Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van macskás ember nem leszek soha ilyen hülye
soha nem féltettem a tyúkszaros életem inkább attól rettegek h 1 nap azt veszem észre h megöregedtem
de nekem az első megcsúszás után tele a gatyám legalábbis aznapra tuti de inkább azt mondanám h bennem is marad 1 jó darabig
Egyébként én is addig motoroztam a határon amíg ki nem derült hogy nincs útlevelem.(pofára is estem)
Nekem egyre inkább az a gyanúm hogy Ádám azért futtatja magát ennyi képen,hátha felfigyel valaki az adottságaira(amik számomra elég rejtettek)
Vagy hülye,kedves Macskás barátom.
szerintem nyugodtan mondhatjuk h végig a határon motorozott
mintha be lett volna lőve
soha sem leszek ilyen bátor
Egyébként én is bírom a nagyrobogókat.
ja. mikor mentek versenyen még a légolajos suzukik, a legjobbak voltak. Míg fel nem melegedett a blokk. De fenetudja.. szar nem lehet.
Áttételmódosítás meg kampó mert kardános.(a blokkja viszont nagyon tartós)
amúgy de. bár a legeslegjobban a 400as trapézlámpás tetszene
Nem rossz az csak a sportgépeken nem igazán jött be,valamint pont emiatt kell bele vagy 6-6,5 liter olaj.
bassza meg, akkor csak egy régi aprilia atlantic kéne?
Egyébként mi a fenének keresgélsz? Van motorod nem?
Nagyon szép ez a motor, és nem is drága...Csak azt mondják, hogy a lég-olaj hűtés nem az igazi. Vagy hülyeség?
És 10L körül kajál ha nem hajtod.
A színe miatt? (amúgy tényleg szép állapotú viszont 285kg és tényleg olyan menni vele mint az úthengerrel,tapasztalat)
hát baszod.. 10ezerér támogathatod az ádám csapatot a tesztmotor kupára, kitesszük a mobilboltos reklámod és akkor kinn beszélhetünk is szombatoni a kupán
pedig átbeszéltük volna a témát...na majd next time....csá Testvér
szép
írtam mi a szitu tesó.. munka van reggel 9től este 7ig
na EZ illene hozzám
megyünk ki holnap Predizente versenyelését nézni,kijössz?
Asztaqrva!