fiúk kis segítség kéne
mondjatok légyszi vmi boltot ahol lehet kapni "csúszóhüvelyt" v "csúszóperselyt" első teleszkópba,remélem tudjátok miről van szó.
kösz
Hali! Nem tudjátok hol kapok torx fejű csavarokat fazer-hez? vagy nincs valakinek egy marék felesleges eladó gyári csavarja a géphez? Freepeti hol vagy? A te bontott motorodból nem maradt neked egy marék eladó csavar?
Az én "elméletemet" sem támasztja alá semmi konkrét dolog, lehet csak én gondolom így...
De hát az ember a saját motorját úgy faragja, ahogy a saját esze hajtja...
teljesen egyetéret, biztos jó a te módszered.
csak azt nem tudom elképzelni, hogyha egy betekert megszorúlt menet hova is tudnak kiszakadni, ha a bukógomba pereme felfeküdt teljesen a kormány végére és szorítja.. tehát az ütés az befelé ütni nem kifelé... nem hiszem, hogy egy erős ütés megbaszhatná a menetet. ha meg mégis akkora ütést kap akkorem a kormányodat úgyis kidobhatod, szóval ugyanott vagyunk.
Ha megnézed a gyári kormány belsejét, akkor abban is egy acél perselybe van a menet, nem magában a kormányban.
Az alumíniumról ugye nem kell elmondanom, hogy "puhább" mint az acél.
Én azért csináltam menetvágás nélkül, mert úgy gondolom, hogy esetleges eldőléskor, az alu kormányba vágott menet kiszakadhat...
A gumis rögzítésről ne is beszéljünk, elé gagyi megoldásnak tartom.
Szóval az én véleményem szerint ez a fajta rögzítésmód "masszívabb".
Nem is szólva, hogy én is egy szerszámgyártó üzemben dolgozom, és az üzemben egyik szaki sem vállalta a menetfúrást, mondván nem akarják szarul megcsinálni. Nem tudják normálisan felfogni, mivel nem egy egyenes cső.
Tákolni meg nem akartam.
Okés, úgy gondoltam hogy olyan 10:30 körül lehetne talizni valahol, és utána akkor elindulnánk valamerre.....
Még egyeztetünk akkor, dobj egy mailt, benne a telószámmal, és rádcsörgök szombaton hogy mizu...
Nekem lenne kedvem egy jót gurulni! Kicsit másnapos leszek, mert szombaton csúnyán elintézem magam az tuti (szülinapi banzáj), de ha rendesen magamhoz térek, akkor megyek
Nem kellett felfurni , csak menetet fúrni.Eggy húzott kormánynál mi a garancia hogy, tuti központos ?( nem esztergált). Bár az enyémet elképzelni sem tudom hogy gyártják, hiszen kifele vékonyodik , és közbe hajlított.
géppel furattam ki..
elég speckó szerszámkészítő műhelyben csínálták.
olyan szerszámokat gyáranak le, amikkel majd az olaszok ferrarit gyártanak.
gondoltam egy szaros Lucas kormány nem fog ki rajtuk :D
mert az övé elvileg tuti központos, amíg te kézi fúróval felfúrtad, meg belevágtad kézzel a menetet az nem biztos hogy központos, persze akinek sok tapasztalata van ebbe annak megy
idomcsavarok
szétszedted az első telód
szerintem bontóba nemszedik szét a teleszkópot
hova kell
mondjatok légyszi vmi boltot ahol lehet kapni "csúszóhüvelyt" v "csúszóperselyt" első teleszkópba,remélem tudjátok miről van szó.
kösz
Üdv:Jim-X
De hát az ember a saját motorját úgy faragja, ahogy a saját esze hajtja...
csak azt nem tudom elképzelni, hogyha egy betekert megszorúlt menet hova is tudnak kiszakadni, ha a bukógomba pereme felfeküdt teljesen a kormány végére és szorítja.. tehát az ütés az befelé ütni nem kifelé... nem hiszem, hogy egy erős ütés megbaszhatná a menetet. ha meg mégis akkora ütést kap akkorem a kormányodat úgyis kidobhatod, szóval ugyanott vagyunk.
Az alumíniumról ugye nem kell elmondanom, hogy "puhább" mint az acél.
Én azért csináltam menetvágás nélkül, mert úgy gondolom, hogy esetleges eldőléskor, az alu kormányba vágott menet kiszakadhat...
A gumis rögzítésről ne is beszéljünk, elé gagyi megoldásnak tartom.
Szóval az én véleményem szerint ez a fajta rögzítésmód "masszívabb".
Nem is szólva, hogy én is egy szerszámgyártó üzemben dolgozom, és az üzemben egyik szaki sem vállalta a menetfúrást, mondván nem akarják szarul megcsinálni. Nem tudják normálisan felfogni, mivel nem egy egyenes cső.
Tákolni meg nem akartam.
Még egyeztetünk akkor, dobj egy mailt, benne a telószámmal, és rádcsörgök szombaton hogy mizu...
Vasárnapra elég jó időt mond, nincs kedvetek tekeregni 1et?
Mondjuk esztergom, vagy dunakanyar kerülő?:D
Meg tudja nekem valaki mondani a HifloFiltro olajszűrő számát ami a 2004-2006-ig gyártott FZ6-osokba való?
elég speckó szerszámkészítő műhelyben csínálták.
olyan szerszámokat gyáranak le, amikkel majd az olaszok ferrarit gyártanak.
gondoltam egy szaros Lucas kormány nem fog ki rajtuk :D