Még nem írt vissza a csaj, hétfőn rácsörgök ha addig nem jelez.
Viszont a MABISZ-nál kedvező híreket kaptam, a személyi sérülésből adódó költségekre mindenképp kérhetek kártalanítást (benzinköltségek, gerincmerevítő, gondolom motoros cucc, stb), ha pedig min. 6 hónap a teljes gyógyulás (gyógytorna, stb...), akkor pedig még a motorra is fizetnek. A lényeg hogy erről valahogy papírt kell szereznem, de lehet h tényleg eléri a 6 hónapot.
Más: nincs véletlenül bal oldali kormány kapcsolód, fékkarod? Meg a kuplungkar alatti műanyag érzékelő is letört.
Tegnap voltam a shoxban 5700 Ft 2 db lábtartó gumival együtt.
re
Holnap nekiállnék a fazerem dupla tompítottjának... http://fazer.tvn.hu/ -n leírtak alapján csínálom.
A leírás végén én úgy vettem észre, hogy van egy elirás mert ott úgy írja, hogy egy 50cm-es vezetéket a H7-es izzó középső lábára kell kötnöm, de a H7-nek csak 2 lába van.. szóval ez valszeg H4, nem H7.
Aki csínált már ilyet az adhatna egy kis segítséget...
Fuchs Silkolene 10w40 -valaki tud valami okosat erről?
Nem tervezem,hogy ilyet teszek a gépbe,csak most turkáltam ki a régi mailjeim közül.....első telóba tettünk ilyen márkájú olajat
én egyenlőre hanyagolom a témat
annyi pénzt megért az a 2 lábtartó
a többit majd megnézem
Még nem írt vissza a csaj, hétfőn rácsörgök ha addig nem jelez.
Viszont a MABISZ-nál kedvező híreket kaptam, a személyi sérülésből adódó költségekre mindenképp kérhetek kártalanítást (benzinköltségek, gerincmerevítő, gondolom motoros cucc, stb), ha pedig min. 6 hónap a teljes gyógyulás (gyógytorna, stb...), akkor pedig még a motorra is fizetnek. A lényeg hogy erről valahogy papírt kell szereznem, de lehet h tényleg eléri a 6 hónapot.
Más: nincs véletlenül bal oldali kormány kapcsolód, fékkarod? Meg a kuplungkar alatti műanyag érzékelő is letört.
Tegnap voltam a shoxban 5700 Ft 2 db lábtartó gumival együtt.
Egyébként hol jártál?
Holnap nekiállnék a fazerem dupla tompítottjának...
http://fazer.tvn.hu/ -n leírtak alapján csínálom.
A leírás végén én úgy vettem észre, hogy van egy elirás mert ott úgy írja, hogy egy 50cm-es vezetéket a H7-es izzó középső lábára kell kötnöm, de a H7-nek csak 2 lába van.. szóval ez valszeg H4, nem H7.
Aki csínált már ilyet az adhatna egy kis segítséget...
Oli az szinte minden hétvégét megkoronáz egy kis öblítéssel!
Kutyánál igen.
majd a többiek is nyilatkoznak, Oli kicsit később,(szerintem holnap délután) mert iszik
valahogy én is ugy vettem 2700-2800 ft lehetett
10w40 full szintetikus 2.700/lityi volt...(amikor még fél éve kérdeztem )
fuchs silkolene pro 4
És milyen? Félszintetikust használsz?
Motult akartam bele nyomni...de egyenlőre abból nem találtam olcsóbb verziót.
augy én ezt hazsnálom, Olinak is ilyen van, meg Kisbocsinak is
Nem tervezem,hogy ilyet teszek a gépbe,csak most turkáltam ki a régi mailjeim közül.....első telóba tettünk ilyen márkájú olajat