Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez ő
ez te vagy?
A tököm kivan.. Elmentem az ősőkhöz dolgozgatni. Van egy EO2621B ruszki árokásó gép amit be kellett volna üzemelni. Sajnos régóta nem ment a gép és úgy tűnik beállt a blokk. Pedig annyira nem akarom széthúzni az egészet. Próbáltam megforgatni a főtengely egy crowával, de meg se moccan. Aztán betettem a legmagasabb sebességbe, gondoltam meghúzom kicsit a traktorral, de ez sem használt. Ha az egész segédvázat le kell szednem, és szét kell húzni a gépet leszoptam magam.
Úgy megijedtem ma 1 valami lóakármi darázs szúnyog katica robbant szét a sisak rostélyon és betakarta a képernyőt. Főnökömet sisak nélkül fejbe lőtték 2m paintball golyszival. Mától unikornisnak hívom a bukóját se tudja felvenni akkora púp van rajta. De ez már pakoláskor volt az 1ik gyerek szórakozott. Én elvertem volna mint szódás a lovát. De ő 1 nyugodt ember.
mi a helyzet erre fele Urak?

Senki nem jár Kápmegyer környékén? Mert akkor beugorhatna a boltunkba, én leszek egész este ott.

Na de előtte megyek gyorsan egyet motorozni azért.
Délelőtt motoroztam 1 kellemeset mogyoródról kijövet jött velem szembe vagy 30-40 vegyes motoros. Mire végigköszöntem mindenkinek elfáradt a karom a jobb kormányon.
Nekem pl azért kell, mert motorszerelőnek tanulok, és szeretnék is ezzel foglalkozni későbbiekben is. Csak amíg nincs pénzem propteches digitálisra, addig jó lenne egy ilyen benzincsöves olajos megoldás. A 15 ezres analóg felejtős szerintem, legalábbis nekünk úgy tanítják, hogy az baromi pontatlan, és nem lehet vele rendesen dolgozni.
Zoli el kéne vinnem műszakira a vasat tudsz itt a vonzáskörzetbe ajánlani valakit. 1 kis pízért elnézne 1-2 dolgot.
Van most láttam 2őt is 300 alatt abból 1 magyar volt.
kátyúkkal vigyázz
lehet, persze. de ha 1000-es az álom, akkor ezt el kell adni a pékbe, gyűjteni még hozzá és venni egy ezrest. Azokból kell lenni olcsónak is. Szerintem.
Cső! Mentem bringázni!
Na na na! Nem gonoszkodni! Azé me kicsi még lehet jó!
Vagy nem?
reméljük csak hangok
Nálam sajnos benzin ellátási problémák vannak! Nem kap a vas anyagot! Nem ad piiizt a zasszony!
Kevesebb is elég volna. Azt a rohadt ördögöt nem bírom magamból kiűzni a jobb könyökömmel meg el kell mennem orvoshoz, mert mikor megfogom a gázmarkolatot elindul a térdem irányába és nem bírom kordába tartani a vasat.
Helyes! Jó lesz az a moci! Ennél több meg nem is kell.
láttam, bár nem mentem oda hozzá...
Ma sportos napom van! Reggel futottam 10km, most indulunk a többiekkel bringázni! Sajnos a motor projekt nem igazán indul be ebben a hónapban,talán a május szerencsésebb lesz ebből a szempontból.
Nekem nem volt minden álmom de van 1 nekem és ez boldoggá tesz most már.
Áááááá! Gyula! Nem ér rá!
Neeeem! Vigyázok rá! Muszáj! Nincs zséééé másikra,pedig minden álmom 1 ezredes!
Mentem délutánra.
Nem vagyok anti V! Használni nagyon szuper csak javítani ne kelljen a blokkot.(a többi része nem rossz)