Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia
Szia! Joccakát! Eléggé rottyon vagyok! Megyek aludni.
Nálunk uránban nem maradt meg,de azért jutott ide is. Aztán ahogy jött úgy ment is, utána sütött a nap!
itt kertvárosban szerintem simán volt 3-4cm jég mindenhol... mintha hirtelen havazott volna
Kopogott a fejem,pont a Verseny u. kapott el! A Megyeri sorompó zárva,Pepsi volt! Sehová nem lehetett beállni.
köszi..
olvastam tegnap Te is belefutottál a jégbe....durva volt...
én csak 30 métert rohantam az autoig de szanaszét áztam...
2 nap! Aztán vége! 1 kalappal neked! Ügyes legyél!
szia, igen...
aztán lazulás, szabadság, pihenés.. csak tartanék már ott...
Szia! Szombat a vizsga?
akkor ezért késett a busz

Ma nagyon lazultam a melóhelyen! Ritkaság!
Aha lehet benne valami kirohantam megnézni csak a pórszívócsövet kell leszedni elvileg. Köszi.
Szerintem meg be lehet fűzni szétszedés nélkül is.
HEhe rábasztam szedhetem szét megint az egész idomzatot. Nem vettem még kilométer bovdent és csak úgy lehet berakni.
Bocs fordítva adamfzr.
Fotózd le had sasoljam meg mert elég szélesek a vállaim és nem vagyok gyúrós fzradam hogy egész nap a tükörbe nézzem magam.
Hátbaszod. megyek oda dolgozni én is
A leírtakban szerepel az "és majd" szóösszetétel.
Szerintem használd így egy szezont "és majd" akkor eldöntöd hogy hogyan tovább.
Na végre!
Mé nem fejelted meg VAZZE!
Esik az eső, a stúdiókba hideg van mert nem megy a fűtés ha nincs forgatás a szobámba meleg van. Van jó kis Észak-Amerikai indián zene. De már kiköltözött az 1-ik stúdióba a drágaságom. Átgondoltam az egészet choppert nem kapok fél milla alatt és arra is költeni kell ez meg itt van már és erre költöm a pénzt és majd túrásítom 1 kicsit. Mert ahogy most van nem tudnám csak kb 240-250 körül eladni. Annál nekem többet ér télen motorgenerál és fényezés lesz majd és remélhetőleg megy vagy 20 évig megint. Nem szabadultok meg tőlem 1 könnyen.
te a motoroddal alszol?
és még el akarod adni?
hogy mondhatod hogy nem szereted?
Uraim jelentem kész! A többi szezon után, a fényezésre gondoltam.

Fasza ez a linkelés
Na és? Egyszer élünk,legyél kemény!