tuti izlésficamos vagy baszki, mondjuk ezt már rég tudjuk
csak nézz körbe más márkáknál, főként a suzukinál milyenek az indexek,,,,
egyedül egy bajom van vele hogy az összes yamaha tipusnak ez az indexe van,,,,
Segítség kéne, Most néztem rán idén először a hűtővízre, és eléggé mérges lettem, ugyanis kevés már a hűtővizem. Szóval aki akar segíteni nekem megoszthatná velem hogyan cseréljem le a vizet az fz6-omban. Mármint leengedni még menne, de utána a feltöltés gondolom macerásabb. Köszi a sgeítséget, üdv schtomi4.Amúgy látom már majdnem mindegyiktek tért a vassal, hétvégén sajna nem jött össze nekem, de pár órát már én is kanyarogtam. Isteni érzés volt újra a motoron ülni...
Én előre aluból reszeltem ki az "üregkitöltőt" tiszta orancskonticsopersz.
Á a fekete fugaszil megfogja. Azt mondják mivel 21w-os kicsi izzó van benne horror az ára(az izzónak) nekem ha majd kiég,veszek új indexet. Lehet ledest akkor már.
Ákos001 te csak azt hiszed hogy az olcsóbb megoldás a búra csere! (tutilámpa vagy mi,ott lehet nézni) Nekem 10 körül volt a négy. Nem ledes,de csak olyat vegyetek mert hiába nyügös a bekötése,az jobb.Ennek CSAK ÚGY lehet levenni a buráját ha letöröd a fülét. Komolyan.
Háááátttt ... itt nem akarok írni semmit rosszat, de ... nem vagyok szlovák-párti énsem! Talán eddíg ezért sem vettem szlovák rendszámmal kocsit, mert itt a környékemen bárki meglátná, folytonos "te szlovák **"!+"!"! " hangzana el! Vajon miért alakult ki ez az itteniekben?
Milyen menet van a tükröknél? Jobbos/balos?
Bár az első "nem kereklámpás" cbr 900 rr azért viszi a primet,nálam!
csak nézz körbe más márkáknál, főként a suzukinál milyenek az indexek,,,,
egyedül egy bajom van vele hogy az összes yamaha tipusnak ez az indexe van,,,,
Ennek sem volt vázszáma, csk annyi volt a táblájára írva, hogy kiállítási darab, forgalomba nem helyezhető.
Majd ha szükségem lesz rá akkor faragsz nekem is!
Majd egyszer én is veszek led indexet...egyszer...
Á a fekete fugaszil megfogja. Azt mondják mivel 21w-os kicsi izzó van benne horror az ára(az izzónak) nekem ha majd kiég,veszek új indexet. Lehet ledest akkor már.
Búra nem tudom mennyi,de nem lehet olyan komoly.