Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a vadi új is lóg min 2-3 mm-ert.
Ezt Kozmax írta Neked. Ő szerelő a Yamaha World-ben.
Kirúgott az ágy bakker gondoltam jön valami válsz a futómű gondomra de így szerelhetek vagy van egy fickó ő ilyen mocival versenyzett megkérdem azt hátha tud valamit hozzá szólni
Mivan, nem tudtok aludni?

Üdv:Jim-X
itt pesten most süt a nap tuti holnap fog esni, hogy,,,,
hali én max vasárnap tudok menni, ha megfelelő lesz az idő, de a Hungaroringet tuti útba ejtem
Nálunk esett egész éjszaka. Talán kifogyott lehet délelőtt elvégzek a vassal talán délután lehet eggyet gurulni
Jó reggelt! Fog esni, vagy nem fog...
Az rendeben hogy írja hogy mozoghat de akkor mi a faxxért mozog mennyire befolyásolja ez nekem a menet stabilitást azt mondja meg én nem tudom néha mintha érezném hogy nem jó néha nem már unom a dolgot kicsit.

Irtad a Service manualt ah tudsz ügyezz nekem eggyet magyarul nem olyan jó az angolom hogy értsem a dolgokat
Most ertunk haza, egy laza 200 km esti kis kanyargas.
Ez mar nagyon kellett a lelkemnek.
En is terveztem holnapra egy karikat, meglatjuk milyen ido lesz.
Shox ba vissza kell vinnem az uj kupakom, cserelik a plekot.
De utana tolom neki:)
te merre tervezted a karikat peti?
Manual azt írja ne szedd szét
Mindegy gyerekek szétszedem más nem átzsírozom rendesen. 1mm-t oldal irányba mozoghat a service manual szerint de már bosszant engem is uh szétszedem
Oldal irányba?
Az engem is bosszantana
akkor már te idén belehuztál én még nem tankoltam
Jó estét! Én nemrég jöttem meg, holnapra szar időt jósolnak, úgyhogy gurultam egyet így este. Basszus, már több, mint 6000 pénz megtankolni a gépet. Horror ez a benyaár.
a vadi új is lóg min 2-3 mm-ert.
nah mi ez a pangás
én húsvétkor akartam menni de szar időt mondanak
most hétvégén is szándékomban áll, de elég szarnak tűnik,,,
peti mikor pályázunk ?
ma szép idő volt,,,, de hétvégére már ratyit mondanak
Hmm jó az idő, süt a nap, az asszony is süt valamit úgyérzem, de az nem fontos , nem jön valaki motorozni?
Helló.

Este nem akar valaki kerülni egy lájtosat valamerre?
Nem sikerült megtalálni?
igazad van, én csak a fórumot néztem a portugálnál,

Again in Portuguese; Fazer means "To Do"
Portugál magyar fordításban fazer=tesz
Szevasztok engem még mindig foglalkoztat a hátsó lengőkar kérdés Fz-1en kinek kottyanik fel-le csúszkál jobbra balra. Nekem igen és szreintem az úgy nem frankó. Ugyan mindenki Írta hogy megnézi nekem de snki nem irta hogy megnézte és csinál e ilyesmit az övé vagy sem ha tudnátok ebben tovább segíteni megköszönném. Vagy ha valaki megírná tényleg hogy neki mozog e valamerre az egész vagy nem.

De berágtam úgyhogy most szétszedem megnézem hátha valamelyik kurva tűgörgő a ludas.

Fz-1 s előnyben van rajt középállvány Köszi ha segítetek