ugyanilyen givi plexim van !
ahogy raktam föl és húztam meg a csavart enyém is elroppant... basztam rá azóta így van....
meg se húztam erősen a csavart aztán már repedt is.. mondjuk enyém nem ilyen hosszan...
köszi a választ. Remélem nekem is bevállik majd. Olajszűrőt hilfot használsz vagy valami mást. Nekem ajánlották a oifot(motorline-ban árulják) árban ugyanannyi.
Újkorától csak ilyen olajat használok. Tavaly nyáron mennem kellett 11500 km-t olajcsere nélkül, kíváncsiságból lemértem, mennyi olajat eresztettem le. Olajfogyasztást nem tudtam mérni.
Nekem is van egy ismim aki mindig nagymellényezett a Lilafüred ringen hogy "mióta itt vár már". Egy olyan részen ahol ha megfogsz egy nyunyukist (és normális intelektuel vagy),nem tudod megelőzni sokáig!
Na ez a profi felcsavarta úgy a mocit a szalagkorlátra ősszel úgy hogy még mindig nincs kész.De ő ügyes.
Ma mentem úgy 30km-t (forgalmi nélkül) aztán becsatlakoztam egy itteni eszement csapathoz.Nem ismertem őket...2db 1000-es cibere és egy FZ1.
Szegény FZ1-et elpaskoltam egyenesben,pedig húzta neki...kanyarban pedig szépen körbemotoroztam...érdekes....
Sziasztok!
Látom gumikról (is) folyik a diskurzus... én a BT020-at 021-re cseréltem (ez 2 komponensű), teljesen elégedett voltam vele. Pályázni is használtam, az akkori tempómhoz oda is jó volt, csak hamar elégett. Közútra, túrázni tökéletes szerintem. Ebből kiindulva az új fejlesztésű BT023 csak jobb lehet.
Utoljára Pilot Power 2CT-m volt a sok pályanap miatt. Nagyon elégedett voltam vele és sportgumihoz képest nagyon sokat kibírt (12e-t mentem a hátsóval, ebben 2 v. 3 pályanap is volt).
Vettem egy túraplexit, amin - még felszerelés előtt - észrevettem egy repedést. Véleményetek szerint fel lehet így rakni, vagy érdemes megjavítani? Ha javítandó, akkor házilag, egy kis pillanatragasztó is elég, vagy szerencsésebb műanyag-javítóhoz vinni?
Szijasztok. Azt szeretném kérdezni h kinek milyen tapasztalata van a 98-02' közötti Fazerekről... Nagyon tetszik meg árban is jók és már a pénz is meg van csak a mostani gépet kéne eladni. Sajnos kevés tesztet találtam róla. Így gondoltam megpróbálom itt. Előre is köszi mindenkinek aki esetleg írna. Jó napot Hangvillások...
Sziasztok . Én is ma voltam a motorkiállításon , és szerintem is szart sem ért ,kezdve az eltúlzott beléptetéssel, na meg az egész befért eggy pavilonba,ahol a YAMAHA kritikán alluli kiálító volt , néhány használt motorral.Mellette a tuningsó sokkal többet ért.
A gumikkal kapcsolatban ki mit tud a bt23-ról ?Ami két komponensü és új fejlesztés . Én idén ebbe gondolkodok.
Sziasztok.
Egyre többen vagyunk így sajnos. Nekem az előző évben a fehova-n telt be a pohár a sok szar miatt, és értelmes dolog alig volt kinn. Bezzeg a belépők ára növekszik. Úgyhogy én is megfogadtam, hogy soha többé...
ahogy raktam föl és húztam meg a csavart enyém is elroppant... basztam rá azóta így van....
meg se húztam erősen a csavart aztán már repedt is.. mondjuk enyém nem ilyen hosszan...
Nekem is van egy ismim aki mindig nagymellényezett a Lilafüred ringen hogy "mióta itt vár már". Egy olyan részen ahol ha megfogsz egy nyunyukist (és normális intelektuel vagy),nem tudod megelőzni sokáig!
Na ez a profi felcsavarta úgy a mocit a szalagkorlátra ősszel úgy hogy még mindig nincs kész.De ő ügyes.
Szegény FZ1-et elpaskoltam egyenesben,pedig húzta neki...kanyarban pedig szépen körbemotoroztam...érdekes....
Krisztián te használsz castrol power1 10w50es olajat. Van e olajfogyasztásod, és kb mennyi ha van. Válaszod köszi.
Látom gumikról (is) folyik a diskurzus... én a BT020-at 021-re cseréltem (ez 2 komponensű), teljesen elégedett voltam vele. Pályázni is használtam, az akkori tempómhoz oda is jó volt, csak hamar elégett. Közútra, túrázni tökéletes szerintem. Ebből kiindulva az új fejlesztésű BT023 csak jobb lehet.
Utoljára Pilot Power 2CT-m volt a sok pályanap miatt. Nagyon elégedett voltam vele és sportgumihoz képest nagyon sokat kibírt (12e-t mentem a hátsóval, ebben 2 v. 3 pályanap is volt).
Csak egy kisebbet, talán szeptemberben.
A gumikkal kapcsolatban ki mit tud a bt23-ról ?Ami két komponensü és új fejlesztés . Én idén ebbe gondolkodok.
Egyre többen vagyunk így sajnos. Nekem az előző évben a fehova-n telt be a pohár a sok szar miatt, és értelmes dolog alig volt kinn. Bezzeg a belépők ára növekszik. Úgyhogy én is megfogadtam, hogy soha többé...