Szerinted ez felszerelhető a fazerre? Nagyon "gagyi" ez amúgy? Vettem hidrós kuplungkart, még nem szereltem fel, kíváncsi vagyok milyen lehet ! Nem tudsz valahol Bp.-n valami jó csavar boltot, ahol tutira van mindenféle csavar, méretben-színben ..?
Oliver ez a sárga GS 1200 az a moci egyike amivel a 2 magyar körbemotorozta a földközi tengert ? mert akkor biztos a Full Gas-osok vitték fel, mert ezt a Balatonboglári FullGas-ban láttam.
huh hát nagyon jó.
kopott öreg bt20 hátsó gumival eléggé úgy motoroztam mintha tojásokon lépkednék, meg reggel felfelé hideg volt az M7-esen de ezt leszámítva elég jó kezdés volt. 37-en voltunk 30 motorral.
480km 900m a számláló szerint.. tegnap meg egy 200-as.. szóval jó kis hétvége volt :)
a börzsöny az tényleg havas.. vannak völgyek ahol összefüggő a hóréteg! az úrta meg olvad rá szóval sokhelyee vizes meg sáros... hát nem a lábtartó koptatásról szolt a mai nap, de nem is azér mentem :)
Beleszerelmesedtél V2-be!
az egy fazer....:O és a pilótája meghalt :O
basszus ez nagyon brutál... :( R.I.P
a szezon még most kezdődik,,,
Őt
nem ismerte valaki
Megérte.
olyan otromba ez a kipufogó, hogy ha akartak volna se tudjtak volna csúnyábbat kitalálni
kopott öreg bt20 hátsó gumival eléggé úgy motoroztam mintha tojásokon lépkednék, meg reggel felfelé hideg volt az M7-esen de ezt leszámítva elég jó kezdés volt. 37-en voltunk 30 motorral.
480km 900m a számláló szerint.. tegnap meg egy 200-as.. szóval jó kis hétvége volt :)
a börzsöny az tényleg havas.. vannak völgyek ahol összefüggő a hóréteg! az úrta meg olvad rá szóval sokhelyee vizes meg sáros... hát nem a lábtartó koptatásról szolt a mai nap, de nem is azér mentem :)