hát kijön a jóidő tele lesz mototossal a hely..
elég jó kics csík, de sajna jobbról, belról szallagkorlát.. 3-4 éve adták átt de már 2 motoros ottmaradt.
mindenesetre 1-2x érdemes kipróbálnod itt sportmotoron is van róla videó. beírod, hogy Kőröshegy.
Ma elég gyenge idő volt...hétvégére talán már ok lesz itt is....aztán jó lenne zümmögni egyet...igaz,hogy forgalmi nincs,de az legyen a legkevesebb!
Ki kell tombolni magam érettségis hét után...
Szia!
Én Power 1 racinget használok, meg vagyok vele elégedve. Olajszűrő vagy gyári vagy Hiflofiltro (olcsóbb). Én Hiflo-t használok. Gyertya pedig NGK CR9EK való bele.
motorolajok amiket fazeresektől hallottam és használnak, csak lusták megszólalni vagy alszanak már
-motul, castrol, silkolene,repsol,,,
-10w40 15w50 10w50 20w50
-lehet felszintetikus vagy full sintetikus
-castrol racing1 ? sokan szidják, mások állitása szerint hamisitjak is, valaki szerint csörgösebb a blokk tőle, más meg használja,,,
személy szerint több rossz kritikát hallottam rola mint jót
-olajszűrő lehet gyári vagy hilfo filter vagy mi a tököm a neve
-túraplexi,,, passz bótban lehet kapni
enynit tudok segiteni, jó éjt
Sziasztok! Kopasz motorosként a következő információkat szeretném begyűjteni tőletek, : Milyen motorolajat használtok ? A castrol racing1 -ről mi a véleményetek ? Továbbá milyen olajszűrőt, És milyen típusú gyertyát ? Túraplexit Fz6-s re jó árban hol tudnék beszerezni ?
Előre is köszönöm válaszotokat!
Talán még annyi, hogy 6hónapon belül kék megjönni a levélnek, de 3 hónapon belül kell rögzítenie a hatóságnak, az esetet a gépről. Általában megteszik, és 3 hónapon belül még meg is kapod.
A rokonom vezette duma, pedig a helyszíni bírság esetében még jó ha nem állítanak meg. De akkor csekket sem kapsz
elég jó kics csík, de sajna jobbról, belról szallagkorlát.. 3-4 éve adták átt de már 2 motoros ottmaradt.
mindenesetre 1-2x érdemes kipróbálnod itt sportmotoron is van róla videó. beírod, hogy Kőröshegy.
Ki kell tombolni magam érettségis hét után...
A kormányba nincs menet fúrva, és nem is a gumis megoldással van rögzítve.
Én Power 1 racinget használok, meg vagyok vele elégedve. Olajszűrő vagy gyári vagy Hiflofiltro (olcsóbb). Én Hiflo-t használok. Gyertya pedig NGK CR9EK való bele.
-motul, castrol, silkolene,repsol,,,
-10w40 15w50 10w50 20w50
-lehet felszintetikus vagy full sintetikus
-castrol racing1 ? sokan szidják, mások állitása szerint hamisitjak is, valaki szerint csörgösebb a blokk tőle, más meg használja,,,
személy szerint több rossz kritikát hallottam rola mint jót
-olajszűrő lehet gyári vagy hilfo filter vagy mi a tököm a neve
-túraplexi,,, passz bótban lehet kapni
enynit tudok segiteni, jó éjt
Előre is köszönöm válaszotokat!
A rokonom vezette duma, pedig a helyszíni bírság esetében még jó ha nem állítanak meg. De akkor csekket sem kapsz
CSISZOLÓPAPÍR!