Vannak szakaszok, ahol van mit kerülgetni bőven, meg volt jó rész is azon az útvonalon, ahol mi voltunk ma. Erdős szakaszon az út szélén még hó is volt.
megmondom őszintén roadtec z6-ról sok negatívat hallok azon a téren, hogy essőben nedves úton nem mindíg ura a helyzetnek.
lehet hozzádobok még egy 10-est aztán pilot road 2 lesz a dologból.
Én z6-ot használtam sokáig ,jó guminak tartottam,de a hideg aszfaltot nem nagyon szerette és esőben könnyen megindult a hátulja.Az első 19ezret ment el,a hátsó13-atTavaly nyár óta roadsmart van fenn, és jobb gumi a z6-nál.Sokkal jobban tapad ,10fok alatt sem csúszkál,könnyebben irányítható,lassú manőverezés közben sokkal magabiztosabb, nem billeg úgy a motor,és esőben is jó!5 ezer km után úgy tűnik az első kb annyit megy el mint a metzeler.A hát-
só talán többet,mert a közepe kevésbé kopik.Én annyira elégedett vagyok vele,hogy a z6 többé szóba sem jöhet.
Akkor a z6 jó választás lesz, ha ritkán, vagy egyátsalán nem mész pályára! Az élettartama is nagyon jó, bőven elmegy 10k km fölött! Mondom a bt20-nál minden mai modern gumi fényévekkel jobb! Érezni fogod a külömbséget, azt garantálom
igen, csak tudod nekem nincs viszonyítási alapom...
mert bt20-al vettem a motorot, és hát úgy motoroztam vele ahogy lehetett..
ha a roadtec z6 jobb nála akkkor nincs miről beszélni...
nem ragaszkodok én a z6-hoz csak árban úgy érzem ez a legjobb vétel ha az ember elsősorban túrázásra akar berendezkedni.
Figyelj Peti, annál a rakász szar bt20-nál szerintem bármelyik gumi jobb! Olyan kemény, hogy a gumis alig tudta lefeszegetni a felnimről... Kicsit elavult már...
Roadtec z6 nagyon jó, és bírja nagyon sokáig. A pilot is nagyon jó keverék, kétkomponenses. Nekem pilot power van most fenn, meg vagyok vele elégedve. A következő gumim szerintem sportec m3 lesz.
hali
gumivétel elött állok !
Roadtec Z6-ról aki tud mondhatna véleményt hogyan is viselkedit fazeren, mondjuk a Bridgestone BT20-hoz képest...
elsősorban túrákra szánnám a vasat ezért gondolkodok a z6-ban.
Kéne egy db a fejidomhoz, ami a fejidom fő részét fogaj (össz 4db van gyárilag) aztán 3 db ami az ülés alatti kis takaróidomhozkell, meg bár az neked úgysincs, a segédvázat megemeltem, és annak a toldásához.... akkor a kipufogó alatti idomhoz is 4 db .. szal ha tudsz valami jó csavarbolt címét, az is jól jönne nekem, ahol tutira lehet mindenféle csavarokat kapni, nem úgy mint itt a környékemen!
megmondom őszintén roadtec z6-ról sok negatívat hallok azon a téren, hogy essőben nedves úton nem mindíg ura a helyzetnek.
lehet hozzádobok még egy 10-est aztán pilot road 2 lesz a dologból.
ma voltam a motorkiállításon: még ennyi kínai motoros vackot egy helyen nem láttam,szar volt soha többé nemmegyek,nem ért egy fillért sem.
só talán többet,mert a közepe kevésbé kopik.Én annyira elégedett vagyok vele,hogy a z6 többé szóba sem jöhet.
én holnap megyek a börzsönybe a varaderosokkal...
http://varadero.hu/sites/varad...
mi
lyen az szafalt minősége ?
Üdv:Jim-X
mert bt20-al vettem a motorot, és hát úgy motoroztam vele ahogy lehetett..
ha a roadtec z6 jobb nála akkkor nincs miről beszélni...
nem ragaszkodok én a z6-hoz csak árban úgy érzem ez a legjobb vétel ha az ember elsősorban túrázásra akar berendezkedni.
Roadtec z6 nagyon jó, és bírja nagyon sokáig. A pilot is nagyon jó keverék, kétkomponenses. Nekem pilot power van most fenn, meg vagyok vele elégedve. A következő gumim szerintem sportec m3 lesz.
gumivétel elött állok !
Roadtec Z6-ról aki tud mondhatna véleményt hogyan is viselkedit fazeren, mondjuk a Bridgestone BT20-hoz képest...
elsősorban túrákra szánnám a vasat ezért gondolkodok a z6-ban.
ma sikerült gurulnom egy rövidet elugrottam Ózd-ra ,jó volt .
megállapítottam jó lessz motorozni idén is.
Erre nem jön valaki Bocs, de nem tudok linkelni.
De ez is jó
Fzs 600-at szeretnék átcsinálni körlámpásra, vki csinált már hasonlót?
Csak egy kérdés:
Az évadnyitó mikor is lesz?
vagy már volt?