Nem. Ezek igazán nem olyan nagy távolságok. Régebben sokkal többet mentünk,majdnem napi szinten volt 70-100km edzés. Most már nem versenyzem,csak hobbi a bringa. 2008-ban abba kellet hagynom, mert a jobb térdizületem,és a bokaizületem olyan szinten kopott meg hogy évente 1x-2x két hét időtartamra mankó használatára szorulok. Sajnos nem tudnak vele mit kezdeni. Elhasználtam.
Mikor nekem ingadozott akkor visszacsavartam a gázkart kopra erővel és visszaesett a fordulat olajozás beállítás alul, alul is olajoztam a forgópontokat a karbin és most fasza.
Az enyém is ingadozik de csak minimálisat,baromi erős rugó van benne
simán visszahúzná másik bovden nélkül is,de azt is megfigyeltem h ha nem jól van beállitva semmit nem ér a z alsó ,inkább csak azért van h meggyorsítsa a folyamatot,és ne kelljen várni a rugóra ha hirtelen tolod vissza.
szerintem
szerintem
A Hurton Gyuri üdvözöl! Együtt voltunk bringázni délután,ők még elmentek sörözni edzés után. Mai termés:Reggel 10km futás a hegyen,
délután 130km bringa,zömében hegyi utakon! Király nap volt ez a mai!
Kár hogy motorozni nemtudtam.
Be van pattanva a reflektorom üvege 1 tűhegynyi lyuk van rajta. sportkipufogó ennyi elvileg. Macskaszemet és kilóméterspirált a héten megveszem. Minden index fénykürt duda féklámpa működik. gumik 90% osak. Asszem röviden ennyi.
simán visszahúzná másik bovden nélkül is,de azt is megfigyeltem h ha nem jól van beállitva semmit nem ér a z alsó ,inkább csak azért van h meggyorsítsa a folyamatot,és ne kelljen várni a rugóra ha hirtelen tolod vissza.
szerintem
szerintem
130 km-nek én még autóval is nehezen vágok neki
délután 130km bringa,zömében hegyi utakon! Király nap volt ez a mai!
Kár hogy motorozni nemtudtam.
Gratulálunk mlas cheater motorostársunknak a 25000. hozzászóláshoz.