A tököm kivan.. Elmentem az ősőkhöz dolgozgatni. Van egy EO2621B ruszki árokásó gép amit be kellett volna üzemelni. Sajnos régóta nem ment a gép és úgy tűnik beállt a blokk. Pedig annyira nem akarom széthúzni az egészet. Próbáltam megforgatni a főtengely egy crowával, de meg se moccan. Aztán betettem a legmagasabb sebességbe, gondoltam meghúzom kicsit a traktorral, de ez sem használt. Ha az egész segédvázat le kell szednem, és szét kell húzni a gépet leszoptam magam.
Úgy megijedtem ma 1 valami lóakármi darázs szúnyog katica robbant szét a sisak rostélyon és betakarta a képernyőt. Főnökömet sisak nélkül fejbe lőtték 2m paintball golyszival. Mától unikornisnak hívom a bukóját se tudja felvenni akkora púp van rajta. De ez már pakoláskor volt az 1ik gyerek szórakozott. Én elvertem volna mint szódás a lovát. De ő 1 nyugodt ember.
Délelőtt motoroztam 1 kellemeset mogyoródról kijövet jött velem szembe vagy 30-40 vegyes motoros. Mire végigköszöntem mindenkinek elfáradt a karom a jobb kormányon.
Nekem pl azért kell, mert motorszerelőnek tanulok, és szeretnék is ezzel foglalkozni későbbiekben is. Csak amíg nincs pénzem propteches digitálisra, addig jó lenne egy ilyen benzincsöves olajos megoldás. A 15 ezres analóg felejtős szerintem, legalábbis nekünk úgy tanítják, hogy az baromi pontatlan, és nem lehet vele rendesen dolgozni.
lehet, persze. de ha 1000-es az álom, akkor ezt el kell adni a pékbe, gyűjteni még hozzá és venni egy ezrest. Azokból kell lenni olcsónak is. Szerintem.
Kevesebb is elég volna. Azt a rohadt ördögöt nem bírom magamból kiűzni a jobb könyökömmel meg el kell mennem orvoshoz, mert mikor megfogom a gázmarkolatot elindul a térdem irányába és nem bírom kordába tartani a vasat.
Ma sportos napom van! Reggel futottam 10km, most indulunk a többiekkel bringázni! Sajnos a motor projekt nem igazán indul be ebben a hónapban,talán a május szerencsésebb lesz ebből a szempontból.
Senki nem jár Kápmegyer környékén? Mert akkor beugorhatna a boltunkba, én leszek egész este ott.
Na de előtte megyek gyorsan egyet motorozni azért.
Vagy nem?