Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted ez felszerelhető a fazerre? Nagyon "gagyi" ez amúgy? Vettem hidrós kuplungkart, még nem szereltem fel, kíváncsi vagyok milyen lehet ! Nem tudsz valahol Bp.-n valami jó csavar boltot, ahol tutira van mindenféle csavar, méretben-színben ..?
sokat ittál
Estéket mindenkinek! Karu merrefelé lakik? Mintha az ő motorját láttam volna tegnap ...
Oli!
Beleszerelmesedtél V2-be!
Panaszkodnak is a szomszédok.
azta k*rva....
az egy fazer....:O és a pilótája meghalt :O
basszus ez nagyon brutál... :( R.I.P
na na
a szezon még most kezdődik,,,

Őt
nem ismerte valaki
Ha sokat velneszelsz,azzal a kukás autó színűvel már nem is fox
Hát baszki igazad van ,mi olyan keskeny utcában lakunk,hogy én már csak élire fordítva több kéz által tolva férek be
tök szuperül halad az évi motorozásom, még el sem estem
Haverokkal voltunk,kocsival.Tükrös bácsi.
Aztán felénk be sem néztél ingyen?Köcsi fiú
Te ne magyarázzál az átlagsebességről,a Te ez évid hogyanra jön ki?Mellesleg Te kis határdős 03.30!Külömben bontó
Én Tuning Show-n voltam 2500 pénzért.
Megérte.
Fejidomost nemvitték ki?
Doky féle túra meghaladta az átlag sebesség az 50km/h át
ez már nem bocsájt ki semmi mérges gázt, tuti euro 10 es
olyan otromba ez a kipufogó, hogy ha akartak volna se tudjtak volna csúnyábbat kitalálni
Oliver ez a sárga GS 1200 az a moci egyike amivel a 2 magyar körbemotorozta a földközi tengert ? mert akkor biztos a Full Gas-osok vitték fel, mert ezt a Balatonboglári FullGas-ban láttam.
huh hát nagyon jó.
kopott öreg bt20 hátsó gumival eléggé úgy motoroztam mintha tojásokon lépkednék, meg reggel felfelé hideg volt az M7-esen de ezt leszámítva elég jó kezdés volt. 37-en voltunk 30 motorral.
480km 900m a számláló szerint.. tegnap meg egy 200-as.. szóval jó kis hétvége volt :)
a börzsöny az tényleg havas.. vannak völgyek ahol összefüggő a hóréteg! az úrta meg olvad rá szóval sokhelyee vizes meg sáros... hát nem a lábtartó koptatásról szolt a mai nap, de nem is azér mentem :)
Na, milyen volt a Börzsöny túra
Ezt figyu
Nemvolt, pedig engem is érdekelt volna...
olliver, ki volt állítva az új super tenere 1200 ? mert nem voltam de ha tenere sem volt akkor nem hiszem, hogy sokmindenről lemaradtam...