A Mikepércsin a Primaverdába menjél,volt ott egy kék Capri arra menj rá! (tudod amit tavaly vagy tavalyelőtt ígérgettél hogy megnézed nekem. Emékszel biztos bár lehet azt mondtam hogy nem sürgős?)
Ma nétem egy Fabia-t. Fehér színű. 114 km-el 2002.08 gyártású. szép kivül belül. Állitólag most cseréltek vez. láncot, mert csörgött.
első rendszám hullámos.
Aszongya a lökös fújták, mert sérül. múgyis gyanus, ha hullámvasút a rendszám, akkor hogy lehet, hogy nem tört a lökös, csak fújni kellett mind1 Végül rájöttem. A kocsi 2 ízben kapott előről. 1 kicsit, és egy nagyobbat (csak fordított sorrendben) A 2002-es autón gyanús 2004 évi dátummal ellátot Valeo hűtő mi? (igen, máá megint VAleo )
Naah szóval 1. körben mikor hűtőt is cseréltek szépen szakszerűen dolgoztak ránézésre (viszek majd hozzá egy kasznist persze) másodjára apró ütés érte. tört megint a lökös, a hűtő alja minimálisan megnyomódott, nem cserélték mert nem lyukadt, illetve ami műyanyag izémizé fut a hűtő mögött hűtő és motor között alul) az eltört, és egy alu darab, és 2 popszegecs tartja össze. (persze annak semmi menettulajdonságot befolyásoló cucca nincs.) Még 2 dolog. Olajfojás a teknő környékéről (autószerelőt is kell vigyek), és a motor alsó burkoló lemeze fullban hiányzik.
Ez így összességében szaru hangzik, de a kocsi szép, és az ára fölöttéb korrekt. Kereskedő 769-ért rajta ki.
Vélemény?
Fotó nincs, mert kivettem a telóból a mem. kártyát, oszt itthon maradt.
így van! valamint fél éven belüli eredményhez feltétlenül szükséges a mobilon(magán, céges) valamint az otthoni vonalason történő gyakori, pofátlan, kedvesen presszáló hivogatás heti 3x alapban, valamint váratlan látogatások, és segítség felajánlása. :)
Szetm 10% alku mindig benne van. Az autó jól néz ki a képeken, a 138e azért nem kevés ekkora autónál, de a buzuki símán kibírja. Úgy tűnik, belül is szép, tehát nem trógeroló verda volt.
És ebből sok van, alkatrész mindig lesz hozzá.
Vittem a haverhoz gyertyacserére, mert nem volt kulcsom hozzá. Aztán valamelyik belső hengernél elfehéredve mondta, hogy még most szól mielött befele tekerné hogy ez kicsit laza. De nem volt gond, rendben volt a menet. Viszont látszott rajta a meglepetés, hogy most puhába lépett.
Zsolti folyamatosan tájékoztatva volt (bár a végén már nem nagyon mert felhívni) a fejleményekről. Most már örülhet és én is örülök de biztos sejti hogy szívesen látjuk bármikor de inkább autóval jöjjön.
Még jó, hogy Zsolti most nem olvassa a topicot. Sírva is fakadna.
De legalább adtál egy üzemképes motort felebaráti szeretetből embertársadnak. Szerintem Zsolti ezóta is vigyorog mint a vett malac. Örülj, hogy nem a tied volt, mert lehet felgyújtottad volna.....
Komolyan mondom ilyennel nagyon régen volt dolgom. Minden szerelő attól fél a legjobban hogy beleszalad egy ilyenbe és ha már szétszedte akkor jön rá hogy:
Akiket én ismerek 10 alatt nem nagyon állnak szóba veled... És ez csak a szinkron. Gondolj bele egy komolyabb javításba...Ez van.
Ezen a vonalon gondolkozva egyszerűbb egy egyszeri befektetés.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
és milyen szép.
link
vonóhorgos. Ez szimpi benne. Szervízkönyv tök mind1, mert csak 2006-ig az 50 ezresig vezették.
első rendszám hullámos.
Aszongya a lökös fújták, mert sérül. múgyis gyanus, ha hullámvasút a rendszám, akkor hogy lehet, hogy nem tört a lökös, csak fújni kellett mind1 Végül rájöttem. A kocsi 2 ízben kapott előről. 1 kicsit, és egy nagyobbat (csak fordított sorrendben) A 2002-es autón gyanús 2004 évi dátummal ellátot Valeo hűtő mi? (igen, máá megint VAleo )
Naah szóval 1. körben mikor hűtőt is cseréltek szépen szakszerűen dolgoztak ránézésre (viszek majd hozzá egy kasznist persze) másodjára apró ütés érte. tört megint a lökös, a hűtő alja minimálisan megnyomódott, nem cserélték mert nem lyukadt, illetve ami műyanyag izémizé fut a hűtő mögött hűtő és motor között alul) az eltört, és egy alu darab, és 2 popszegecs tartja össze. (persze annak semmi menettulajdonságot befolyásoló cucca nincs.) Még 2 dolog. Olajfojás a teknő környékéről (autószerelőt is kell vigyek), és a motor alsó burkoló lemeze fullban hiányzik.
Ez így összességében szaru hangzik, de a kocsi szép, és az ára fölöttéb korrekt. Kereskedő 769-ért rajta ki.
Vélemény?
Fotó nincs, mert kivettem a telóból a mem. kártyát, oszt itthon maradt.
Tegnap felhívtam a szerelőt (parázok mi pénz lesz) Aszongya, még bese tolta a műhelybe, merthogy kiejtettem a varázsszót: Nem sürgős.
És ebből sok van, alkatrész mindig lesz hozzá.
De legalább adtál egy üzemképes motort felebaráti szeretetből embertársadnak. Szerintem Zsolti ezóta is vigyorog mint a vett malac. Örülj, hogy nem a tied volt, mert lehet felgyújtottad volna.....
Ezen a vonalon gondolkozva egyszerűbb egy egyszeri befektetés.