Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szatunás tökéletes lesz igen Köszi a segítséget!
Jaj de sokat adtam már nekik
egy időben azt hittem csak belőlem élnek
úúúúúúúúú de sajnálom azt a pénzt
Köcce, de asszem, hagyhatod... rendőr, és le is van fotózva, meg tudtam nézni a police.hu-n

Olyan leszek, mint Magyarország az EU-ban *

*nettó befizető
Nem biztos, hogy átment a mail, mert valami baja van. Majd küldöm ismét
Küldtem mailt Imre. A fejidom érdekelne, ha gyári..
Ha mégse menne át akkor: brian-brian{@}freemail.hu
Ok mail ment
Holnap reggel tudok arra menni,mert ma későn értem haza. 9 körül.
Közterületesek tették rá a papírt? Ha igen nézd meg van rajta 1 szám, a közteres száma.
Amíg az FZ-n nem lesz legalább olyan a karbi beállítása mint mielött elvittem a szerelőhőz addig azt nem adnám el, mert lehet szükséglesz rá. De mielött elvittemmég faszányosan működött, igaz kicsit mocorgott az alapljárat. De ha jól sejtem eggyel nagyobb mint az FZ-é. (FZ>BDS34, FZR>BSR36)

Még kis türelmet kérek, mert nem volt energiám szétpakolni a dobozokat, és a karbi is az az alkatrész amit kicsit jobban szétkaptak mint kellett volna. De jegyzem az igényeket.
Illetve akinek valami még felmerül akkor esetleg küldhet emailt is mondjuk FZR bontás címmel, és ott könnyebben tudnám rendszerezni az igényeket mintha a forumban kellene keresgélni. De motorikus alkatrészekből a jövő hét végéig biztos nem lesz üzlet, és biztos nem fogom elkapkodni a dolgot egyrészt mert baromian sok a dolgom, másrészt meg lusta disznó vagyok, harmadrész először a meglévő gépet akarom rendbe tenni. Oszt ami marad közkincsé teszem. Még annyit célszerű közölnöm a T. nagyérdeművel, hogy a gép bontott mivoltából adódóan nem tudom mi működik rajta és mi nem. Pl ha valakinek trafók, műszerfal vagy gyújtás kellene azt csak a vevő tudja tesztelni.
Megosztottam MINDENKI-vel és OLVASÁS/ÍRÁS-ra tettem, az XP-s gép egyből kiírja, hogy kapjam be...
Hehe, osszad megfele És otthoni hálózat legyen beállítva, akkor nem xopat a biztonsági baromságaival annyira.
Én nem vagyok összekötve semmi más géppel nem értek hozzá. Inkább hardveres vagyok mint softos.
Hali engem a karbi érdekelne, ha nem használod fel.
Akkor adj a popómra 1 csókot. bocs de nem lehetett kihagyni.
Előfordul az ilyesmi. Sajnos konkrét megoldást még nam találtam rá.
Nálam XP alól nem tudok belepiszkálni a W7 gép fájlaiba, de visszafelé működik a dolog. Valammi olyasmi a titka hogy a W7-en nem egyszerűen megosztani kell a particiót hanem hozzá is kell rendelni valahol valami helyi vagy családi hálózathoz. Állítólag akkor az XP is lássa majd. Szóval W7 alatt két helyen kell engedélyezni. XP alatt meg egy helyen is elég de úgy nem működik.
Ugyan én nem az a Tamás vagyok, de..
Nekünk 2 gépen xp, 1-en seven van. Látják egymást...
ciki. de jó hogy ilyen szar a gépem (bár néha jó lenne ha nem szaggatna minden szinten szinte minden
Kedves Tamás. Te használsz a 7-esen hálózatot? Mert az előbb majdnem felrobbantam úgy felbaszott ez a köcsögség...valamiért nem látja az xp-s gép a hálózatba a hetesest...a vistás másikat látja, tökre jó, bár ezzel is elbaszogtam 1 órát, mert miért kell megmásítani, már az xp-n is tökéletes volt...na de mindegy...szóval Neked van hálód?
nemmondom, hogy nem szúrt szemet nekem is, dehát, láttam én már falon pókot.
Bizony az én ezredesem 88-as
Télleg. Az övé még inkább az FZ-re hasonlít, abban olyan a hűtő, meg pótváz is van.
A tied fiatalabb nincs bölcső, míg ultras gépe még bölcsővázas, azokon itt van a cső.
Van egy "raklapnyi" FZR képem, minden úgy megy a hűtőcső, mint az enyémen, ez 92 utáni.
Nekem más az évjáratom és a hűtőm is másképp néz ki.
Akkor vagy a tied, vagy az enyém nem gyári. Majd Ábrus megmondja a tutit.