Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ünnep
0
1
2
3
4
Én is hazavittem a motort a téli pihenőjéről. Máskor csak 3 km, de most eltévedtem, és 40el több volt benne, mikor leszálltam
Pedig be se voltam öltözve rendesen, csak farmer. Nem is izzadtam le.
ritkan jelentik le.en se tettem,ez votl a szerencseje Tamasnak.
en meg lemotoroztam 140km-t:)
nalunk is mar itt van fel eve egy nyomtato,mert nem surgos
ezt elsutom
ma lattam a sargat! vegre talalkoztam vele! egy elmeny volt! szep hangja lett:) nem melleslega festese se rossz! ha Zsolti befejezi a fejidomot,tenyleg frankon fog kinezni
4-6? nekem 8 volt a szelep+ karbiszinkron! + meg at is nezte mindenet,h van-e vmi baja...
engem ferinek.en mar nem tudok hazudni,mert ismersz de nem is mernem allitgatni a karbit,inkabb szakemberre bizom.
400-zal megkinalod,es vagy adja,vagy nem.
mikor en vettem a hyundai-t 440-re tartotta a kereskedo.gondoltam elviszem 410-420-ert. anyam odament,azt mondja 400 es visszuk. en csak pislogtam,kereskedo szinten,aztan azt mondja,ok.es vittuk
nekem van egy kazettas autos radiom! mar digitalis,de meg nem tud RDS-t.nagyon fasza,nagyoy jo,nagyon oreg. nemreg vettem ki, a hyundai gyari magnoja,azaz 1996-os kb 3-4000peze barki viheti,ha nem viszi senki,akkor meg kalapacs ala kerul.no nem a vateran,hanem a hatso kertben
Igen beolajoztam a bovdeneket és beállítottam és most már nem ingadozik az alapjárat.
Nem írtunk dátumot mert az eladó kapkodott én meg nem szóltam. Utána nézettem nem jelentette le a motort.
nem mellesleg lehet emiatt ingadozik sokunknak az alapjarata,h nem tud a gaz visszahuzodni,ezert "fennragad"
a masik elvileg visszahuzza.nekem csak egy van,mint kiderult mar regesreg kivettek a masikat:)
Fúúúú fájdítod a szívem. De letettem róla megtartom a drágaságom és felújítom. Vagy.....
van datum az adasvetelin? mert asszem 14 nap van atirasra.ha tulcsuszol,buntetest fizetsz!szoval ha va ndatum,akkor kene egy ujat irni...
Találtam egy neked való gépet, persze lehet tévedek....
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/35824/yamaha-xj-650
milyen ponty ez?tukor?szomszedom hozott haza vmi 25 kilos amurt a heten.
Chippendale Miklós ez lesz az új neve.