Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok. oOlvasom vissza. Mennék lassan felétek. MOTORRAL:
De le a kalappal előtted . Én beszélek aki felmegy lépcsőn a 3.ra és kiköpöm a tüdőm.
Akkor minek futsz meg tekersz? Ami nem megy már úgy azt én nem erőltetném. Tudom sport meg egészség de ez már csak ront az eddig állapotodon.
Nem. Ezek igazán nem olyan nagy távolságok. Régebben sokkal többet mentünk,majdnem napi szinten volt 70-100km edzés. Most már nem versenyzem,csak hobbi a bringa. 2008-ban abba kellet hagynom, mert a jobb térdizületem,és a bokaizületem olyan szinten kopott meg hogy évente 1x-2x két hét időtartamra mankó használatára szorulok. Sajnos nem tudnak vele mit kezdeni. Elhasználtam.
A fele sem igaz ennyi sport után úgy kidőlt volna az ágyba hogy nem volna kedve itt írogatni.
Tuti hogy mindkét alkalommal egy nullával többet írtál véletlen
Mikor nekem ingadozott akkor visszacsavartam a gázkart kopra erővel és visszaesett a fordulat olajozás beállítás alul, alul is olajoztam a forgópontokat a karbin és most fasza.
Nem! De azért nem mert sietnem kellett haza! Egyébként nagyon szeretem a sört is! Ilyenkor hamar az ember fejébe száll a pia!
Az enyém is ingadozik de csak minimálisat,baromi erős rugó van benne
simán visszahúzná másik bovden nélkül is,de azt is megfigyeltem h ha nem jól van beállitva semmit nem ér a z alsó ,inkább csak azért van h meggyorsítsa a folyamatot,és ne kelljen várni a rugóra ha hirtelen tolod vissza.
szerintem
szerintem
Neked nem csúsz le egy sör bringázás után?

130 km-nek én még autóval is nehezen vágok neki
A Hurton Gyuri üdvözöl! Együtt voltunk bringázni délután,ők még elmentek sörözni edzés után. Mai termés:Reggel 10km futás a hegyen,
délután 130km bringa,zömében hegyi utakon! Király nap volt ez a mai!
Kár hogy motorozni nemtudtam.
Biztos, hogy rendben van az orientációd?
Köszi rápróbálok és kiderül majd a jövőhét hétvégén.
nembaj, örüljön csak, majd mikor fzr-bulin jön az análfűrész..
Na jó, nem volt sport szerű, de úgy örülök, úgy örülök
Bercel szerintem jó lehet, legalább motorozol is egy jót míg odaérsz
nocsak, a csajodba rádió is van/volt?
milyen boltotok van? növény?
csajom rádióját kilopták tegnap este nyóckerben míg barinőjénél volt.. fasza.
Azaz jövőhéten veszem meg. Fékek faszán fognak.
Be van pattanva a reflektorom üvege 1 tűhegynyi lyuk van rajta. sportkipufogó ennyi elvileg. Macskaszemet és kilóméterspirált a héten megveszem. Minden index fénykürt duda féklámpa működik. gumik 90% osak. Asszem röviden ennyi.
mit kéne elnézni?
Nem ééééér csalóóóóóó.
Gratulálunk mlas cheater motorostársunknak a 25000. hozzászóláshoz.