . .
Én 1 ezredest szeretnék,mindnél előbb! Csak az a baj , hogy ezek a ge..k nem cserélnek!
Mióta feltekertem 3 tekerésre.
Nem rossz gondolat. Ezt a 3e-től fulladást mióta csinálja?
Jött érdeklődő az ótóra:
üldözöm!
figyejjé má! vóna hasas csirkém vagy 10példány!csere möhet?adnék még egy nájlon kendör magot is!oszt akko áll az alku?
Nem hiszem. Szerintem zűrt csináltak.
Megnéztem. Meg az egyikre 1 csepp pillanat ragasztó. Szerintem még valahol falsot szív. Ha lesz egy esős hét, lebontom a szívócsonkokat, és kicserélem az o gyűrűket. De ha így marad akkor így marad. Szeretem.
Ugye akire lecsap a software rendőrség?
Mi meg kaptunk még egy 108000 villanyt. Thomas nem jó az a cég. robbantsd fel. Úgyhogy tavaly ellocsoltunk 400000ft-ot.
Csináltál valamit a membránnal?
Meg beszéltem a sráccal, akitől jött a felni. Megvan még a karbi. Eléggé zűrös ügye lehetett, vitték mobilt számítógépet a rendőrök. Alig bírtam levadászni. De megvan.
A harmadik képen inkább valami szexuális segédeszközre hasonlít!
Én is mentem. Olyat csinál húzod a gázt 3000-ig fullad. Aztán meg akit picsánvertek. Meg dobálja a seggét kanyarba, nagy tempónál. Lehet puhítanom kellene a hátulján. De a majrécsík még megvan a gumin. De nem nyugszok.
Meg az elég gáz lenne ha még pénzt is adni kéne érte! Nem kicsit csípné a szemem.