Most volt három éves a motor, és a téli időszakban akár egy hónapi pihi után is egy pöccre indult és vette a sebességeket.
Szerintem ott valami "szervi "gond van.
igen de ha tul alacsony az alapjáratod akkor könnyebben megfogja,,,
amugy amiket eddig használtam olajokat ilyen "durva" jelenség hogy lefulladt volna nem történt,,,
motul 5100 és silkolene pro4
Nem az alapjárattal van gond, az a megfelelő értéken van, hanem 12, 14 óra alatt, ha ennyit áll a motor, összeragadnak a kuplunglamellák ( gondolom ez lehet a baj ) ,és mikor egyesbe rakom, olyan, mintha kuplung nélkül raknám sebességbe. Azért fullad le.
Előtte Yamalube 10w-40 félszintetikus volt benne, azzal nem volt bajom. Most azt csinálja, hogy ha reggel, vagy aznap legelső indításnál sebességbe rakom, lefullad a motor. Yamalube -val nem csináltam, mert akkor nem produkálta ezt a hibát.
Kozmax segíts légyszi! Valakinek nincs véletlenül tapasztalata, aki Motul 7100 10w-40 MA2 -t használ, hogy a kuplung lamellák összeragadnak? Nekem, mióta ezt az olajat használom, estefelé megjövök egy gurulásból, másnap reggelre első kuplungolásnál nem old szét. Minden indulás elött melegítés után, leállítom, berakom egyesbe, és behúzott kuplungnál meggurítom, érezni, hogy fogja, aztán mikor szétold, napközben már nincs vele gond.
Segítségeket köszi, DecsMan
Jó reggelt!
Remélem mindenki motorozott a hétvégén Ma sajna már szar az idő én szombaton tekertem vagy 320km-t, Vértes túrán.
Valakinek nincs véletlenül tapasztalata, aki Motul 7100 10w-40 MA2 -t használ, hogy a kuplung lamellák összeragadnak? Nekem, mióta ezt az olajat használom, estefelé megjövök egy gurulásból, másnap reggelre első kuplungolásnál nem old szét. Minden indulás elött melegítés után, leállítom, berakom egyesbe, és behúzott kuplungnál meggurítom, érezni, hogy fogja, aztán mikor szétold, napközben már nincs vele gond.
A képeid között láttam ,ahogy pózoltok a Sándor Pince előtt !
Helyileg ez hol van ?
átveszem 300e ért
Szerintem ott valami "szervi "gond van.
amugy amiket eddig használtam olajokat ilyen "durva" jelenség hogy lefulladt volna nem történt,,,
motul 5100 és silkolene pro4
Kozmax a szaki, majd ő megmondja, remélem!
Semmi problémám se hidegen, se melegen .
tavaly te nem vetted észre hogy csúszik a gumid
Nekünk is kéne lassan nyomni egy kakucsozást.
Remélem mindenki motorozott a hétvégén Ma sajna már szar az idő én szombaton tekertem vagy 320km-t, Vértes túrán.
Valakinek nincs véletlenül tapasztalata, aki Motul 7100 10w-40 MA2 -t használ, hogy a kuplung lamellák összeragadnak? Nekem, mióta ezt az olajat használom, estefelé megjövök egy gurulásból, másnap reggelre első kuplungolásnál nem old szét. Minden indulás elött melegítés után, leállítom, berakom egyesbe, és behúzott kuplungnál meggurítom, érezni, hogy fogja, aztán mikor szétold, napközben már nincs vele gond.