Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a holmi mindenhol ilyen drága?
http://robogotuning.hu/spd/511...
Ja igen! Akkor mindenhol 1formák!
Ááá, azok mercídesszel járnak. A villamosra csak néha, lopni.
Hacsak a plató nincs tele romákkal!
Hát nehezen tud fekete fuvart csinálni
Bakker azért engem lehet hogy stresszelne a dolog ,hogy nincs benne kormány!
Elmondják hogy aztán nem ám össze-vissza rángatni a villamos kormányát mert borulékony!
Én meg 85-ben láttam pár TGV-t a Genfi vasútállomáson(addig csak a Búvár Zsebkönyvekből ismertem) és úgy döntöttem hogy ilyet fogok vezetni ha nagy leszek.(már szinte láttam hogy 360-nal tépek vele Dunaújváros és Bpest között)
Apám fiatalkorában valami nőci miatt ment el villamosvezetőnek(a csaj is annak tanult) de aztán nem ért meg annyit.
Ügyes legyél!
Nem engedted lejjebb az elejét? (a teleszkópot a villahídban)
A kerékcsapágy csere olcsóbb, inkább azzal kezdem.
Én a 6302Z számút találtam az elejéhez, szerencsére van nálunk olcsó codex 320 körül lesz darabja.
Az ősszel kapott a gép két elfogadható állapotú telószárat a régi rozsdás helyett, akkor a kormány csapágy még rendben volt.
Lehet lecseréltetem benne az olajat, pedig ezt még nem akartam mert a szimeringek még jók.
Ez nagyon szép...a klasszikus NAGYMOTOR.
Szerintem is először a kormány nyak csapágyat nézd meg, meg a kerék csapágyat.
vagy csapágy, gumi, akárhonnan rosszindulatú vibráció, fúú apám.. szép lesz mire megvan
Üdv Urak!

Az mitől van hogy ha elengedem a kormányt beszitál a gép eleje?
Valamelyik felnit kell görgőzteteni, vagy teleszkóp probléma?
Esetleg kanyar lehet a vázban?
aaa, csacsimackó.. majd hívod és sorolja
jó, hát aki nem bírja
Egyébként reggelt.
majd fotózok ha visszajött a motor szerelőtől. Szerintetek a szerelő azért nem hívott, mert NAGYON SOK dolga van a motorommal, vagy nem volt semmi extra azon túl amit én is mondtam, illetve kértem. (?) /eredetileg meglett beszélve, hogy szól ha valami gebasszal talállkozik/
Én is úgy vagyok vele. Pár alakalommal mentem csak 2 kilót, és egyszer nem sikerült az egyenes végén rádönteni az ívre. Ha ott jönnek szembe...
Na a kanyar után egy jól látható szakaszon megáltam, motort leállítottam, és leülte 10 percre az árokszélbe.
Méretbe ez jobb hozzád. Az FZR-en tényleg olyan vagy mint macska a köszörükövön. Főleg azon a fotón ahol nincs idom a motorodon.
Én a kocsival jártam így tegnap.
Tirpák eljött nyiregyről tegnap a báttya kiséretében egy z3-as Roadsterrel (!) mee kell egy szaladgálós kocsi. Megegyeztünk telefonba, merthogy már látta a gépet, hogy 350, és adom a téligumikat, és semmi más nem kell hozzá. NAmondom legyen. Eljönnek, erre ótórádió? Há nincs. megegyeztünk, nem kell hozzá semmi. MP3-as fejegységet nem adok hozzá, gyárbqa se adtak. Errehogy, ez olyan mintha kiszedtem volna egy ülést, vagy levettem volna az egyik kereket. Itt borult be az agyam... VISZONTLÁTÁSRA. Eljöttünk. 1 vigasztal. Potyára jöttek el Nyíregyházáról.