Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az x-bike-nál lehet csavarokat kapni ... ezt nem is láttam az oldalukan! De benézek hozzájuk
Üdv!

Nos a Szlovákokkal a hétvégén nekem is meggyűlt a bajom, és még rajtam kívül kb 15.000 embernek, ugyanis Hopokon a 8 liftből 4 nem működött, de ezt elfelejtették mondani, amikor vettem a 30 euro-s jegyet, amit pesrsze visszaváltani nem akartak.

Szerinted?
A működő lifteknél meg olyan sor volt, hogy Zadarig állt a sor.
kepesmotoron biztosan van olyan hirdetés ami megfelel.
Amúgy meg X-bike...szerintem.
Valami jó csavar boltot mondjatok nekem Bp.-n légyszí, ahol mindenféle színben és méretben, no meg különféle fejekkel találok csavarokat! Köszi
Most számolom, összesen négy "l".
villáskulccsal - két "l"...pontosabban három...
Nem kell levenni a burkolatot, van egy kis rés kiképezve, hogy be tudj nyúlni a viláskulccsal.
Zavaró,csak drága.
Sabato lecserélte.

Persze,az olcsóbb megoldás egy fehér/fekete index búra...utána nem zavaró annyira az index mérete
X-bike.hu XVI.ker csömöri út de kösd fel a gatyát ár ügyileg Nem olcsó viszont jó drága.
Üdv mindenkinek!
A gépem egy kicsit meggyötörve vásároltam még ősszel, aztán szép lassan megjavitgattam. Azt gondoltam mindenre odafigyeltem, de úgy fest nem. Van egy kis gondom. Sajna összerakáskor nem nétem meg, hogy állitható a fényszórók magassága. Márpedig igen magasra világitanak. Tudna valaki segiteni? Le kell bontanom a fejidomot? Vagy kivülről is álliható a cucc? És ha igen, akkor hol?
Előre is köszi a segitséget.
Lehet ha a 7-en jó idő van elmotorozom arra ...
Amúgy rajtam kívül, ahogy a képeket elnéztem, még senkit sem zavart, az a nagy bumszli első index! ... bár a hátsó sem egy ... szépség...
Őszintén szólva fogalmam sincs.
Képről nem hiszem,hogy meg tudja mondani valaki...oda kell menned aztán úgy tuti a dolog.
Amúgy szerinted amit belinkeltem azt fellehetne szerelni a fazerre?
A minőségi az ... kicsit horror árban van, annyit nem akarok költeni rá, meg egy első futómű is sok lenne... még kb tankfestés-indes-kormánylengéscsill. .. Ja meg a csavarok! Ha végre valaki mond egy jó csavarboltot Bp.-n! max 60ezer még amit szánok a motorra aztán idénre kifújt! Nem akarok már erre költeni, kocsit kell vennem, meg jövőre mindenképp gixerre szeretnék visszaülni ... ez meg max megmarad hátha valami normális csajt kifogok, aki még motorozni is megtanulna! Vagy max a mostanit megtanítom ... de még "B" jogsija csincs! ... nekem nem jön be ez a " valaki ül mögöttem, és présel bele a tankba, vagy egy nagyobb fékezésnél kilapítja a tank a golyóimat dolog"
Azt a pénz lehúzzák máshonnan.
Szerintem csillapító helyett egy jobb első futóművel ajándékozd meg.
Egyébként,ha mindenképpen csillapítót szeretnél akkor én a helyedben egy minőségi cuccban gondolkoznék.Elvégre olyat általában egyszer vesz az ember,akkor már legyen rendes.

(Persze nem azt mondom,hogy ez rossz)
Na ... most látom ... te egy ... mérges vagyok rátok szlovákokra, mert nektek nem kell sem regadót, sem más egyéb szart fizetnetek, a kocsi, meg egyéb járműre! ja és még az üzemanyag is olcsób ... pfff... épp a szlovák rendszemán gondolkozom most én is a kocsira ...
A motorstyling-on 14ért van előrre amit most néztem, és külön relé sem kell annak! Szerintem megyek a 7-en bp-re veszek egyet, meg egy hátsót is... Neked mi a véleményed a kormánylengéscsillapítóról? Láttál már fazeren? hogyan tudnám én azt felszerelni? http://www.kepesmotor.hu/korma...
Nekem sem tetszik...gondolkodtam már én is a cserén...csak (egyenlőre) nem ér meg annyi pénzt.
Igencsak böszme egy dög index ... nemtudom ... tuti valami részeg japó apó tervezte ...
Yamaha index,minden cicára ezt teszik.
Ha E betűs akkor átmegy.
Cserélte már le valaki ezeket a rusnya indexeket pici ledes indexekre? Hogy tudtak ilyne rusnya elsőindexeket rárakni erre a motorra? Ráadásul az fz8-ra is böszmenagy sárga rusnya indexek kerültek .. pfffúj Ha ledesre cserélem beleköthetnek műszakin?
Elvileg néztem, stimmel mindenhová, ha meg nem .....haverom adta ha jó megtartom, egy 10-est kér érte, ha nemjó visszaadom neki! Láttál már fazer-en kormánylengéscsillapítót? Hogy a fenéba tudnám én azt rá felszerelni? Nekem hiányzik róla a gixer után ... jó az, megszoktam már! És a CSAVARBOLT? Te nagy bp.-i vagy! Segíts egy jó csavarboltot találni légyszíves! Szükségem van csavarokra! lehet az életem múllik rajta!
ez most látnom kéne valamit
hidros kuplung kar hát ha feltudod szerelni ,,,
csak gyárit