Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is van egy fejidomom ami igaz sérült,de javítható....
Sziasztok! A barátom kérdezi: Segítségeteket szeretném kérni olajokkal és gyertyákkal kapcsolatban. 2001-es 1000 köbcentis Fazer-ről van szó 52000 km-rel, olaj- és gyertyacsere előtt áll. Nem tudom hogy milyen olaj van benne és a gyertyákat sem tudom mikor cserélték utoljára (olaszországi, teljesen működőképes a motor). Ezzel kapcsolatban kérném a tanácsotokat, hogy mit ajánlotok bele, mik a tapasztalatok. Legfőképp gyertyákkal vagyok rutintalan, érdemes-e drágább (több pólusú, irídium stb. gyertyát) bele tenni, vagy jó a gyári?
Köszi. Üdv: Tamás
Vaterán múlthéten még volt vadi új lámpa,a ricsi-bontóban meg van fejidom.
Szaisztok!

Hátha valakit érdekel.
FZ1 gyári kipufogó, szép újszerü állapotban eladó.
Info az apróban!
Sziasztok.

Egy kis segítségre lenne szükségem. Az egyik barátom összetörte a mai nap folyamán a fz600s-ét(2004es). És megkért, hogy keressek neki komplett fejidomot lámpástól mindenestől vagy esetleg egy N es lámpát. Ha tudnátok segíteni, hogy hol tudnék hozzá kapni. Emberi áron.

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv: Csiki
Üdv. mindenkinek.
Pici bolt,félig simsonos. Nem láttam,nem sok minden van már. De neked láttam jó csimmát:a LIDL-ben.
Natepeti!

Áll az ajánlatod, hogy szabadfelhasználásúvá teszed a TZ indexeket?
Szia! Abban a végkiárusító mocis-bótban 45-46 fekete sportcsizmák, és valami jó fekete-fehér bőrkabátok nam láttál? Merrefelé laksz te? gondolom a világ másik végén hozzám képest
ákos az a q, faktor videó hová valósi? (a videók között 1 v. 2. oldal)
Azért kérdeztem. Ja és ez már akciós,pontosabban át van húzva a felső ár.
Bár megfogadtam csak akkor veszek új gumit,ha nagyon nehezen találok jó használtat!
ááááá annyiért hagy meg neki, 55ért több helyen is belehet szerezni,,,,
Annyit gondoltam én is,csak az a gond most jók a gumijaim. Meglátom.
27 re és 47 re van kitéve. Röhej.( Az r17-nél 32 a hátsó.)

Ingyé,az kirakat üveg függő!
ingyen se rossz
Elsőre próbálja meg ingyé elhozni...
szaki legyen más.... én megmaradok Petinek
Lehetsz te a szaki...én leszek a Hali
attol lehet feszesebb,

gumiért 50 ezret mondj, annyiért megéri,
üdv szaki
Akkor legyen 45mm.

(45-55 között variálhatsz vele)
Hali, szakik: a láncot beállítom(álványon) 50mm "játékra" a lengőkar alatt (alsóholtpont-felsőholtpont 50mm) és szemre olyan lazának tünik!? Jó ez igy?

Más,van it a városban egy végkiárusitó moci bót,van a kirakatban Metzeler m3 első-hátsó,(120-180)mennyit ajánljak be érte?
Kozmax! Ha lesz Nálatok fz8 , szólj légyszi. Esetleg tesztmotor
Köszi!
Szívesen
ok köszi
Ő ismeri a legjobban akitől vettem a gumikat,Veszprémiek,érdemes megkérdezni 06203149144,Pedró a beceneve.