Én nem tudom azt a kereszteződést elképzelni ahol nem látszik az indexem?! Majd legközelebb megnézem,oldalt hol kell állnom hogy ne lássam valamelyik vakító villogását!?
szerintem meg elég fontos hogy valamilyen szinten oldalra is rendesen világítson, lehet az putri falu, vagy bp, szeged, miskolc,,, mindenhol vannak kereszteződések,,,
és ezzel informálod más közlekedőt ha netán irányt akarsz változtatni,,,
Igen,2-m körben terit. oldalra minek.
It a videók közöt pályaidommal száguldoznak utcán,te meg az oldalirányú villogást feszegeted?! Nem Túlzás ez te!?
Hú ezek valóban nagyon rondák. A tl-é hasonló a cbr 900 hoz.
De hogy Peti is örüljön,a vészvillogó nem megy velük(gondolom a nagy watt miat)
Én általában élem a gyári dolgokat és csak olyan módosításokat teszek ami hasznos-praktikus. Az esztétika másodlagos,de ezek a gyári indexek és tükrök nem tudtak meggyőzni!
Ákos,már nem emlékszem,de kellett az a közdarab forditó elem. De nem gond mert ezekhez a tükrökhöz kell is,mert nem férne alá a kezem bütykös kesztyüben. (Eleinte meg még féltem,hohy magas lesz így.) Tehát balos menet az eggyik.
Ha valami eltalálja,az lazitsa ne letörje?
és ezzel informálod más közlekedőt ha netán irányt akarsz változtatni,,,
It a videók közöt pályaidommal száguldoznak utcán,te meg az oldalirányú villogást feszegeted?! Nem Túlzás ez te!?
Hú ezek valóban nagyon rondák. A tl-é hasonló a cbr 900 hoz.
De hogy Peti is örüljön,a vészvillogó nem megy velük(gondolom a nagy watt miat)
A célnak tökéletesen megfelel.
Az enyémnek (a kicsinek) 3x nagyobb a fénye mint a gyárinak!
nézd meg egy sv nek az indexét vagy egy tl vagy gsx ét ahhoz képes a miénk szerintem gyönyörű
amiket meg lehet kapni 2-3-4 e ft ért ledeseket, mind gagyik,,,