Kirúgott az ágy bakker gondoltam jön valami válsz a futómű gondomra de így szerelhetek vagy van egy fickó ő ilyen mocival versenyzett megkérdem azt hátha tud valamit hozzá szólni
Az rendeben hogy írja hogy mozoghat de akkor mi a faxxért mozog mennyire befolyásolja ez nekem a menet stabilitást azt mondja meg én nem tudom néha mintha érezném hogy nem jó néha nem már unom a dolgot kicsit.
Irtad a Service manualt ah tudsz ügyezz nekem eggyet magyarul nem olyan jó az angolom hogy értsem a dolgokat
Most ertunk haza, egy laza 200 km esti kis kanyargas.
Ez mar nagyon kellett a lelkemnek.
En is terveztem holnapra egy karikat, meglatjuk milyen ido lesz.
Shox ba vissza kell vinnem az uj kupakom, cserelik a plekot.
De utana tolom neki:)
te merre tervezted a karikat peti?
Jó estét! Én nemrég jöttem meg, holnapra szar időt jósolnak, úgyhogy gurultam egyet így este. Basszus, már több, mint 6000 pénz megtankolni a gépet. Horror ez a benyaár.
Szevasztok engem még mindig foglalkoztat a hátsó lengőkar kérdés Fz-1en kinek kottyanik fel-le csúszkál jobbra balra. Nekem igen és szreintem az úgy nem frankó. Ugyan mindenki Írta hogy megnézi nekem de snki nem irta hogy megnézte és csinál e ilyesmit az övé vagy sem ha tudnátok ebben tovább segíteni megköszönném. Vagy ha valaki megírná tényleg hogy neki mozog e valamerre az egész vagy nem.
De berágtam úgyhogy most szétszedem megnézem hátha valamelyik kurva tűgörgő a ludas.
Fz-1 s előnyben van rajt középállvány Köszi ha segítetek
Ezt Kozmax írta Neked. Ő szerelő a Yamaha World-ben.