Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát miféle hiénák dolgoznak arrafelé?
Nem rontom de Te csak 500-ashoz tudsz csinálni nem? (Neked az van ahhoz oké de nem értem hogy kalibrálod le a többihez:250/400/600/1000?)
Hmmmm..... Jó a kérdés...
Itt felénk a "szakemberek" nem 4-6 ezerért csinálják. Ha tudnék annyiért nem is érdekelne. Csináltam a csöves módszerrel is, de személy szerint egy fojtható órás verzióban jobban bíznék, bízok.
Amúgy meg koromnál fogva nem nagyon járok diszkóba, de a helyi kocsmában a lányok biciklijét beállítgatnám meee az a menő
Hátha kapósabb lennék, na de ilyen fejjel.... Már csak egy szinkronteszterben bízok
Kisütött a nap,nem vagyok normális!(meg megyek du. dolgozni)
Te csak ne rontsd az üzletem!
Meg majd az lesz a kérdés hogy milyen hangok törnek elő a blokkból 15e környékén!
De mi a frászért kell mindenkinek otthonra szinkronteszter?
Nem sokkal egyszerűbb alkalmanként 4-6ezret kifizetni a "szakembernek" a szervizben?
(értem én! lehet villantani otthon a környéken hogy bárkinek a kocsiját/motorját/biciklijét/nőjét pengén be tudjátok lőni! vagy mekkora királyság lehet szombat este a dizsiben feldobni a csajok előtt hogy:na kinek van ilyen célszerszáma a környéken?)
Persze hogy Téged figyelt mindenki! Hallották hogy állat hangja van és csodálkoztak hogy de akkor miért tartja itt fel a helyi járatos buszt?
Miért nem megy? (nem vágták le egyből hogy ez CSAK 250-es)
Tessék: teszter
Erről valami leírást, hogy mégis hogy kéne csinálni, tud adni valaki?
kösz.. 9 kor... sziasztok
Szia Gyula, Sanyi lennék. Érdekelne a kis órás mutatvány, ha van még
Jó reggelt! Na ügyesen ám ! Mikor lesz a vizsga?

F1 autót vártak a hang alapján biztosan
Tegnap este mentem 20km-ert! Király volt! Először küldtem el 12000-ig, sztem innen kezdene menni! Csak az a gáz hogy sajnálom! Bakker milyen hangok jönnek ebből a kéményből 8000 környékén! Ultrabrutál!
Mint valami vadállat! Mindenki csak sasolt. Jó kis mocik ezek.
6? Jöhet !
Előre is
Szia Gyula! Köszönöm szépen! Ma megnézem mekkora az átmérő ami jó a kismocihoz,ás lehet hogy élek a lehetőséggel. Egyébként nem vagy az adósom,ha kell még ilyen cucc,nagyon szívesen. Ekkora tételben ingyen kapom.
Ja! Szevasztok Sanyik! Hűűű de sokan lettünk!
Akkor Ábruson kívül mindenkit Sanyinak hívjak? Van még két garnitúra kis óra,abból tudok összerakni olcsón,6000-ért,de utána a nagy órákkal már drágább lesz!
kell autó.
annyira még nem jó a lábam, hogy buszozzak.
jogos.
eddig Debrecent néztem csak.
Nyíregyházán SOKKAL olcsóbb !
mind 1 amilyen olcsón adtad ezt olyan drágán fogod venni a másikat
türelmetlen
Néztem ma egy 2000.12 havi suzuki swiftet. alap 1.3-as vezetett szervízkönyvvel 130 e km-el 499 induló áron. szép nagyon.
nem kereskedéses.
mi pénz ajánlható érte?
link
MNC innocd (in no cd- tehát nincs benne cd). a kijelző, ha pendrive, vagy sd kártya van bedugva, annyira sötét, nem lehet leolvasni semmit. A rádiónál nincs ilyen gond. Nemtom mééé. Viszont ami szar, hogy az mp3 fájlokba gyárilag nem enged belepörgetve.
Egyébként nem eladó.
Viszont van egy Berlingohoz való olajszűrő, gázolajszűrő, és vezérműszíj.
Kéne a magnó ócsóé.