1. a finn kajacég
2. star trek ből egy nagy energiájú fegyver
3. valami spanyol jelentést hoztak fel, ezt nem nagyon értem, olyasmit magyaráz hogy a "Faz" jelent vmit spanyoloul és ebből jöhetett
4. portugál jelentése "to do"= csinálni, tenni
5w kell bele.
csúszóperselyt a Motordiszkont-ba találtam eddig.
tényleg,vásárolt már vki ott? milyen cég az?
mert előre elkéne utalni az alkatrész árának a felét és 2-3 hét a szállítás.a honlapon nincs semmi kapcsolat,emailbe társalgunk.
Micron dobom van Fz6-on, de nincsenek hozzá a "dB killer"-jeim. Tudnátok segíteni, hogy hol tudnék ilyet (vagy ehhez a dobhoz passzolót) beszerezni?
Egyáltalán kinek mi a véleménye ezekről a cuccokról?
re
olyan kérdésem lenne, hogy az első lánckkerék takaró műanyagot simán le tudom venni, vagy szétt kel szedni hozzá a váltó rudazatát is ?
...és ha szétt kell akkor hol bontsam meg melyik részét ?
nem értem hogy mi köze van a motorhoz
1. a finn kajacég
2. star trek ből egy nagy energiájú fegyver
3. valami spanyol jelentést hoztak fel, ezt nem nagyon értem, olyasmit magyaráz hogy a "Faz" jelent vmit spanyoloul és ebből jöhetett
4. portugál jelentése "to do"= csinálni, tenni
csúszóperselyt a Motordiszkont-ba találtam eddig.
tényleg,vásárolt már vki ott? milyen cég az?
mert előre elkéne utalni az alkatrész árának a felét és 2-3 hét a szállítás.a honlapon nincs semmi kapcsolat,emailbe társalgunk.
Volt egy Fazer nevezetű finn,akinek élelmiszer ipari cége volt/van...de kétlem,hogy rá utalna...
Micron dobom van Fz6-on, de nincsenek hozzá a "dB killer"-jeim. Tudnátok segíteni, hogy hol tudnék ilyet (vagy ehhez a dobhoz passzolót) beszerezni?
Egyáltalán kinek mi a véleménye ezekről a cuccokról?
Köszi!
tiszta ideg vagyok tőle, hogy nem tudom az eredetét...:O
de szerintem tise.
Én elcserélném a gyári kormányra ha valakit esetleg ilyet keres helyette.
MOTUL 5100 15 W 50
gyertya: gyári tökéletes.
De holnap lehozom a padlásról és kitalálok valamit rá valamit
köszi. gondoltam érdemes lenne kitakarítani mögötte, mert az utóbbi 10.000 km óta nem takarítottam csak mindíg fújtam rá a lánckenőt...
:)
Üdv:Jim-X
olyan kérdésem lenne, hogy az első lánckkerék takaró műanyagot simán le tudom venni, vagy szétt kel szedni hozzá a váltó rudazatát is ?
...és ha szétt kell akkor hol bontsam meg melyik részét ?
pár dolog de ezenkivül még sokminden van, felnik, ülések stb
ha kormány is kell, akkor írj egy e-mailt. !