Sziasztok! A barátom kérdezi: Segítségeteket szeretném kérni olajokkal és gyertyákkal kapcsolatban. 2001-es 1000 köbcentis Fazer-ről van szó 52000 km-rel, olaj- és gyertyacsere előtt áll. Nem tudom hogy milyen olaj van benne és a gyertyákat sem tudom mikor cserélték utoljára (olaszországi, teljesen működőképes a motor). Ezzel kapcsolatban kérném a tanácsotokat, hogy mit ajánlotok bele, mik a tapasztalatok. Legfőképp gyertyákkal vagyok rutintalan, érdemes-e drágább (több pólusú, irídium stb. gyertyát) bele tenni, vagy jó a gyári?
Köszi. Üdv: Tamás
Egy kis segítségre lenne szükségem. Az egyik barátom összetörte a mai nap folyamán a fz600s-ét(2004es). És megkért, hogy keressek neki komplett fejidomot lámpástól mindenestől vagy esetleg egy N es lámpát. Ha tudnátok segíteni, hogy hol tudnék hozzá kapni. Emberi áron.
Szia! Abban a végkiárusító mocis-bótban 45-46 fekete sportcsizmák, és valami jó fekete-fehér bőrkabátok nam láttál? Merrefelé laksz te? gondolom a világ másik végén hozzám képest
Azért kérdeztem. Ja és ez már akciós,pontosabban át van húzva a felső ár.
Bár megfogadtam csak akkor veszek új gumit,ha nagyon nehezen találok jó használtat!
Hali, szakik: a láncot beállítom(álványon) 50mm "játékra" a lengőkar alatt (alsóholtpont-felsőholtpont 50mm) és szemre olyan lazának tünik!? Jó ez igy?
Más,van it a városban egy végkiárusitó moci bót,van a kirakatban Metzeler m3 első-hátsó,(120-180)mennyit ajánljak be érte?
Köszi. Üdv: Tamás
Hátha valakit érdekel.
FZ1 gyári kipufogó, szép újszerü állapotban eladó.
Info az apróban!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Az egyik barátom összetörte a mai nap folyamán a fz600s-ét(2004es). És megkért, hogy keressek neki komplett fejidomot lámpástól mindenestől vagy esetleg egy N es lámpát. Ha tudnátok segíteni, hogy hol tudnék hozzá kapni. Emberi áron.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Csiki
Áll az ajánlatod, hogy szabadfelhasználásúvá teszed a TZ indexeket?
Bár megfogadtam csak akkor veszek új gumit,ha nagyon nehezen találok jó használtat!
27 re és 47 re van kitéve. Röhej.( Az r17-nél 32 a hátsó.)
Ingyé,az kirakat üveg függő!
gumiért 50 ezret mondj, annyiért megéri,
(45-55 között variálhatsz vele)
Más,van it a városban egy végkiárusitó moci bót,van a kirakatban Metzeler m3 első-hátsó,(120-180)mennyit ajánljak be érte?
Köszi!