Bazz mindenki ezzel jön nincs jogsid. De benzinnel megy. Direkt megkérdeztem a sofőrökethogy fóton a temetőnél vannak e rendőrök nem voltak. Na akkor usgyi neki. De ha elkapnak akkor a jogsi lesz a legkisebb baj.
ENNYI! De itt nincs forma-1 hang alapjáraton mint nálad. Mély dörmögő medvéből vad üvöltés lesz és nyúlik a karod mogyoródtól "legurultam" fótra festékboltba és kaki vigyázba állt bennem. 1re jobban élvezem ezt a vasat a kisgyerekeket megszégyenítő vigyorral az arcomon.
Nem ment lejjebb semennyivel sem. Szemre teljesen rendben van a cucc. A képen ami az adataimnál van valóban úgy tűnik mintha lógna kicsit az eleje, de ott még a régi teló van a gépben, ha jól emlékszek épp szimering csere elött, tehát elég kevés olajjal.
Háááá ameg olyan izééé.
Multkor merőlegesen álltam a kereszteződésben, és egy srác egy valami túra suzukival egykerekezett. NAgyon gázul nézett ki ahogy teljes erejéből rántott rajta egyet, és azt sem tudta megtartani. Ha ilyen eröltetett, nem néz olyan jól ki. Gondolom az ezres egy jó széles gumival azért elemelné magát.
ja, Berlingo eladva.(330) Olcsón, de nemigazán volt a toppon. Futómű is beteg volt, adagoló se 100%-os. Jóvanaz. Ígyis többet kaptam érte mint amennyiért vettem. Ráadásul FULL csupaszon ment el. Itthon maradt minden hozzá. Téligumik, rádió, de még a háromszög és az eü doboz is.
jut eszembe Berlingo-hoz eladó egy olajszűrő, egy gázolajszűrő, egy vezérműszíj. ÓCSÓ !
ha nem rántasz rajta,/nem a gázon/és nem ül hátul senki,akkor csak kapar mint az állat de az eleje nem akar emelkedni, pedig nekem elég puha gumi van fent
de volt már olyan h ketten voltunk és akaratlanul is megemeltem az elejét 1 jó nagy gázzal + 1 elbaszott kuplungozással
Természetesen lehet bár viszonylag sűrű olaj kell bele.Zsolti a Sárgát ilyennel lőtte be,amikor rátűztem a teszteremet akkor jóformán tökéletes volt.
Az igazi szinkronteszter egyébként higanyoszlopos műszer,az pedig ugyanezen az elven működik.(ez is fizika)
http://www.makler.hu/search_re...
Jogsid nincs mi, jól emlékszem?
Mindenkinek köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.
Multkor merőlegesen álltam a kereszteződésben, és egy srác egy valami túra suzukival egykerekezett. NAgyon gázul nézett ki ahogy teljes erejéből rántott rajta egyet, és azt sem tudta megtartani. Ha ilyen eröltetett, nem néz olyan jól ki. Gondolom az ezres egy jó széles gumival azért elemelné magát.
ja, Berlingo eladva.(330) Olcsón, de nemigazán volt a toppon. Futómű is beteg volt, adagoló se 100%-os. Jóvanaz. Ígyis többet kaptam érte mint amennyiért vettem. Ráadásul FULL csupaszon ment el. Itthon maradt minden hozzá. Téligumik, rádió, de még a háromszög és az eü doboz is.
jut eszembe Berlingo-hoz eladó egy olajszűrő, egy gázolajszűrő, egy vezérműszíj. ÓCSÓ !
de volt már olyan h ketten voltunk és akaratlanul is megemeltem az elejét 1 jó nagy gázzal + 1 elbaszott kuplungozással
Én aszittem én vagyok a béna, hogy motor erővel nemtudom kerékre emelni...
2,5 méteres csíkot kellene húzzon.
ezt azért mert irígy vagyok
8.4kg
Az igazi szinkronteszter egyébként higanyoszlopos műszer,az pedig ugyanezen az elven működik.(ez is fizika)