Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem szebb is ,,,,
Hú,valóban,mennyivel szebb a bal oldali!
ti tudjatok, de az azok ledes gatyik amit fel kell farikcsálni szerintem azok se szebbek,,,,
Sabato...mivel Te már elbabráltad a gyári tükröket (is) ezért segíthetsz nekem.
Milyen menet van a tükröknél? Jobbos/balos?
én is
Ájdiót, azért mert a többié esetleg 2 mm-rel nagyobb attól még az fz6-é BUMSZLI!

Bár az első "nem kereklámpás" cbr 900 rr azért viszi a primet,nálam!
Írtam motorozz.hu-n
tuti izlésficamos vagy baszki, mondjuk ezt már rég tudjuk
csak nézz körbe más márkáknál, főként a suzukinál milyenek az indexek,,,,
egyedül egy bajom van vele hogy az összes yamaha tipusnak ez az indexe van,,,,
Segítség kéne, Most néztem rán idén először a hűtővízre, és eléggé mérges lettem, ugyanis kevés már a hűtővizem. Szóval aki akar segíteni nekem megoszthatná velem hogyan cseréljem le a vizet az fz6-omban. Mármint leengedni még menne, de utána a feltöltés gondolom macerásabb. Köszi a sgeítséget, üdv schtomi4.Amúgy látom már majdnem mindegyiktek tért a vassal, hétvégén sajna nem jött össze nekem, de pár órát már én is kanyarogtam. Isteni érzés volt újra a motoron ülni...
Köszi. OK. A történet érdekessége hogy pikk-pakk megvolt amint rájöttem(10 perc) hogy a durvább reszelő jobban viszi eleinte,a finom ráér a végén!
Nem, sajnos...
Ennek sem volt vázszáma, csk annyi volt a táblájára írva, hogy kiállítási darab, forgalomba nem helyezhető.
Van akinek a gyári index nem tetszik,van akinek a gyári áttétel...így megy ez
Szíííííp
Majd ha szükségem lesz rá akkor faragsz nekem is!
Igen,nagy bumszlik. Szerintem.
Ennél most nincs jobb képem.
nektek a gyári indexel van bajotok
Képet!
Az a barkácsolás a motor eggyik legszebb részlete lett, szépen polirozva!
Valahogy éreztem hogy Te inkább barkácsolsz valami helyette...
Majd egyszer én is veszek led indexet...egyszer...
Én előre aluból reszeltem ki az "üregkitöltőt" tiszta orancskonticsopersz.
Á a fekete fugaszil megfogja. Azt mondják mivel 21w-os kicsi izzó van benne horror az ára(az izzónak) nekem ha majd kiég,veszek új indexet. Lehet ledest akkor már.
Ledeshez kell még relé és előre olyan műanyag genyó,hogy passzoljon.
Búra nem tudom mennyi,de nem lehet olyan komoly.
Sőtttt meg is van :kelomotor, 4500.-/pár.
Ákos001 te csak azt hiszed hogy az olcsóbb megoldás a búra csere! (tutilámpa vagy mi,ott lehet nézni) Nekem 10 körül volt a négy. Nem ledes,de csak olyat vegyetek mert hiába nyügös a bekötése,az jobb.Ennek CSAK ÚGY lehet levenni a buráját ha letöröd a fülét. Komolyan.
Jó kérdés.Miért?
Háááátttt ... itt nem akarok írni semmit rosszat, de ... nem vagyok szlovák-párti énsem! Talán eddíg ezért sem vettem szlovák rendszámmal kocsit, mert itt a környékemen bárki meglátná, folytonos "te szlovák **"!+"!"! " hangzana el! Vajon miért alakult ki ez az itteniekben?