a Láma motorral ment Karuhoz (állitása szerint fel van száradva minden út ) és közbe elkezdett szakadni az eső aztán az ő motorjai is fogságba esett,,,,
ne idegesíts! 3órámba telt leszedni a frissen felrakott,lealapozott kovácsolt vas kerítést,majd lefújni és elpakolni.persze mikor megálltam kajálni és újra kezdtem a harmadik kerítéssel elkezdett itt is szakadni
szóval holnap folytathatom....de legalább szép lesz,csak elég kényes meló,össze vissza csavarodik az a rohadt vas...
Erre egy 3 emeletes háznak a tűzfala(4.emeletről)
szakadt rá a tégla fal és átszabta a zártszelvény tetőt rálandolt a motorra nem haiti szombathely de itt is kellemetlen
Én így alakítottam át.
A menetes rész előtt 45°-ban el van vágva, így mikor hajtod bele a csavart feszíti szét a két darabot, és beszorul a kormány furatába.
szóval holnap folytathatom....de legalább szép lesz,csak elég kényes meló,össze vissza csavarodik az a rohadt vas...
mit csinált a rose?
nálunk szakad az eső gsx 1400as ember meg elhagyta a motorját,,,,
Dobd fel hirdetésnek a kepesmotorrra,vagy vaterara...vagy a motorozz.hu-n kérdezd meg kell e valakinek a plexi.
Én azt hittem a bontósok adnak, nem vesznek. :)
szakadt rá a tégla fal és átszabta a zártszelvény tetőt rálandolt a motorra nem haiti szombathely de itt is kellemetlen
A menetes rész előtt 45°-ban el van vágva, így mikor hajtod bele a csavart feszíti szét a két darabot, és beszorul a kormány furatába.
mi a pálya kisapám? hol lopod a napot? nincs kint valami olcso gumi
hozhatnál
Üdv:Jim-X