Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..én belefúrtam mint a szar.. belecsavartam aztán megszorúlt.. azóta úgy van.
Oliver , valójában mi is a gond a kormány végébe történő menetfurással ? Miért jobb a te megoldásod?
hát kijön a jóidő tele lesz mototossal a hely..
elég jó kics csík, de sajna jobbról, belról szallagkorlát.. 3-4 éve adták átt de már 2 motoros ottmaradt.
mindenesetre 1-2x érdemes kipróbálnod itt sportmotoron is van róla videó. beírod, hogy Kőröshegy.
Ma elég gyenge idő volt...hétvégére talán már ok lesz itt is....aztán jó lenne zümmögni egyet...igaz,hogy forgalmi nincs,de az legyen a legkevesebb!
Ki kell tombolni magam érettségis hét után...
Peti én ma is jártam arra, ugyan nem motorral
ha kijön a jóidő.. gyere el kőröshegy felé az autópálya felhajtóhoz.. lehet összefutunk..
fasza lett
ez mindegyik motornál természetes
Fazeresek, köszönöm szépen az információkat!A sebességváltó 1-2 fokozatban csattanik egyet , ez normális dolog a fazer-nél?
Ezt jó sok km-rel megcáfolnám!
Peti, ilyen lett az átalakított végsúly.
A kormányba nincs menet fúrva, és nem is a gumis megoldással van rögzítve.
Kizárólag Motul 5100 10w40 vagy 15w50.
Igen, csakis Power 1, én is ilyet használok már újkorától.
Lassan gépelek megelőztetek.
Szia!
Én Power 1 racinget használok, meg vagyok vele elégedve. Olajszűrő vagy gyári vagy Hiflofiltro (olcsóbb). Én Hiflo-t használok. Gyertya pedig NGK CR9EK való bele.
vaterán nézz körűl olcsó túraplexi ügyében. én is ott vettem, vagy itt az apróban.
motorolajok amiket fazeresektől hallottam és használnak, csak lusták megszólalni vagy alszanak már
-motul, castrol, silkolene,repsol,,,
-10w40 15w50 10w50 20w50
-lehet felszintetikus vagy full sintetikus
-castrol racing1 ? sokan szidják, mások állitása szerint hamisitjak is, valaki szerint csörgösebb a blokk tőle, más meg használja,,,
személy szerint több rossz kritikát hallottam rola mint jót
-olajszűrő lehet gyári vagy hilfo filter vagy mi a tököm a neve
-túraplexi,,, passz bótban lehet kapni
enynit tudok segiteni, jó éjt
köszi
Sziasztok! Kopasz motorosként a következő információkat szeretném begyűjteni tőletek, : Milyen motorolajat használtok ? A castrol racing1 -ről mi a véleményetek ? Továbbá milyen olajszűrőt, És milyen típusú gyertyát ? Túraplexit Fz6-s re jó árban hol tudnék beszerezni ?
Előre is köszönöm válaszotokat!
A falvastagság 4mm ,a kormánysúj gyári.
megtudod mondani hány mm er a falvastagsága kormánysuly gyári
Kormánycsere utánn (lsl kónuszos kormány) na meg a felszereléshez szügséges módosítás.
Talán még annyi, hogy 6hónapon belül kék megjönni a levélnek, de 3 hónapon belül kell rögzítenie a hatóságnak, az esetet a gépről. Általában megteszik, és 3 hónapon belül még meg is kapod.
A rokonom vezette duma, pedig a helyszíni bírság esetében még jó ha nem állítanak meg. De akkor csekket sem kapsz
Hogy mondhatsz ilyet én is szabolcsi sukár paraszt gyerek vagyok,soha nem tennék ilyet
ez így van!
CSISZOLÓPAPÍR!